LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

(FS10) Fraternite Studio🎤

Başlatan boyun eğme, 19 Eylül 2023, 21:58:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.14

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Ocak 2026, 03:02
Toplam Oynama: 5 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)



Jose Salazar, 1 Ocak 2005'de hayata İspanya Barselano'da başladı. Doğduğu günden itibaren annesini görmedi, annesi ve babası onu terk ettiler o daha yeni doğmuşken. Salazar zamanla bir yetimhaneye yerleştirildi. Yetimhanede büyümeye başladı, 18 yaşına kadar yetimhanede kalıp dostluklar. Arkadaşlıklar kurdu, yetimhanedeki diğer çocuklar ailesi ve arkadaşları olmuştu ama hiç bir zaman gerçek aile, sevgi hissini tatmayı başaramamıştı. 18 yaşına girdikten sonra, artık Barselano'dan ayrılma vaktinin geldiğini düşündü. Yetimhaneden ayrılıp sokaklara atıldı, mahalle parklarında yatıp kalkıyordu. Barselano'dan ayrılmak için gerekicek olan parayı ise mahallede bulunan bir barda çalışarak kazanıyordu. Bir iş günü bara uzun boylarda, beyaz tenli bir adamın girmesiyle her şeyi değişti. Thiago Salazar olarak bilinen, daha öncesinde müzik kariyeri sağlam olup sonrasında bırakıp köy hayatına geçmiş bir adamdı Thiago, oğlunu bulduğu an konuyu fazla uzatmadan gerçeği ona söyledi. bunu telafi etmek için her şeyi yapacağını da söyledikten sonra, Salazar babasına karşı hiç bir şey hissetmiyordu. Ondan alabileceği tek şey maddi bir destek olabilirdi, babasından eski model bir araba ve biraz para almayı seçti. O gece ne yapıcağı konusunda derin düşüncelere giren Salazar, fazla zaman kaybı yaşamadan Santos'a gelmeyi seçip bunu başardı. Santos'a geldikten bir kaç hafta sonrasında müzik işine girdi. Rap kariyeri o an başlamıştı, aradan bir kaç hafta daha geçmesiyle 1 Eylül akşamüstü saatlerinde Aldrich ile tanıştı. O gece fazla zaman geçirip ikiz kardeşten bir farkı olmadıklarını gördüler. Salazar kardeşlik, sevgi hissini ve tanımını kardeşi Aldrich sayesinde öğrendi. Onuda ikna edip müzik yoluna sokmayı başardı, iki kardeş o günden beri hiç ayrılmayıp müzik için elinden geleni yapmaya devam ettiler. Yapmaya da devam ediyorlarken şehirde tanınmaya bile başlamışlardı.
Aldrich Fournier 2004 yılında Fransa'nın Marsilya şehrinde dünyaya gelmiştir, kötü bir çocukluk geçiren Aldrich, kötü bir aile ortamında dünyaya gelmişti. Babası alkolik, iş bilmez bir adamdı. Aynı şekilde kendisinden beş yaş büyük olan abisi de bir şeye yaramıyordu. Ortaokul yıllarından itibaren Marsilya'nın ghetto sokaklarında sosisli satan Aldrich ailesine bakıyordu, hemde o yaşta... Annesine sürekli para veren Aldrich bunun karşılığında hiç teşekkür alamıyordu. Sevgiye aç bir çocuktu Aldrich, ghettosunda takılan birkaç uyuşturucu bağımlısı arkadaşı dışında kimsesi yoktu. Fazla samimi olmamalarına rağmen Aldrich kardeşimli falan konuşuyordu, o çocuklarda Aldrich'i kullanıyordu. 2020 yılının Ocak ayında bir gece yarısı Aldrich'i çağırmışlardı. Aldrich'in kafasını öyle bir karıştırmışlardı ki onu adam öldürecek kıvama getirmişlerdi, ghettosu için. Issız sokaklarda Jeremy adında bir çocuğa saldıran Aldrich çocuğu defalarca kez bıçaklamıştı. Çocuğu öldürdükten sonra tebrik mesajları beklerken bir anda engellenen numaralar gören Aldrich hayatındaki en büyük ikinci kazığı yemişti. Yaşı on sekiz falan olunca kafasında kararlar vererek New Jersey'e taşındı, orada bir süre çalıştıktan sonra günü birliğine San Andreas eyaletine yani Los Santos'a geldi. Burada iş ararken Salazar adında birisyle tanıştı, hemde kardeşi olacağını bilmeden. Birkaç günde kardeş gibi olmuşlardı. Bu ikili kafasında rap kariyeri kuruyorlardı. Amaçları zirveydi.





























