LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[SAGOV PERSONEL BAŞVURUSU] David Cole - CITIZEN SERVICES OFFICER

Başlatan Heuz1, 14 Eylül 2026, 23:49:18

« önceki - sonraki »

Heuz1 ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

SAN ANDREAS STATE GOVERNMENT
EMPLOYMENT APPLICATION

CONFIDENTIAL PERSONNEL APPLICATION

ADAY BİLGİLENDİRMESİ

Formdaki bütün sorular eksiksiz ve dürüst şekilde yanıtlanmalıdır. Cevaplanmayan sorular için "Yoktur" veya "Uygulanamaz" ifadesi kullanılmalıdır.

Başvurunun gönderilmesi, adayın doğrudan kabul edildiği anlamına gelmez. Hükümet yönetimi ek bilgi, belge veya mülakat talep edebilir.

I — KİŞİSEL BİLGİLER

Ad ve soyadı: David Cole
Doğum tarihi: 26/04/2002
Yaşı: 24
Doğum yeri: Los Santos
Vatandaşlık durumu: Amerikan
İkamet adresi: Vespucci Beach, Cortes St.
Telefon numarası: 1000147
E-posta adresi: [email protected]
Sürücü belgesi durumu: Var

II — POZİSYON TERCİHLERİ

Birincil pozisyon tercihiniz: CITIZEN SERVICES OFFICER
İkincil pozisyon tercihiniz: BUSINESS AFFAIRS AND LICENSING OFFICER
Farklı bir birimde görevlendirilmeyi kabul ediyor musunuz?: Hayır
Tercih ettiğiniz pozisyonu seçme nedeniniz:

Vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak onların taleplerini ve başvurularını doğru şekilde yönlendirebilecek bir pozisyon olmasıdır. Public Administration eğitimimin de bu pozisyondaki idari süreçleri ve kamu hizmetlerini anlamam açısından faydalı olacağını düşünüyorum. İnsanlarla iletişim kurmayı, sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalışmayı seviyorum. Bu nedenle SAGOV içerisindeki ilk görevim için Citizen Services Officer pozisyonunun bana en uygun seçenek olduğunu düşünüyorum. Ruhsat ve lisans işlemleriyle ilgilenen Business Affairs and Licensing Officer pozisyonunu da ikinci tercihim olarak belirttim.

III — EĞİTİM BİLGİLERİ

En son mezun olduğunuz eğitim kurumu: University of Nevada, Reno
Mezuniyet veya eğitim alanınız: Public Administration
Varsa tamamladığınız mesleki eğitimler: Üniversite eğitimi kapsamında kamu yönetimi, kamu hizmetleri, idari süreçler ve vatandaş-devlet ilişkileri üzerine eğitim.
Varsa sahip olduğunuz sertifika ve lisanslar: Bulunmuyor.

Eğitiminizin başvurduğunuz pozisyona sağlayacağı katkıyı açıklayınız:

Public Administration bölümünde aldığım eğitim sayesinde kamu kurumlarının nasıl işlediği ve vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında temel bir bilgi edindim. Bu bilgilerin Citizen Services Officer olarak vatandaşların taleplerini anlamam ve doğru şekilde yönlendirmem konusunda bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda insanlarla iletişim kurmayı sevdiğim için bu pozisyonun eğitimimle ve kendimle uyumlu olduğunu düşünüyorum.

IV — İŞ VE KAMU HİZMETİ GEÇMİŞİ

Mevcut mesleğiniz: İşsiz / Yeni mezun
Önceki iş deneyimleriniz: Üniversite eğitimi sonrasında düzenli bir iş deneyimim bulunmamaktadır.
Daha önce bir kamu kurumunda görev yaptınız mı?: Hayır
Görev yaptıysanız kurum, rütbe ve ayrılma nedeniniz: Yoktur
Daha önce bir işletme yönettiniz mi?: Hayır
Varsa resmî referanslarınız: Yoktur

