LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Audace = Hileli araba

Başlatan #ALBATROS, 22 Ekim 2023, 13:00:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Ağustos 2025, 21:50
Toplam Oynama: 219 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2024, 16:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2023, 00:31
Alıntı yapılan: #ALBATROS - 22 Ekim 2023, 20:02:32
Alıntı yapılan: Metaxa - 22 Ekim 2023, 17:07:31
Alıntı yapılan: Tesa - 22 Ekim 2023, 13:06:24ekstra olarak çok hızlı. hem hızlı hem hasar yemiyor. her ne kadar nerf yese de yine çok op
Hızlı mı? Aynı araçtan bahsetmiyoruz sanırsam. Handlingi ayarlandı.

Hızı düşürüldü ancak hala arkadan mermi yemiyor, OP.
Araç kaldırılsın demiyorum bu sorunlar çözülse iyi olur.
Arkadan hasar almama hatasını çözmek gerekiyor. Onun dışında herhangi bir artısı yok.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Yaklaşık 6 saat önce audace ile SD çatışmasına girdim, yaklaşık 20 mermi atıp aracı patlattılar. Daha sonrasında Planlı saldırıdan 600dk yedim, araç ne kadar yemese de silahlarınızın hasarları ve sıkma hızı yüksek. Polisher her türlü üstün, arkadan yemeyen bir aracımız var ve bunun da elimizden alınması illegallerin 0 gücü olması demek. Şehirde audace sayısı azalmış durumda, hızı da düşürüldü aracın. Sabit kalması gerektiğini düşünüyorum.

Partner
Desteklemiyorum il legal adamın bir şansı bu araba, her güncelleme legal için.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 17 Aralık 2024, 19:45
Toplam Oynama: 82 gün, 19 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Kasım 2024, 21:33
Toplam Oynama: 1 gün, 3 saat

Lv.27

Erkek

Son Giriş: 06 Kasım 2024, 21:28
Toplam Oynama: 7 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 06 Kasım 2024, 21:21
Toplam Oynama: 3 gün, 7 saat

Erkek

Son Giriş: 21 Ocak 2025, 19:33
Toplam Oynama: 160 gün, 23 saat
Birlik: *****lar
Erkek

Son Giriş: 21 Ocak 2025, 19:44
Toplam Oynama: 6 gün, 20 saat
Kadın

Son Giriş: 12 Ocak 2025, 10:54
Toplam Oynama: 2 gün, 15 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2024, 14:56
Toplam Oynama: 2 gün, 7 saat

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2024, 14:54
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat

Oyuncu

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 01 Kasım 2024, 01:04
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Kadın

Son Giriş: 01 Kasım 2024, 01:04
Toplam Oynama: 1 gün, 6 saat
arabanın hızı zaten düştü desteklemiyorum, bu sefer de legal oluşumlar op oluyor ve illegal zayıf kalıyor. Tamam legal op olacak illa orası kesin, illegaller nasıl sorumluluklar alıyorsa legal oluşumların da ona göre sorumluluk alması gerekiyor, her şeyi hazır beklemek saçma.

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2025, 17:06
Alıntı yapılan: EminTkTr - 23 Ekim 2023, 12:34:57Yaklaşık 6 saat önce audace ile SD çatışmasına girdim, yaklaşık 20 mermi atıp aracı patlattılar. Daha sonrasında Planlı saldırıdan 600dk yedim, araç ne kadar yemese de silahlarınızın hasarları ve sıkma hızı yüksek. Polisher her türlü üstün, arkadan yemeyen bir aracımız var ve bunun da elimizden alınması illegallerin 0 gücü olması demek. Şehirde audace sayısı azalmış durumda, hızı da düşürüldü aracın. Sabit kalması gerektiğini düşünüyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:36
Toplam Oynama: 309 gün, 20 saat
Alıntı yapılan: EminTkTr - 23 Ekim 2023, 12:34:57Yaklaşık 6 saat önce audace ile SD çatışmasına girdim, yaklaşık 20 mermi atıp aracı patlattılar. Daha sonrasında Planlı saldırıdan 600dk yedim, araç ne kadar yemese de silahlarınızın hasarları ve sıkma hızı yüksek. Polisher her türlü üstün, arkadan yemeyen bir aracımız var ve bunun da elimizden alınması illegallerin 0 gücü olması demek. Şehirde audace sayısı azalmış durumda, hızı da düşürüldü aracın. Sabit kalması gerektiğini düşünüyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 16:12
Toplam Oynama: 10 gün, 4 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 16:48
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 16:41
Toplam Oynama: 88 gün, 23 saat

