LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

bıçak, beyzbol sopası vb sabit hasar vurmaması

Başlatan victor, 10 Ekim 2026, 09:25:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
bıçak beyzbol sopası ve benzeri aletlerin sabit bir hasar vurması gerekiyor, kas puanına göre değil. Bıçaklı olan birisi karşısındakine karşı kas puanı düşükse isterse 10 tane bıçakla vursun düşmüyor, bu durum oocde böyle değil. OOC'de birisine 10 kere bıçağı taktığın zaman insan ölüyor yada ağır yaralı oluyor. Mantıksız bir sistem var kas puanına göre işlememeli bıçak beyzbol sopası gibi hasarlar.

VIP+
Alıntı yapılan: victor - 10 Ekim 2026, 09:25:09bıçak beyzbol sopası ve benzeri aletlerin sabit bir hasar vurması gerekiyor, kas puanına göre değil. Bıçaklı olan birisi karşısındakine karşı kas puanı düşükse isterse 10 tane bıçakla vursun düşmüyor, bu durum oocde böyle değil. OOC'de birisine 10 kere bıçağı taktığın zaman insan ölüyor yada ağır yaralı oluyor. Mantıksız bir sistem var kas puanına göre işlememeli bıçak beyzbol sopası gibi hasarlar.

Ek olarak; Bıçakla vurduğumuz zaman zaten düşmanlığı ve karakterimizin ölümüne yaklaştığını anlayarak oynuyoruz ama bıçak kaslı birisine karşı aynı sabit hasarı vuruyor. Birisine karşı üç kişi bıçakla saldırdığımız zaman düşüyoruz.

Mapper
Saçma kas kasmanın ne anlamı kalıyor o halde brawl rolleri falan ne olacak, verdiğimiz ooc paralar ne olacak ıc paralar ne olacak? Tamamen saçmalıktan ibaret bir arge olduğunu düşünüyorum, senden güçlüleri ic ooc her zaman karşına çıkacak ve sana üstünlük kuracak bunlar tamamen doğal.

Graphicher
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 147 gün, 20 saat
Birlik: **** ****rds
Zarkon Webster Prisoner

Lv.30

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 23 Ekim 2026, 23:52
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Anliyorum - 11 Ekim 2026, 02:56:21Saçma kas kasmanın ne anlamı kalıyor o halde brawl rolleri falan ne olacak, verdiğimiz ooc paralar ne olacak ıc paralar ne olacak? Tamamen saçmalıktan ibaret bir arge olduğunu düşünüyorum, senden güçlüleri ic ooc her zaman karşına çıkacak ve sana üstünlük kuracak bunlar tamamen doğal.


benden guclusu ben elımde bıcak varken ronnie coleman olsa beni dövemez

Partner
yani şu argeyi 150 defa tekrar tekrar açıyorsun