LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Siber Zorbalık Banları Hk.

Başlatan R3D, Dün, 17:38:43

« önceki - sonraki »

sansar, Huysuz, MonteCarlo, aresxd ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.12

Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 01:47
Toplam Oynama: 3 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
AR-GE'yi desteklemiyorum. Öncelikle, kendileri birçok kişiyi banlatırken sessiz kaldılar. Daha sonra içlerinden iki-üç kişinin banlanması sonucu bu AR-GE'yi açtıklarını düşünüyorum şahsen. Kendilerine karşı bir eylem yapılana kadar susuyorlardı; fakat şimdi kendilerine karşı uygulanan yasakları kınıyorlar. Vallahi şu an gülüyorum. Bana göre oldukça saçma bir AR-GE olmuş.

Discord durumlarında Discord'un sadece ve sadece size ait hesaba tanımladığı bir sayısal ID değeri vardır, buna bakılır. Adınız, profiliniz her şeyiniz taklit edilse bile bu sayısal değer taklit edilemez.  :?l: Neden banlandığını bilmeyenlerin çoğu, hangi olaydan ötürü banlandığını bilmiyor sadece.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 20:54
Toplam Oynama: 24 gün, 22 saat
Birlik: ******** 4L
Kimseyle ooc olarak discord kanalları üzerinden asla tartışan  birisi değilim. Yaptığım IC bi rolden dolayı yasaklandığımı düşünüyorum, konu üzerine defalarca ticket açmama rağmen asla kanıtları göremiyorum. Ben böyle bir durumu yapmadığımı iddia etmeme rağmen, kanıtların bana gösterilmemesi.........
DESTEK

Oyuncu
Alıntı yapılan: wiela - Dün, 22:15:47AR-GE'yi desteklemiyorum. Öncelikle, kendileri birçok kişiyi banlatırken sessiz kaldılar. Daha sonra içlerinden iki-üç kişinin banlanması sonucu bu AR-GE'yi açtıklarını düşünüyorum şahsen. Kendilerine karşı bir eylem yapılana kadar susuyorlardı; fakat şimdi kendilerine karşı uygulanan yasakları kınıyorlar. Vallahi şu an gülüyorum. Bana göre oldukça saçma bir AR-GE olmuş.

Muhtemelen AR-GE'yi okumamışsın dostum.. AR-GE bahsettiğin durum ile alakalı birşey değil tekrar okumanı tavsiye ederim... İyi forumlar..

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - Dün, 22:36:53Discord durumlarında Discord'un sadece ve sadece size ait hesaba tanımladığı bir sayısal ID değeri vardır, buna bakılır. Adınız, profiliniz her şeyiniz taklit edilse bile bu sayısal değer taklit edilemez.  :?l: Neden banlandığını bilmeyenlerin çoğu, hangi olaydan ötürü banlandığını bilmiyor sadece.

Konuyu tekrar okumanı istiyor ve tavsiye ediyorum.. İyi forumlar

Partner
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 06:10
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Ar-ge konusunu destekliyorum. Oyuncunun neden ceza aldığını bilmesi gayet doğal ve önemli bir durumdur. En azından yaptığı hatanın ne olduğunu anlayıp aynı şeyi tekrar etmemesi açısından faydalı olacaktır. Burada yönetimin gizli bilgileri paylaşılmasından bahsetmiyoruz. Kural maddesi, yaklaşık saat ve olayın kısa bir özeti verilse bile oyuncu ne için ceza aldığını anlayabilir. Bunun hem gereksiz itirazların önüne geçeceğini hem de ceza sürecini daha anlaşılır hale getireceğini düşünüyorum. Güvenlik tarafı da korunarak yapılabilecek bir sistem olduğu için destekliyorum.  :like:

Oyuncu
Anton Masovich Prisoner

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 15 Eylül 2026, 01:19
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Ticketlere haftalar sonra bakılıyor, yetmezmiş gibi sebebini de söylemiyorlar. Belki edit belki yalan ne olduğunu bilmeden kendimizi savunamadan aylarca banlısın denip geçiliyor. Bize bir açıklama bilgi verilmeye bile tenezzül edilmiyor.