LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

prestige - Shackle Müzik Stüdyosu

Başlatan prestige, 01 Ekim 2026, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum Moderator

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftada her gün aktifim, bu haftalık süreç içerisinde iş yerimi 3-4 saate yakın açık tutabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Ludwig Niekwerth]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: X:248.44 Y:156.224 Z:104.868 Angle:155.906]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: [Shackle Müzik Stüdyosu]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Müzik Stüdyosu]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [IC olarak, müzik tutkunu kişilerin gelip yararlanabileceği aynı zamanda, güzel bir eğlence ortamı oluştumayı hedefliyorum.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [İşyerini; sunucu içerisinde bulunan insanlara rol imkanı sunacağım, hem kendi birlik arkaşlarımın rol imkanlarını arttıracağım.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "prestige"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Forum Moderator
İşyerinin rezervesini iç interioru ile üstüme almak istiyorum. Kirada duruyor.