LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Erkek gibi oynana tırnak içindeki TRANS karakterler.

Başlatan khontkar35, 08 Eylül 2025, 04:42:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Ocak 2026, 01:44
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Kimse kimsenin rolüne karışamaz ama sunucuyu erp amaçlı kullanıldığı kesin olan kişiler var. Bu normal bir durum değil bu sunucu masturbasyon malzemesi olarak kullanılmayı hak etmiyor. Sosyal rollerin tamamı ERP odaklı dönüyor. Yani söylemek istediğim şey bir mekan yada etkinlik olduğunda sunucunun çoğu özellikle kadın karakterler sadece erp düşünüyor. Erkek gibi trans karakter oynayacaksan neden erkek karakter açmadın? Duygusallık yok karakter gelişimi yok. Sadece erp yapmak için karakterler silinmeli.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 21 Mayıs 2026, 03:23
Toplam Oynama: 13 gün, 11 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Şubat 2026, 03:05
Toplam Oynama: 1 gün, 5 saat

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 174 gün, 5 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 01:33
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat

LSSD
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 20:18
Toplam Oynama: 8 gün, 20 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 23:48
Toplam Oynama: 25 gün, 13 saat

Oyuncu
Son zamanlarda transların sayısında ciddi bir artış var. Elbette herkesin canlandırmak istediği karaktere sonsuz saygımız var ancak bu karakterlerin neredeyse hepsinin sadece ERP (erotik rol) odaklı oynandığını görmek, bu sunucuya gerçekten katkı sağlayan, rol yapabilen ve tek amacı ERP olmayan büyük bir kitleyi rahatsız etmekte. Rol derinliği, hikâye ya da karakter gelişimi neredeyse yok sadece belli bir amaca yönelik oynanıyor gibi bir izlenim oluşturuyor. Daha da ilginci bu tarz rollerle etkileşime giren oyuncuların da büyük bir çoğunluğunun aynı çizgide ilerlemesi yani karşılıklı bir "ERP döngüsü" oluşmuş durumda. Trans karakterlerin temsili elbette olabilir ama burada mesele temsilden çok, bu rollerin neredeyse tamamen cinsellik temelli yazılması. Gerçekçilikten uzak, abartılı ve amacını aşan bir hal aldı artık. Amerika'da bile bu kadar çok trans birey yokken, Rina Roleplay ortamında bu kadar fazla ve benzer tarzda karakter görmek ister istemez insanı rahatsız ediyor. Bu durumun hem Roleplay kalitesini düşürdüğünü hem de bazı oyuncuları sunucudan soğuttuğunu düşünüyorum. Rol yapmanın amacı sadece ERP olmamalı. Daha nitelikli, derinlikli ve gerçekçiliği olan karakterler görmek istiyorum, istiyoruz. Bir mekanda rol yapıyorsun, açık saçık kıyafet giymiş sözde kadın karakterler var. Yanına gidiyorsun, iki sohbet ediyorsun ve pat! Trans çıkıyor. Arkadaşım, RDE ekibini bahane edip duruyorsanız yaptığınız role uygun giyinin o halde. RDE ekibi de buna müdahale etsin, önüne gelen her trans beyaz tenli koca göğüslü koca kalçalı, yüzleri tamamen kadın yüzü burnu, göz altları, çene yapısı hepsi tamamen bir kadın karaktere ait.

Açılan bu AR-GE'den bir şey çıkacağını sanmıyorum ama yorumlarımı açıkça belirtmek istedim, büyük bir kitlenin de beni destekleyeceğine eminim. (trans karakter yönetenler hariç)

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:49
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Çok kısa yazacağım, transeksual bireyler kadınlardan hoşlanmaz. Bunun bilincinde olarak trans karakter yönetenler neredeyse sıfır.
İzledikleri yetişkin filmler gerçek değil.