LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Discord sunucusundaki "Rol Partneri Arıyorum" kanalının kapatılması hk.

Başlatan hissizlestim, 14 Eylül 2025, 14:13:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Haklı, ne kadar sapık, zoofili, farklı sadist ve benzeri vahşice sapıkça erotik fantezisi olan oyuncu orada kendini meşrulaştırıyor. kapatılsın.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Mitchu00 - 18 Eylül 2025, 21:57:44
Alıntı yapılan: USPero - 18 Eylül 2025, 20:47:31Haklı, ne kadar sapık, zoofili, farklı sadist ve benzeri vahşice sapıkça erotik fantezisi olan oyuncu orada kendini meşrulaştırıyor. kapatılsın.
Tecrübelisiniz sanırım sizde aynı şeyleri yaptınız umarım milletimiz sizin gibi insanları unutmaz ve önlemini en kısa sürede alır.

@HypreionX @Emir Arkadaş bana karşı kışkırtmada bulunuyor şikayetçiyim. IC deki düşmanlığımızı OOC ortama taşıyorlar.

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 15 Eylül 2025, 00:06:28Kanal üzerindeki içerikler PornHub kategorilerini aratmazken 'pedofili' raddesine inen arayışlar da göze batmaktadır. Özellikle bu sapkınlığın ne denli yoldan çıktığını göstermektedir.
Spoiler:

Kanal kapatılmasa bile 'cinsel arayış' tarzı arayışlar yasaklanmalıdır, resmi sunucu Discord'unda NSFW bile olmayan bir kanalda bu türlü içeriklerin paylaşımı hoşnut durmamakta.

RP Quality Moderator
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:49
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)