LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[V Media] G.C.'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA: “ÇETE TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİM”

Başlatan ParoXTR, 16 Eylül 2026, 21:26:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 29 Eylül 2026, 11:50
Toplam Oynama: 13 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Mia Menti Prisoner

Lv.17

Kadın

Son Giriş: 27 Eylül 2026, 22:40
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

V MEDIA
Haber Kanalı

SON DAKİKA · ÇETE İDDİASI

G.C.'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA: "ÇETE TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİM"

V Media Haber Servisi
16 Eylül 2026 · Los Santos

Strawberry'nin 88. Sokak bölgesinde yaşayan G.C., kameralar karşısına geçerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. G.C., kendisini çete içerisinde tehdit edildiğini ve yaşadığı anlaşmazlığın ardından hayatından endişe ettiğini öne sürdü.

L.M. tarafından gerçekleştirilen röportaj sırasında oldukça tedirgin olduğu görülen G.C., yaşadığı olayların arkasında çete içerisinde saygınlığı bulunduğunu iddia ettiği J.F.'nin olduğunu söyledi.

"Çete içinde saygınlığı olan J.F., J lakaplı isimle ters düştüm. Otoritesini sarstım ve cezalandırıldım. Şimdi bundan daha fazlasını istiyor."

G.C., içerisinde bulunduğu grubun Merge Of The Streets adıyla bilindiğini belirterek durumun kendisi açısından ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.

"İki gün içinde benden haber alamazsanız, çete içi hesaplaşma yüzünden infaz edilmişimdir."

G.C., yaşananların ardından Departman'a başvurduğunu ve sorgu odasında yaşadıklarını anlattığını söyledi. Yanında avukatının da bulunduğunu belirten G.C., buna rağmen kendisini güvende hissetmediğini ifade etti.

L.M.'nin "Size bunu gerçekleştirecek şahsın ismini öğrenebilir miyiz?" sorusuna ise G.C. doğrudan J.F. cevabını verdi.

"Bana bunu yapan kişi J.F. Sokak lakabı J. Çete içinde saygınlığı var, büyüklerle takılıyor."

G.C. ayrıca, kendisine herhangi bir şey olması halinde kayıtların Departman üyelerine ulaştırılmasını istediğini belirterek, yaptığı açıklamaların haberleştirilmesini talep etti.

Röportajın sonunda L.M.'nin polise ihbarda bulunup bulunmadığını sorması üzerine G.C., olayla ilgili Departman'a başvurduğunu yineledi.

G.C.'nin iddiaları henüz bağımsız olarak doğrulanmış değil. Olayın diğer tarafı olan J.F. veya Merge Of The Streets tarafından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılıp yapılmadığı ise bilinmiyor.

Yaşanan gelişmelerin ardından Strawberry'de gözler olayın taraflarına çevrilirken, G.C.'nin "iki gün içinde benden haber alamazsanız" şeklindeki sözleri dikkat çekti.

V MEDIA | ÖZEL HABER

Strawberry ve Los Santos'tan en güncel gelişmeler, anında sizlerle.

V MEDIA © 2026 · TÜM HAKLARI SAKLIDIR