LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Probation HK.

Başlatan masovich, 22 Ekim 2026, 05:29:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum Moderator
Anton Masovich Prisoner

Lv.31

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 15 Eylül 2026, 01:19
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Probation sürecine girenlerin malvarlığı siliniyor fakat kas puanları silinmiyor. Bence bu tarz ihlalleri yapıp göze alanların kas puanında silinmesi gerekiyor. Sunucuda tekrar oynayabilirler, herkes hata yapabilir. Yeni bir başlangıç sunuluyorsa her şey baştan olması gerek. Kişinin günlük 15 kas puanı gidiyor. 3 ayda bir probation var ve bu durumda 1350 kas puanı eksiliyor, bu hiçbir şey. Mal mülk tekrardan kasılabilecek bir şey fakat kas puanı emek isteyen bir şey. İnsanlar emeklerinden korktuğu için çoğu ihlalle daha dikkatli olacağını düşünüyorum.


VIP
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 26 Ekim 2026, 02:37
Toplam Oynama: 45 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 21 Ekim 2026, 22:15
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)

Helper
William Herman Prisoner

Lv.22

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2026, 21:46
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)

Lv.23

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 25 Ekim 2026, 21:25
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Donovan Mcmahon Prisoner

Lv.23

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 02 Ekim 2026, 22:06
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 12 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Leo Richter Prisoner

Lv.11

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 27 Eylül 2026, 22:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
#5
Çok mantıklı bence, insanlar çoğu şeyi göze alabilir ama kas puanı uzun zaman ve emek isteyen önemli bir faktör diğer etkenler gibi hızla tekrar kazanılması mümkün değil. Banlanma sebebi olan ihlalleri azaltmak için çok mantıklı bir çözüm gayet işe yarar olduğunu düşünüyorum.

Lv.19

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 21 Ekim 2026, 03:49
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Dante Vance Prisoner

Lv.19

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 18 Ekim 2026, 03:34
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Mantık tamamen doğru ve kesinlikle katılıyorum. Probation olayının amacı, kural ihlali yapan oyuncuya gerçekten sıfırdan başlama fırsatı vermekse, bu "sıfırlama" işleminin yüzeysel kalmaması gerekir.

Günümüz şartlarında mal mülk bir şekilde tekrar kazanılır, parayı toplamak sadece zaman alır. Fakat kas puanı gibi doğrudan emek, sabır ve zaman yatırımı gerektiren sistemlerin korunması, yapılan yaptırımın caydırıcılığını büyük oranda öldürüyor. 3 ayda 1350 puan kaybetmek, bu ihlalleri göze alan birisi için hiçbir şey.

Eğer bir oyuncu sunucu kurallarını hiçe sayıp ihlal yapabiliyorsa, arkasında bıraktığı emeğin de tamamen silineceğini bilmeli. İnsanları kurallara uymaya itecek asıl şey, kaybetmekten gerçekten korkacakları emekleridir. Yeni bir başlangıç veriliyorsa, her şey tam anlamıyla baştan başlamalı. Kas ve yetenek puanlarının da mal varlığı gibi tamamen sıfırlanması şart.

VIP+
Balor Shane Prisoner

Lv.33

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 21 Ekim 2026, 02:03
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son zamanlarda okuduğum en mantıklı AR-GE, sunucunun bir kısmı ekonomi üzerine oynarken bir kısmı da bildiğiniz üzere GYM üzerine yoğunlaşıyor. Gerçekten sunucu düzenini bozarak ban yiyen kişilerin mal varlığının yanında GYM puanları da sıfırlanmalı. En azından yapılan toxic davranışların da önüne geçmiş olacaktır. +REP

VIP+
tamamen herseyi 0a çekilmeli mantikli