LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Demircan - Montero Depo

Başlatan Demircan, Dün, 15:37:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SADCR
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 17 gün, 9 saat
Erkek

Son Giriş: 04 Ekim 2026, 20:39
Toplam Oynama: 13 gün, 19 saat
Arman Hernandez Prisoner

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 24 Eylül 2026, 03:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 22 Eylül 2026, 02:21
Toplam Oynama: 1 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftada 7 gün, günde iki saat.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): Arman Montero
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) X: 24.34.787 Y:5011.82 Z:46.837 Angle: 104.882
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya

İş yeri adı: Montero Depo
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): Depo

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? Çiftçilik işleyişini burada gerçekleştireceğim. Bu noktada çiftçilik ve tohum ekme faaliyetlerini genişletip ticari kazanca dönüştüreceğim.
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? Çiftlçilik arazisini kiraya vererek gelir elde etmeyi planlıyorum. Bu noktadan sevkiyat rolleride olabilir, toplu şekilde tüccara ve işletmelere taşımak.

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, Demircan; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Community Advisor
Kadın

Toplam Oynama: 29 gün, 5 saat
Başvurunuz onaylanmıştır.

• İşyeri başvurunuz kabul edildikten sonra aylık kira parasının dışında ön başvuru parası alınır. O parayı ödemeden işyeri size rezerve ödenmez. Bu para kiranın dışındadır. Bu miktar başvurunuz onaylandıktan sonra size başvuruda söylenir ve devlet kasasına yatırıp ekran görüntüsünü ekledikten sonra işyeriniz oluşturulur. Yatırdığınız ücret 5 aylık kira paranız değildir. 5 ay boyunca kira ödemeye devam edeceksiniz ödediğiniz para başvuru form parasıdır.

İşyeriniz 70.000$ olarak belirlenmiştir. Beş aylık parayı devlete bağışladıktan sonra bağışladığınızın kanıtını buraya paylaşın ve işyeriniz sizlere devredilecektir. Devlet kasasına 350.000$ bağışlayın.

SADCR
Erkek

Toplam Oynama: 17 gün, 9 saat
Erkek

Son Giriş: 04 Ekim 2026, 20:39
Toplam Oynama: 13 gün, 19 saat
Arman Hernandez Prisoner

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 24 Eylül 2026, 03:31
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat