LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

ksean - Swallow Cafe

Başlatan ksean, Dün, 14:36:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 03 Ekim 2026, 22:44
Toplam Oynama: 32 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 04 Ekim 2026, 21:26
Toplam Oynama: 34 gün, 12 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Ekim 2026, 22:52
Toplam Oynama: 15 gün, 3 saat

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftanın neredeyse her günü aktifim, her bir gün içinde yaklaşık 4 5 saat aktifliğim var.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): Dorothea Kretschmer
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) Position: X:-1209.626 Y:-891.442 Z:12.919 Angle:-147.402
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: Swallow Cafe
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): Kafe

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? Şehrin en işlek caddelerinde yer alan bu ufak kafe sabah ve öğlen saatlerinde aktiflik gösterecek. Bölgede erken saatler içerisindeki sosyallik oranını arttıracak bir işletme olacak. Maksimum iki kişinin çalışacağı bu kafenin iç dizaynı dış cephesi gibi modern ve basit olacak. Self-service üstüne ilerleyecek, genelde insanlar kahvelerini hızlıca alıp gününe başlayabilecek. Kafenin iç ve dış boyutu, konumu nedeniyle insanların oturabileceği ve zaman geçirebileceği bir alana sahip olmayacak çok. Genelde "take'n go" al ve git şekli işleyecek.
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? Aslında hepsini yukarıda belirttim sanırım, başka şekilde tekrar anlatayım; "Vespucci gibi işlek ve yoğun bir bölgenin sabah ve öğlen saatlerindeki kafein ihtiyacını giderebilecek, bir yandan da sosyalleşebileceğimiz ve zaman geçirebileceğimiz rahat ve sakin bir işletme olacak."
Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "ksean"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 29 gün, 4 saat
Burası giyim mağazası, kafe açılmaz. Red.