LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

MarkBistro - Eugenics Pharmacy

Başlatan MarkBistro, 01 Ekim 2026, 12:00:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Günde 7 saat aktifim bunun 3-4 saatini ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Ardian_Dervishi]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: X:-940.273 Y:-337.925 Z:38.969 Angle:-65.197]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: [Eugenics Pharmacy]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Eczane]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [Şehrin güzel olan bu konumunda oyunculara tıbbı malzemeler satarak rol yapmayı düşünüyorum, burada rol çıkararak işletmemi oyuncu kitlesi tarafından tanınır bir hale getirmeyi, kemik bir müşteri kitlesi kazanarak işletmemi yükseltmeyi düşünüyorum.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [Eczaneyi sadece ilaç alıp çıkılan bir yer olarak değil, şehirdeki rol kalitesini ve etkileşimi artıracak canlı bir sosyal nokta olarak işletmeyi hedefliyorum. Oyunculara reçeteli ve reçetesiz ilaç tedariki, yaralanma sonrası ilk yardım veya medikal danışmanlık gibi gerçekçi tıbbi hizmetler sunmayı hedefliyorum.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "MarkBistro"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.