EKİP, AİLENİN TOPLANMASI!

Fraternite Studio, 1 Eylül akşamüstü saat yedi sularında iki arkadaşın tanışmasıyla başladı her şey, Salazar ve Aldrich. Salazar müziği kovalayan, genç ve yetimhanede büyüyen bir çocuktu. Aldrich ise ona bu yolda eşlik etmek isteyen aynı kafadan olan bir çocuktu.


İki kardeş ilk stüdyolarını evlerinde açtılar, evlerinde açtığı stüdyolarda kayıt alıp bir kaç amatör işler çıkartmayı becerdi. Üç-beş parçadan sonra iki kardeş daha büyük işe atılıp klip çekmeye karar verdiler, klibin yanı sırasında evlerindeki stüdyoda kayıt alıp profesyonel parçalar da çıkartmayı başardılar. Yaptıkları müzik şehirin her tarafında dinlenilmeyi başardı, 1 hafta içerisinde iki dost istedikleri dinlenmelere ulaşıp bu müziğin parasını yediler. 1 haftada piyasaya girişleri hızlı ve bu yönde ilerledi, iki kardeşin müzik yolunda ilerleyişi başlıyordu. Şehirin en geç rapperi olan bu iki genç, ekibi büyütme kararı aldılar. 11 Eylül gecesi evlerindeki stüdyoyu halka açma fikrini gerçekleştirdi. Salazar ve Aldrich artık sadece kendileri kayıt almayıp bu yola girmek isteyen, bu yolda olup da destek görmeyen herkese bir iyilik sunup stüdyolarını bahşetti. Müziğe ilgisi olan, hayranlığı olan ve bu yolda kalemide kendi gibi sağlam olan çogu gence ve kendilerinden yaşça büyük abi dedikleri insanlara yardım eli uzatıp stüdyoyu açtılar.

Kardeşler hız kesmeden yaptıkları işe saygısını yitirmeden devam ettiler, müzikten kazandıkları paralar ile yeni arabalar. Yeni evler ve yeni ortamlar edindi, Salazar ve Aldrich için her şey yeni başlıyorken, onlar bu yolda ilerlemeyi kendilerine and içmişlerdi. Stüdyoya gelen her insana samimi, cana yakın davranıp fazlasıyla dost edinmeyi başarmışlardır. Kardeşler onlara stüdyo değil, bir nevi bir aile ortamı sunuyor gibiydi. Bu yolda yürümeye devam ettiler.

Aldrich ve Salazar şuan için, Melonoma St.'de olan evlerinde yaşayıp, ev içinde bulunan stüdyoda kayıt almaya devam etmektedir. Konserler için plan yapan iki kardeş, piyasaya tekrardan düşücekleri zamanı deli gibi kovalıyordu. Hala rapi kovalayan bu iki kardeş beraber aynı evde yaşamaya devam ediyorlar.



Varoşun tam içinde büyüdük, yüzler kirli. Kalpler temiz şekilde çıktık, rap seçenek değil. Tek çıkış yoluydu.

Oyuncu

Lv.14

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Ocak 2026, 03:02
Toplam Oynama: 5 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 01 Mart 2025, 19:26
Toplam Oynama: 43 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 27 Ocak 2025, 22:41
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 12 Aralık 2024, 19:09
Toplam Oynama: 7 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Mart 2025, 13:46
Toplam Oynama: 25 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 03 Mart 2025, 02:31
Toplam Oynama: 2 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu

Lv.14

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Ocak 2026, 03:02
Toplam Oynama: 5 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 25 Nisan 2026, 19:24
Toplam Oynama: 43 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)

Lv.19

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 25 Ocak 2026, 23:12
Toplam Oynama: 1 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 31 Mart 2026, 19:26
Toplam Oynama: 31 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Fenasal kardeşlerdir kendileri.

RP Quality Moderator
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Kardeslerim bomba, shhh.

Oyuncu
aslan kardesımm 👌

Oyuncu

Lv.14

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Ocak 2026, 03:02
Toplam Oynama: 5 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)