LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Bernardonun Amerikan Yapılanması

Başlatan Pixel, 16 Ekim 2023, 23:48:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 18:48
Toplam Oynama: 1 gün, 20 saat
Birlik: ***rma

Bernardo
Crime

-Bernardonun Geçmişi-

Bernardo Organizasyonu 1964'de Leonardo Bernardo tarafından 42 yaşında kurulmuştur. Leonardo Bernardo Kimdir? Şu anki ismiyle bilinen Leonardo Bernardo'nun önceki adı 'Lorenzo'dur. Soy adını, Öz annesi olan 'Natalia' eski kızlık soy adı olan, Bernardo soy adını vermiştir. İsmini ise Amerikan kökenli ama İtalyada doğan babası Antonio Bernardo dan "Leonardo" ismini almıştır. Leonardo ise 1922 yılında bir pazar sabahı, yaşadıkları mâlikanede medikal odası olarak kullanılan odada dünyaya gelmiştir.

Doğacağı ilk çocuklarının ismini ise Bernardo çifti düğün gününden bir sonraki günün evresi sabahı karar vermişlerdi. O kararın 8 yıl sonrası ise, Leonardo Bernardo dünyaya gelmiştir. Bernardo çifti İtalyada Corniglia köyünde bir köşkte yaşıyorlardı. Köşkün gizli Bodrumunda Antonio eşinden habersiz gizli işler çeviriyordu. Amatörce kurulmuş bu düzende arkadaşları ile birlikte uyuşturucu üretimi yapıyorlardı. Geçimlerini hiç tanımadıkları eski bir akrabalarından kalan Antonio'nun amcası Orlando Bernardo'dan yüklü miktarda kalan miras ile sağlıyorlardı.

Mirasın onca akraba ferdi arasında tüm mirasın Antonio'ya vasiyet edilmesi onu çok şaşırttı. Şaşırmasının temel nedeni ise akrabalarını hayatı boyunca tanımamıştır, çünkü kendisi 2 yaşında iken ailesi bir trafik kazasına kurban gitmiştir.

Antonio ailesinin kaybettiği çocuklu yıllarında 17 yaşına kadar yetiştirme yurdunda kalmıştır. 17 yaşında yetiştirme yurdundan firar etmiştir ve sokakta yaşamaya başlamıştır. Ona bir uyuşturucu imâl eden ancak ismi hâlâ bilinmeyen bir çetesi üyesi sahip çıkmıştır. 19 yaşında geldiğinde, 13 kişiden oluşan çeteye nihayetinde katılmıştır. 21 yaşında italyan Karabinyer özel birimleri tarafından yapılan bir operasyon sonucunda çetenin uyuşturucu imâl ettiği evde 13 kişinin hepsi göz altına alınarak hapse atılmıştır. Kendisinin ise 17 yaşında firar ettiği yurtta firar kaydı bulunduğundan ve yaşı küçük olduğundan mahkeme kararınca ceza almamış ve yurda yeniden yerleştirilmiştir. Yerleştirildikten 2 sene sonra 23 yaşında bir merkez bankasında işe devlet tarafından yerleştirilmiştir ve iş hayatına atılmıştır...

Miras kendisine evlenmeden önce Amcası 'Orlando' tarafından kalmıştır. (Geçmiş Yıllar): Orlando, Antonio'yu 17 yaşından beri arıyordu, çünkü  abisinin öldüğünün haberi vardı ancak abisinin çocuğu Antonio'nun varlığından haberi yoktu. Yeğeninin ismini ise  abisinin yaşadıkları evde abisinden kalan hatıra albümünde ve yanında bulunan abisinin eşine ait günlükte fark etti, ve o günden beri arayış içerisindeydi. Antonio 21 yaşında iken, polisin yaptığı uyuşturucu çetesindeki yakalanan üyeler Gazetede yayınlanmıştı, aralarında Orlando'nun yeğeni Antonio'nun ismi geçince hemen harekete geçti ve uzun uğraşlar sonunda Antonio'nun izini buldu. Ama Orlando, Abisinin çocuğu Antonio'yu bulduğunda kendisi ak ciğer kanseriydi. Ölümüne sayılı günler vardı. Kendisi ise onunla temas kurmayacağını anlayınca 2 mektup yazmaya karar verdi. Biri vasiyet, diğer mektup ise Yeğeni 'Antonio'ya idi. Mektuplarını bitirip mühürledikten sonra, Uşağı olan Kahya ya verip "Kırmızı" zarf da öldüğü gün yapılması gereken vasiyeti, 'Yeşil' zarfta ise Yeğeni 'Antonio'ya ulaşması gerektiğini söyledi. Zarfları bitirdiği hafta 12.01.1945 tarihinde saat 14.00 sularında Dünyaya Gözlerini yumdu. Kırmızı zarf Amerika hukuk bürosunda Yetkililer ve Orlando'nun uşağı ile birlikte açıldı ve imzalı vasiyet zarfında yazanlar uygulandı, Sonra Yeşil imzalı zarf ise miras bildirisi ile kahya, Antonio için yola çıktı...

