LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Ynt: Yaralı/Ölü Sistemi Hakkında.

Başlatan Mie, 16 Eylül 2026, 00:16:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Selamlar, artık şöyle bir sistem devreye girdi yaralı düşersek zorunlu artık hastaneye gitmek zorundayız, tamam bu çok güzel bir şey hastane rolleri vs. Fakat elimde Combat Rifle gibi bir silahla düşersem ve hastaneye gidersem beni polise şikayet edecekler. Bu sefer silahtan olacağız. Yani kısacası İllegal biri Legal olan bir hastaneye nasıl gidecek mantık içerisinde bu doğru değil.
Hera "EMT" sertifikası alın diyor fakat bunuda sadece hastane çalışanlarına veriliyor "Treat" komutunu alamıyoruz. Buna artık bir çözüm gelmesi lazım. Gece saat 5'de beni ihlalle düşürseler ve kaçsalar ben /rapor admin vs gelmezse ne olacak
Sertifika alınca bize sadece stabilize geliyor. Buda sadece bizim kanamamızı durdurup birde ölüye düşmemizi önlüyor fakat ayağa kalkamıyoruz bunun düzelmesi gerekli

VIP+
SONUNA KADAR DESTEK! GERÇEK HAYATTA İLELGAL BİRİ VURULUNCA DOKTORA FALAN GİTMİYOR ACİLEN DÜZENLENMESİ GEREK  :onay:  :onay:  :onay:

Helper
Kadın

Son Giriş: 18 Eylül 2026, 20:56
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: ULSA
Katılıyorum gelmesi gereken bir sistem :like:  :like:  :like:

Oyuncu
Anton Masovich Prisoner

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 15 Eylül 2026, 01:19
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Hastaneye gitmek dışında hiçbir şekilde revive olmuyoruz. Doktor ile role girsek zaten RK olmuş gibi silahımız gidecek üstüne hapis yatacaz. BLS sertifikası sadece /stabilize ediyor o da revive atmıyor, hiçbir şekilde kalkamıyorsun. EMT sertifikası alacaz doktorlar alamazsınız diye reddediyor.

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 14:08
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)