Lv.26

Kadın

Son Giriş: 27 Mayıs 2026, 19:25
Toplam Oynama: 6 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 19 Mayıs 2026, 01:31
Toplam Oynama: 7 gün, 22 saat

Öncelikle, araçla arkanızı dönüp sıkmaya başlıyorsunuz kolluk kuvvetleri olarak ne zaman bize arkasını dönen bir audace görsek ateşe hazır bekliyoruz. Audace gelmeden öncede illegaller vardı, LittleSouldaki ekip audace ile 2 gün önce gece tüm PD/SD yi katliam yaparcasına öldürdü arkadan arabayı tamir ettirip gelip sıkıp düşürdü araç patlayana kadar düşüyoruz, aracın bugundan yararlarnıyorsunuz.

Erkek

Son Giriş: 18 Nisan 2024, 23:23
Toplam Oynama: 24 gün, 2 saat
Erkek

Son Giriş: 18 Nisan 2024, 21:13

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2024, 21:39
Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2024, 21:20
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 13 Nisan 2024, 16:44
Alıntı yapılan: #ALBATROS - 23 Ekim 2023, 17:32:04Öncelikle, araçla arkanızı dönüp sıkmaya başlıyorsunuz kolluk kuvvetleri olarak ne zaman bize arkasını dönen bir audace görsek ateşe hazır bekliyoruz. Audace gelmeden öncede illegaller vardı, LittleSouldaki ekip audace ile 2 gün önce gece tüm PD/SD yi katliam yaparcasına öldürdü arkadan arabayı tamir ettirip gelip sıkıp düşürdü araç patlayana kadar düşüyoruz, aracın bugundan yararlarnıyorsunuz.

Little Seoul'da olan ekibimle beraber yıllardır beraber devam ediyoruz, açılan AR-GE'yi ve bir kaç iletiyi inceledim ve konuya açıklık getirmek istedim; Asıl konu herhangi bir aracın arkadan mermi almaması veyahut iki taraftan birisinin katliam yapması değildir. Olayın aslı eşya kaybetmeyi göze alamayacak bir tarafın kendisini yakalamaya çalışan kişilere karşı eşitliğidir, kaybetme riskini göze alamayacak taraf her zaman çirkefleşir(Kendini diğer taraf ile eşitlemek için her şeyden faydalanır.). Bu olay hem legal(Bknz. Audace şikayetleri.) hem de illegal(Bknz. Silah fiyatları ve diğer şikayetler.) tarafa göründüğü gibi zararlar verir. Bu tarz olaylara tek tek AR-GE açılması, cevaplandırılması ve sonuç beklenmesi tam anlamıyla saçma. Başlı başına illegal ve legal sisteme düzenleme getirilmeli, anlık silah fiyatlarının oynanmasıyla veyahut legalin elinden herhangi bir yetkinin alınmasıyla dengelenebilecek durum değil. Legal araç arkasından hit yiyorsa illegalde yemeli fakat illegal arkadan hit yemeye başladığında bir helikopter gelip fly-by atarsa kartlar yeniden dağıtılır.

Kısacası bir kaç araç düzenlemesi ve basit AR-GE'ler ile bu tarz şikayetler sonuca kavuşamaz, IFM ve Legal Departman Yöneticileri karşı karşıya geçip birbirlerini yorumlayarak durumları eşitlemesi gerekmekte. (Legal ve İllegal karşılaşmalarında savaş durumlarını suistimal eden illegal ekiplere çıkartılan Riot veyahut uygulanan diğer güçler bu yoruma dahil değildir, legal her zaman illegalden bir tık üstün olmalıdır fakat silahını, mermisini, aracını, zırhını ve diğer etkenlerini bedava bir şekilde karşılayıp 30 aktif üyeye sahipken bu durumu abartıp ona tanınmış bütün yetkiyi kullanarak oyuncuları soğutursa işler dediğim gibi sarpa sarar.) Eğer ki durumlar eşitlenecek ise destekliyorum, iyi forumlar.