LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Memur Şikayeti-Bilinmiyor

Başlatan rownX, 08 Eylül 2025, 21:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Ronell Loce
1.2. Telefon: 3838673
1.3. Adres: Richman hotel

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Bilinmiyor
2.2. Rozet numarası(ları): Bilinmiyor


3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 07/09/2025 21:15
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Bir kişi ile kavga ediyordum, tutuklandım. Araç hırsızlık şüpheesi ile aranmıyordum, fakat memur maymuncuğuma el koydu. Maymuncuk legal olarak mağazalardan satın alabildiğim bir eşya, fakat memur herhangi bir hırsızlık şüphem olmamasına rağmen maymuncuğuma el koyuyuor.


(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.



Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Ronell Loce, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: Ronell
Tarih: 08/09/2025

Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT


MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Detective III      Vicky Hayes

Los Santos Police Department