Önceki tecrübelerinizin hükümet görevine sağlayacağı katkıyı açıklayınız:

Daha önce bir kamu kurumunda görev yapmadığım için bu alanda doğrudan bir tecrübem bulunmuyor. Ancak Public Administration eğitimim sayesinde kamu kurumlarının işleyişi ve idari süreçler hakkında temel bir bilgi edindim. Ayrıca insanlarla iletişim kurma, karşımdaki kişinin talebini doğru anlamaya çalışma ve gerektiğinde çözüm üretme konusunda kendime güveniyorum. Bu görevde hem sahip olduğum bilgileri kullanarak hem de deneyimli personelden öğrenerek kendimi geliştirmeyi hedefliyorum.

V — ADLİ VE İDARİ GEÇMİŞ

Herhangi bir suçtan gözaltına alındınız mı?: Hayır
Hakkınızda kesinleşmiş mahkûmiyet bulunuyor mu?: Hayır
Devam eden bir dava veya soruşturmanız bulunuyor mu?: Hayır
Hakkınızda aktif yakalama veya koruma kararı bulunuyor mu?: Hayır
Daha önce bir kamu kurumundan disiplin nedeniyle çıkarıldınız mı?: Hayır

Yukarıdaki sorulardan herhangi birine "Evet" yanıtı verdiyseniz ayrıntılı olarak açıklayınız:

Yoktur

VI — ÇIKAR ÇATIŞMASI BEYANI

Aktif olarak sahibi veya ortağı olduğunuz bir işletme var mı?: Hayır
Bir kamu kurumunda görev yapan yakınınız var mı?: Hayır
Devletle aktif sözleşmesi bulunan bir işletmeyle ilişkiniz var mı?: Hayır
Başvurduğunuz görevin tarafsızlığını etkileyebilecek başka bir ilişkiniz var mı?: Hayır

Varsa çıkar çatışması oluşturabilecek durumları açıklayınız:

Yoktur

VII — MOTİVASYON VE YETERLİLİK

San Andreas State Government bünyesinde neden görev yapmak istiyorsunuz?:

Eğitim aldığım alanda kendimi geliştirmek ve kamu hizmetinin nasıl yürütüldüğünü daha yakından öğrenmek istiyorum. İnsanlarla iletişim halinde olabileceğim ve vatandaşların işlerini kolaylaştırabileceğim bir görev yapmak istediğim için özellikle Citizen Services Officer pozisyonunu tercih ediyorum.

Kamu hizmeti sizin için ne ifade ediyor?:

Kamu hizmeti benim için vatandaşlara karşı sorumluluk sahibi olmak ve herkesin işlemlerini mümkün olduğunca adil ve düzenli şekilde yürütmek anlamına geliyor. Bir vatandaşın sorununu çözmek veya doğru yere yönlendirmek bile yapılan görevin önemli bir parçası olduğunu düşünüyorum.

Başvurduğunuz pozisyon için sizi uygun kılan özellikler nelerdir?:

Sakin ve sabırlı biriyim. İnsanları dinlemeyi ve karşımdaki kişinin neye ihtiyacı olduğunu anlamaya çalışmayı önemsiyorum. Ayrıca kurallara ve verilen talimatlara uymaya dikkat ederim. Yeni bir göreve başlayacağım için bilmediğim konularda öğrenmeye ve gerektiğinde üstlerimden yardım almaya açığım.

Güçlü ve geliştirmeniz gereken yönlerinizi açıklayınız:

Güçlü yönlerimin sakin kalabilmek, iletişim kurabilmek ve sorumluluk sahibi olmak olduğunu düşünüyorum. Geliştirmem gereken yönüm ise kamu kurumlarında henüz pratik bir deneyimimin olmaması. Bu nedenle göreve başladıktan sonra işleyişi ve prosedürleri öğrenmeye özellikle önem vereceğim.