Kahya görevini yerine getirdi ve zarfı Antonio'ya ulaştı ve iletti ve o günden sonra ömrü boyunca Antonio'ya hizmet edeceğini söyledi. Ancak Antonio Amcası 'Orlando'ya bu zamana kadar yaptığı hizmetler için 500.000$ teklif eder, ancak kahya parayı almaz, ve parayı kendisine yapılan bir hakaret olarak niteler. Ve kahya Antonio'ya derki; Ben bu yaşıma kadar para için değil amcanın tam bir insan sarrafı ve bana sahip çıktığı için, hizmet ettim. diyerek cümlesini bitirir. Antonio  ise; Hizmetinin bir amaca ulaşmasını istiyorsan sana verdiğim bu parayı kabul et ve kalan ömrünü huzurlu ve özgür olarak geçir, ve bana ne zaman ihtiyacın olursa beni nerde bulacağını biliyorsun, der. Ve sözünü bitirir. Kahya ise parayı kabul eder ve oradan ayrılır...

Antonio, Amcası "Orlando" tarafından yazılan yeşil zarfı eline alır ve şu cümleleri okumaya başlar; Bu zarf Sevgili yeğenim 'Antonio Bernardoya'dır, Tarih: 08.01.1945
Bunu mektubu bir pazartesi sabahı yazmaya başladım sevgili yeğenim, Sen aileni bende abimi kaybettim... Seni bu yaşına kadar aradım sevgili yeğenim, ancak seni her bulduğumda hep kayboluyordun. Seni aramak için bizzat İtalya'ya ben geldim, ancak her aramamız olumsuz yanıt verdi. Seni 2 yıl boyunca aradım, senin doğduğundan bile haberim yoktu ama annene ait günlükte yazanları okuduktan sonra senin varlığını öğrendim ve seni böyle aramaya başladım... İşte seni buldum ama maalesef seni görmeye gelemeyeceğim, Çünkü Makinelere bağımlı Bir şekilde yaşıyorum. Ve bu hastalıktan kurtulamayacak kadar hastalığım ağır, ancak sana soyumuzu devam ettirmen için tüm mal vardığımı sana devrediyorum, Hayatında elde ettiğin bilgileri ve deneyimleri kullanarak hayatta kalabilirsin, Sevgilerimle / Orlando Bernardo \.

Antonio mektubunu bitirir ve göz yaşlarını siler ve sevgili eşi ve sevgili oğlu Lenardo Bernardo ile yaşantısına devam eder... Antonio, tek çocuğu olan Leonardo olgun yaşlarına erişince Antonio oğluna uyuşturucu hakkında herşeyi öğretmiştir. Antonio doğal yollardan yaşlılık nedeniyle hayatını kaybetmiştir.

Leonardo bernardo 08.01.1951 de  29 yaşında, 25 yaşındaki Sofia Katrina ile evlenmiştir...  İlk çocuğu olarak Salvatore Bernardo adında erkek çocuğu dünyaya gelmiştir, birkaç yıl sonra ise Dante Bernardo adında bir erkek çocuğu daha dünyaya gelmiştir ancak 'Leonardo Bernardo'nun eşi 'Sofia Katrina'yı Dante Bernardo'un doğumundan aldığı büyük bir hasar sonucunda birkaç yıl sonra 29.02.1966 tarihinde hayatını kaybetmiştir. Leonardo Bernardo'nun 3. Bir oğlu vardır ancak kendisi üvey bir aile bireyidir. Öz aile bireyleri kendisini hiç tanımlamıştır. Salvatore Bernardo ve Dante Bernardo belli bir yaşa geldiğinde babası Leonardo Bernardodan tarafından uyuşturucu işlerini öğrenmişlerdir...

Leonardo Bernardo, 00.07.2018 tarihinde yürüyüş için gittiği bir parkta "*****" adlı bir çete tarafından yapılan planlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir, Bunu üzerine Geriye kalan Bernardo ailesinden kalan iki kardeş olayın üzerinden birkaç ay sonra saldırıya uğramışlar ancak ağır bir yara almamışlardır. Babasının başına gelen olay ve kendilerine yapılan saldırı yüzünden Amerikaya yerleşme kararı alan iki kardeş tüm düzenlerini hiçe sayarak Amerikaya San Andreas eyaletine yerleşmişler ve orada yeni düzenlerini kurarak işletme açmışlar ve legal bir görünüme sahip yer altından uyuşturucu işlerine iki kardeş olarak devam etmişlerdir.

Spoiler:
(Leonardo'nun üvey 3. oğlu ise ileriki zamanlarda ortaya çıkacaktır.)

Günümüz:

Bernardonun son çocukları Dante ve Salvatore, legal olarak işletme yürütüyor ancak arkan planda işletme üzerinden uyuşturucu gelirleri aklıyorlardır.

Spoiler:
Birliğe katılmak için https://discord.gg/yU5MpgU3m9

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:22
Toplam Oynama: 32 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Yarışmacılara şimdiden başarılar.  :)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Şubat 2026, 16:08
Toplam Oynama: 53 gün, 19 saat