LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[AR-GE] PET SİSTEMİ - ALIM & SATIM

Başlatan Noxea, Dün, 20:26:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP
Petler alınıp satılabilmeli bunun ticareti dönmeli. Satarken premium araçlardaki gibi BTC yoluyla devlete vergi ödenmeli. Ve pet sahipleri artık istediği gibi sürekli petinin modelini cinsini ismini değiştirememeli. Tek seferlik bir isim koyulma hakkı tanınmalı. Envanterinde araba anahtarı gibi görünmeli ve plaka kısmındada petin ismi yazılmalı.

Bir sahip petinin ismini değiştirmek istiyorsa NC atar gibi market menüsünden XXX RX karşılığında ürünü satın alıp öyle değiştirebilmeli.

Bidbay üzerinden evcil hayvan satışı bölümü açılmalı.

Bu sayede hem ticaret alanı genişleyecek hem ekonomiye katkısı olacak.

Ekonomiyi canlandırmak adına peti satarken iki seçenek olmalı

Seçenek 1 : 932 BTC Sadece Evrakla Ödeme (Parası olanın düşünmeden yapabileceği ödeme tarzı)

Seçenek 2 : 466 BTC Evrakla ve Devlete Bağışla Ödeme (Pet sahibi olmak isteyipte oyuna fazla para yatıramayacak insanların kullanacağı seçenek. İkinci seçeneği seçince ticaret üzerindeki her ne olursa olsun 500.000$ devlet kasasına stopaj olarak kesmeli. Bu sayede ekonomiye katkısı olacak. )

Bu önerim premium araçlar içinde geçerli olabilir.

Geliştirmeye açık bir ARGE önerisidir.

Mapper
Kadın

Son Giriş: 14 Eylül 2026, 14:40
Toplam Oynama: 44 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Tom Kuray Prisoner

Lv.26

Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2026, 14:30
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat

Lv.26

Kadın

Son Giriş: 04 Ağustos 2026, 14:24
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
 :dislike:  Desteklemiyorum saçma bir sistem. Evcil Hayvanım var diye ben niye BTC yoluyla vergi ödüyorum. Çoğu kişinin hayvanı var fakat aktif bir şekilde kullanılmıyor. Zaten evcil hayvanları ayda bir iki defa görüyorum ya da hiç görmüyorum. Yani gereksiz.

VIP
Alıntı yapılan: PinkStarseed - Bugün, 10:39:31:dislike:  Desteklemiyorum saçma bir sistem. Evcil Hayvanım var diye ben niye BTC yoluyla vergi ödüyorum. Çoğu kişinin hayvanı var fakat aktif bir şekilde kullanılmıyor. Zaten evcil hayvanları ayda bir iki defa görüyorum ya da hiç görmüyorum. Yani gereksiz.

Konuyu okumadan yorum yaptığınız çok belli evcil hayvanınız var diye vergi ödemeyeceksiniz satarken ve satın alırken vergi ödenmesi adına oluşturulmuş bir arge sevgiler.

SADCR
Evcil hayvan satışı mantıklı değil, isteyen zaten ooc marketten alabilir. Zaten pet rolü yapan çok fazla oyuncu bulunmuyor. Ayrıca isim hakkinin tek seferlik olması ve ooc marketten isim hakkı fiyat tanıması saçma olur ve kimseninde petine isim parası vereceğini sanmiyorum. Kısaca mantıksız bir ARGE olmuş desteklemiyorum  :dislike: Argeye yapacağım ekleme şu şekilde olur. Petshop adında bir işletme türü açılabilir. Bu işletme pet eşyaları ve pet için kedi köpek maması suyu satabilir ve petlerin açlık susuzluk barları bittikçe biz bunları besleriz. Ayrıca pet oyuncakları ile petlerle oyun oynayabiliriz ve peti elde taşımak için kedi köpek kafesi eklenebilir. Peti kucaklama sistemide eklenebilir bazen ihtiyaç duyuluyor.