LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Polislerin TS3 den konuşması ve rol yapmaması.

Başlatan khontkar35, 06 Eylül 2025, 21:34:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Ocak 2026, 01:44
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Polisler genel olarak aşırı kalitesiz ve yetersiz rol yapan insanlardan oluşuyor. Son gelen sistemlerden sonra illegali bırakıp narsist duygular ile savcı ve polis olan bir çok oyuncu var.
Yok nezarette şu kadar bekle aferin kelepçeli bekle nezarette sen şurada 5 gün bekle akıllan gibi chat atmaktan başka bir rol yapmıyorlar. TS3 den rol yapacaklarsa fivem oynasınlar bence.


Oyuncu
Ben polis rolü yapsam da yapmasam da aynı düşüncedeyim, illegaller daha beter durumda discord üzerinden birbirine yayın açıp müthiş metalar mixler dönüyor. Desteklemiyorum.

Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Desteklemiyorum, insanları kısıtlaya kısıtlaya eğitemezsiniz. PD ve SD ye rol dışı mix ve dm için girenler çok dayanamıyor. Rolleri kalitesizse şikayetçi olabilirsiniz nihayetinde, bir sepetteki elmaların hepsi de çürük olamaz. Bu argenin pd sdnin yaptığı rollerle bir alakası olduğunu da pek düşünmüyorum zaten. Karşımızdaki illegal de tamamen cl stalk veya telsizden konuşan insanlar değiller.

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 27 Nisan 2026, 08:40
Toplam Oynama: 42 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 20:14
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu

Lv.21

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Bazı arkadaşlar sınırlarını tam bilmiyorlar, UPDATE vermeyen bir kolluk kuvvetini TS3'de bulundurmaya gerek yok. TS3 sadece UPDATE verilmesinin kolaylığını sağlamalıdır.

LSSD
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 20:18
Toplam Oynama: 8 gün, 20 saat
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 23:48
Toplam Oynama: 25 gün, 13 saat

Katılıyorum, bokunu çıkarma serüvenindeler. Rol falan kalmamış low rp fivem kafasına bürünüyorlar.

Bağışçı
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:18
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat
dimi ts3te 1L10 birim odasında 30 kisi toplanmak yerine dedigini yapabilirler bencede katılıyorum :onay:

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 19 Ocak 2026, 02:06
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 19 Ocak 2026, 02:06
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Sanırım bazı kişilerin kuyruk acısı var, illegal tarafta dönen ekran açmaların, doğrudan meta ve mix yapılan rollerin. En ufak bir PD&SD açığında dcden birleşip yapılmayan rolleri yapılmış gibi gösteren tayfalar.. Elbette konuşan ve aynı zamanda rol yapamayan çürük elmalar olabilir fakat Bersehys'in dediği gibi sepetin tamamı çürük olamaz. SD bünyesinde gördüğüm 50 kişiden 40'ı taş gibi rol yapmakta. Bunu herkese yamamak yerine önce kendinizi ve üslubunuzu düzelterek arge oluşturmanızı. Ardından bu durumu oyun içerisinde saçma rol yapıyorlar şeklinde kanıtlandırabiliyorsanız ilgili bölüm yöneticilerine ticket açmalısınız ve kişiler yaptıkları rollerden PD ve SD oluşumunun imajını zedelemek kapsamında işlem görmeliler. Burası bir ağlama duvarı değil, AR:GE bölümü.. Esenlikler :)