LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Siber Zorbalık Banları Hk.

Başlatan R3D, Dün, 17:38:43

« önceki - sonraki »

Chudy, sansar, Huysuz, MonteCarlo, aresxd ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkek

Son Giriş: 04 Eylül 2026, 00:01
Toplam Oynama: 5 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
on numara destekliyorum

Oyuncu
Alıntı yapılan: wiela - Dün, 22:15:47AR-GE'yi desteklemiyorum. Öncelikle, kendileri birçok kişiyi banlatırken sessiz kaldılar. Daha sonra içlerinden iki-üç kişinin banlanması sonucu bu AR-GE'yi açtıklarını düşünüyorum şahsen. Kendilerine karşı bir eylem yapılana kadar susuyorlardı; fakat şimdi kendilerine karşı uygulanan yasakları kınıyorlar. Vallahi şu an gülüyorum. Bana göre oldukça saçma bir AR-GE olmuş.

O kadar haklısın ki  bir çok kişinin oyun zevkini bozunca bir şey olmuyor kendilerine olunca değişiyorlar hemen

Red abi suçsuz ama ona sonsuz Respect

Oyuncu
Alıntı yapılan: wiela - Dün, 22:15:47AR-GE'yi desteklemiyorum. Öncelikle, kendileri birçok kişiyi banlatırken sessiz kaldılar. Daha sonra içlerinden iki-üç kişinin banlanması sonucu bu AR-GE'yi açtıklarını düşünüyorum şahsen. Kendilerine karşı bir eylem yapılana kadar susuyorlardı; fakat şimdi kendilerine karşı uygulanan yasakları kınıyorlar. Vallahi şu an gülüyorum. Bana göre oldukça saçma bir AR-GE olmuş.

Lead Admin
Erkek

Son Giriş: 20 Eylül 2026, 13:38
Toplam Oynama: 182 gün, 10 saat
Kadın

Son Giriş: 20 Eylül 2026, 19:28
Toplam Oynama: 84 gün, 17 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 30 Ağustos 2026, 21:39
Toplam Oynama: 4 gün, 9 saat
Birlik: CNT
Zorbalar zorbalığını yaparken müsade edin de her şeyi açıklamak yerine bizde biraz sosyal mühendislik yapalım. :) Şu anda yapılan uygulamaların sebepleri var, bilinçli olarak yapılıyor ve herhangi bir değişikliğe gidilmeyecektir.