Hükümet bünyesinde gerçekleştirmek istediğiniz bir proje veya rol fikri yazınız:

Vatandaşların hükümet başvuruları ve hangi birimlere başvurmaları gerektiği konusunda daha kolay bilgi alabilecekleri basit bir bilgilendirme sistemi oluşturulmasını isterdim. Özellikle sık yapılan başvurular için kısa ve anlaşılır açıklamalar hazırlanmasının vatandaşların yanlış birime başvurma sorununu azaltacağını düşünüyorum.

VIII — DURUM DEĞERLENDİRME SORULARI

1. Öfkeli bir vatandaş, başvurusunun hemen sonuçlandırılmasını istiyor ve doğrudan Vali Yardımcısıyla görüşmekte ısrar ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Öncelikle sakinliğimi koruyarak vatandaşı dinler ve neden acil olduğunu anlamaya çalışırım. Başvurusunu kontrol edip mevcut prosedür hakkında kendisine bilgi veririm. Yetkim dahilinde çözebileceğim bir konu varsa yardımcı olurum. Vali Yardımcısıyla görüşme talebi için ise ilgili prosedürü takip eder, gerekli görürsem üstlerime durumu iletirim.

2. Bir işletme sahibi, ruhsat işlemini hızlandırmanız karşılığında size hediye teklif ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Teklifi kabul etmem ve işlemi diğer başvurulardan farklı şekilde hızlandırmam. Durumu uygun şekilde kayıt altına alıp amirime bildiririm. Tüm ruhsat işlemlerinin kurallara ve sıraya uygun şekilde yürütülmesi gerektiğini düşünüyorum.

3. Yanlışlıkla yetkiniz dışında gizli bir hükümet belgesine eriştiğinizi fark ettiniz. Ne yaparsınız?:

Belgenin içeriğini incelemeye veya paylaşmaya devam etmem. Erişimin yanlışlıkla gerçekleştiğini amirime bildirir ve belgenin güvenliği konusunda verilen talimatlara uyarım. Yetkim olmayan gizli bilgilere erişmenin doğru olmadığının farkında olduğum için konuyu kendim çözmeye çalışmam.

4. Yakın arkadaşınızın sahibi olduğu işletmeye ilişkin bir dosya size atandı. Nasıl hareket edersiniz?:

Tarafsızlığın etkilenebileceği bir durum olduğu için dosyayı kendim değerlendirmek yerine amirime durumu bildiririm. Dosyanın başka bir personele devredilmesini talep ederim. Böylece hem arkadaşım açısından hem de hükümet açısından herhangi bir çıkar çatışmasının oluşmasını engellemiş olurum.

5. Bir kamu kurumu, yetkilendirme belgesi sunmadan sizden vatandaş bilgisi talep ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Gerekli yetkilendirme belgesi olmadan vatandaş bilgilerini paylaşmam. Öncelikle talebin yasal ve kurumsal dayanağının bulunup bulunmadığını kontrol ederim. Gerekirse durumu amirime ileterek nasıl ilerlemem gerektiği konusunda talimat alırım. Vatandaş bilgilerinin gizliliğini korumaya dikkat ederim.

BAŞVURU SAHİBİNE UYARI

Başvuru hakkında hükümet personeline özel mesaj gönderilmesi, başvurunun hızlandırılmasının talep edilmesi veya bir yetkili aracılığıyla ayrıcalık sağlanmaya çalışılması doğrudan ret sebebi olabilir.

Kopyalanmış, yapay biçimde doldurulmuş veya adayın kendi rol bilgisini yansıtmayan başvurular değerlendirme dışı bırakılabilir.

GOVERNMENT EMPLOYMENT APPLICATION • CONFIDENTIAL RECORD

DINKA

EMPLOYMENT APPLICATION

CONFIDENTIAL PERSONNEL APPLICATION

ADAY BİLGİLENDİRMESİ

Mülakat aşamasına başarıyla kabul edildiniz, tarafınıza e-posta veya telefon numarası aracılığıyla ulaşılacaktır.

GOVERNMENT EMPLOYMENT APPLICATION • CONFIDENTIAL RECORD