HA HA HA HA
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır. Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz.
#2
Okunmuş AR&GE / Ynt: Polislerin TS3 den konuşması ve rol yapmaması.
09 Eylül 2025, 18:29:02
Cidden abartı bir güç olmasa TS3 den mixing hakkı 1 tane polisde çıkıp kabul eder. Demek vaz geçemeyecekleri bir şey. Bence o zaman illegalede TS3 gelsin. Ayrıca TS3 kaldı mı? Discorddan konuşun bari.
#3
Okunmuş AR&GE / Ynt: Polislerin TS3 den konuşması ve rol yapmaması.
09 Eylül 2025, 17:09:24
Polislerin sinirlenmesinden haklı olduğum belli. Polisler chati okumuyor aşırı yavaş yazıyor ve konuları kısa kesip atmaya çalışıyorlar. Ellerinde olsa bizlede ts den konuşurlar.
#4
Okunmuş AR&GE / Ynt: Polislerin TS3 den konuşması ve rol yapmaması.
09 Eylül 2025, 14:20:18Alıntı yapılan: Bheratt - 09 Eylül 2025, 13:33:02Harbiden hepsi aynı şekilde ağlıyor. TS3 den rol yapmak ne adkfnhjkadgh fivem mi oynuyozAlıntı yapılan: bersheys - 07 Eylül 2025, 13:13:24Desteklemiyorum, insanları kısıtlaya kısıtlaya eğitemezsiniz. PD ve SD ye rol dışı mix ve dm için girenler çok dayanamıyor. Rolleri kalitesizse şikayetçi olabilirsiniz nihayetinde, bir sepetteki elmaların hepsi de çürük olamaz. Bu argenin pd sdnin yaptığı rollerle bir alakası olduğunu da pek düşünmüyorum zaten. Karşımızdaki illegal de tamamen cl stalk veya telsizden konuşan insanlar değiller.sepetteki elma argümanı çok sıkmadı mı artık? 2017'den beri aynı terane. sepette 1 tane bile çürük varsa o çürük diğerlerini de çürütür.
#5
Okunmuş AR&GE / Ynt: Polislerin TS3 den konuşması ve rol yapmaması.
09 Eylül 2025, 12:19:51Alıntı yapılan: #Azerbaijan - 09 Eylül 2025, 11:13:35Mesele TS3de bitmiyor ki adamlar Discorda da geçip konuşarak oyuna girebilirler bunu önlemek zor.Polisin şikayetine polis bakıyor kankam
Rol bilmeyen PD zaten ts3 olmadan da rol yapamaz. Robot gibi rol yapanları forumda şikayet edebilirsiniz bunun için olanak tanınmış.
#6
Okunmuş AR&GE / Ynt: Yeni rol fikri : Lastikci rolü
09 Eylül 2025, 02:53:14
katlıyorum sunucuya lastik sistemi gelmeli pompa itemi falanda eklenebilir
#7
Okunmuş AR&GE / Ynt: Polislerin TS3 den konuşması ve rol yapmaması.
09 Eylül 2025, 02:46:15Alıntı yapılan: yeterli - 08 Eylül 2025, 06:55:15O pp ile konuşma kankamAlıntı yapılan: khontkar35 - 08 Eylül 2025, 04:34:54Öncelikle legallerin gerginliğinden ne kadar korktuğu fazlasıyla belli oluyor. Bende legal bir karakterim ancak bu kadar gergin değilim. TS3 üzerinden rol yapmak discord üzerinden mixing yapmak ile aynı şey inkar etmeniz bile çok komik. Polisler genel olarak sorulara kısa ve saçma cevaplar veriyor. Ayrıca söylediğim gibi nezaret sistemini narsist duygular ile dalga geçerek kullanıyorlar. Kaliteli bir sunucuda TS3 de telsiz olmaz ben polisin ne söylediğini nasıl bileyim allah aşkına yahu?Git globaldeki kaliteli sunuculara bak çok bilmiş dostum. Kaliteyi kafana sokarlar orda, kolluk kuvvetlerinin TS kullandığını da görebilirsin. Bir sunucunun nasıl kaliteli olacağını ve nelerin rolleri geliştirdiğini bilmiyorsunuz. Burada gelmiş TS var diye kalite ölçmeye çalışıyorsunuz.
Ayrıca zaten söylediğin gibi dalga geçen eden varsa, üslubunu bozan vara git şikayet et. Onların işi suçlularla laf dalaşına girmek değil. Her şeyin bir sınırı var. Söylediğin her şey zaten sunucuda yasak. Gelip de burada olmayan boktan bilgilerinle ağlamana gerek yok.
iyi dersler hadi abicim
#8
Okunmuş AR&GE / Erkek gibi oynana tırnak içindeki TRANS karakterler.
08 Eylül 2025, 04:42:20
Kimse kimsenin rolüne karışamaz ama sunucuyu erp amaçlı kullanıldığı kesin olan kişiler var. Bu normal bir durum değil bu sunucu masturbasyon malzemesi olarak kullanılmayı hak etmiyor. Sosyal rollerin tamamı ERP odaklı dönüyor. Yani söylemek istediğim şey bir mekan yada etkinlik olduğunda sunucunun çoğu özellikle kadın karakterler sadece erp düşünüyor. Erkek gibi trans karakter oynayacaksan neden erkek karakter açmadın? Duygusallık yok karakter gelişimi yok. Sadece erp yapmak için karakterler silinmeli.
#9
Okunmuş AR&GE / Ynt: Polislerin TS3 den konuşması ve rol yapmaması.
08 Eylül 2025, 04:38:36Alıntı yapılan: Senior0 - 07 Eylül 2025, 16:09:07Katılıyorum, bokunu çıkarma serüvenindeler. Rol falan kalmamış low rp fivem kafasına bürünüyorlar.Desteğin için teşekkürler. Polislere sorduğum sorulara bile cevap verilmiyor. Artık neredeyse bizimlede sesli konuşmaya başlayacaklar. Bu iş durdurulmazsa araçlara megafon falanda eklerler.
#10
Okunmuş AR&GE / Ynt: Polislerin TS3 den konuşması ve rol yapmaması.
08 Eylül 2025, 04:37:35Alıntı yapılan: begin - 07 Eylül 2025, 17:32:11Sonuçta burası bir oyun sunucusu ve herkesin temel amacı eğlenmek. Ts3 üzerinden yeni tanışmış veya da daha önceden arkadaş olan birilerinin konuşması, sohbet ederek oyununu oynaması sizi rahatsız etmemeli diye düşünüyorum.6 gün nezarette kalmak ve karşı taraftaki kişinin bunu sana dalga geçerek lanse etmesi eğlenceli değil. Hayatta bir baltaya sap olamamış kişi gelip savcı rolü adı altında benim karakterim üzerinden ego kasamaz. Egolu rolü yapabilir ancak nezaret sistemi sayesinde bunu yapamaz. Yok sen şu kadar bekle sen daha dur falan filan. Ben hukuk öğrencisiyim bu kadar rezil savcı rolleri görmedim.