LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[SAGOV PERSONEL BAŞVURUSU] Vivienne Moreau - ECONOMIC DEVELOPMENT AND PROJECTS

Başlatan KEINER KANN MICH FICKEN, 14 Eylül 2026, 21:28:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kadın

Son Giriş: 15 Eylül 2026, 20:31
Toplam Oynama: 22 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)

(https://i.hizliresim.com/h6utboj.png\[/img)]

SAN ANDREAS STATE GOVERNMENT
EMPLOYMENT APPLICATION

CONFIDENTIAL PERSONNEL APPLICATION

ADAY BİLGİLENDİRMESİ

Formdaki bütün sorular eksiksiz ve dürüst şekilde yanıtlanmalıdır. Cevaplanmayan sorular için "Yoktur" veya "Uygulanamaz" ifadesi kullanılmalıdır.

Başvurunun gönderilmesi, adayın doğrudan kabul edildiği anlamına gelmez. Hükümet yönetimi ek bilgi, belge veya mülakat talep edebilir.

I — KİŞİSEL BİLGİLER

Ad ve soyadı: Vivienne Moreau
Doğum tarihi: 18 Şubat 1987
Yaşı: 39
Doğum yeri: San Fierro, San Andreas
Vatandaşlık durumu: San Andreas vatandaşı
İkamet adresi: Rockford Hills, Los Santos
Telefon numarası: 788-0064
E-posta adresi: [email protected]
Sürücü belgesi durumu: Geçerli sürücü belgesine sahibim.

II — POZİSYON TERCİHLERİ

Birincil pozisyon tercihiniz: Economic Development and Projects Officer
İkincil pozisyon tercihiniz: Business Affairs and Licensing Officer
Farklı bir birimde görevlendirilmeyi kabul ediyor musunuz?: Evet.
Tercih ettiğiniz pozisyonu seçme nedeniniz:

Meslek hayatım boyunca işletmelerin idari süreçleri, proje planlaması, sözleşmeler ve kurumlarla yürütülen işlemlerle ilgilendim. Bir projenin yalnızca kârlı olup olmadığına değil, uygulanabilir olup olmadığına ve çevresine nasıl bir katkı sağlayacağına bakmanın önemli olduğunu düşünüyorum.

Economic Development and Projects Officer pozisyonunu bu nedenle ilk sıraya yazdım. Şirket temsilcileriyle görüşmek, proje tekliflerini incelemek ve kamu ile özel sektör arasında yürütülen çalışmaların takibini yapmak önceki tecrübelerimi doğrudan kullanabileceğim bir alan. Business Affairs and Licensing Officer pozisyonunun da işletmelerle birebir çalışmayı ve sahada inceleme yapmayı içermesi nedeniyle bana uygun olduğunu düşünüyorum.

III — EĞİTİM BİLGİLERİ

En son mezun olduğunuz eğitim kurumu: University of San Andreas, Los Santos
Mezuniyet veya eğitim alanınız: Business Administration
Varsa tamamladığınız mesleki eğitimler: Proje yönetimi, kurumsal uyum ve iş süreçleri yönetimi üzerine mesleki eğitimler.
Varsa sahip olduğunuz sertifika ve lisanslar: Proje yönetimi ve kurumsal uyum alanlarında eğitim sertifikaları.

Eğitiminizin başvurduğunuz pozisyona sağlayacağı katkıyı açıklayınız:

İşletme eğitimi bana bir kurumun yalnızca mali tarafını değil; organizasyon, planlama, insan kaynağı ve sürdürülebilirlik gibi birbirine bağlı yönlerini değerlendirmeyi öğretti. Özellikle proje ve işletme başvurularını değerlendirirken tek bir ölçüte bağlı kalmak yerine maliyet, uygulanabilirlik, ihtiyaç ve beklenen sonuçları birlikte ele alabileceğimi düşünüyorum.

Eğitim sonrasında edindiğim iş tecrübesi de teoride öğrendiklerimi gerçek şirketler, yöneticiler ve günlük iş süreçleri içerisinde uygulama fırsatı verdi.

IV — İŞ VE KAMU HİZMETİ GEÇMİŞİ

Mevcut mesleğiniz: Bağımsız idari yönetim ve iş geliştirme danışmanı.
Önceki iş deneyimleriniz: Özel sektörde idari işler, kurumsal uyum, proje koordinasyonu ve iş geliştirme alanlarında görev aldım. Kariyerimin ilerleyen döneminde şirketlerin operasyonel süreçlerinin düzenlenmesi ve yeni projelerin planlanması üzerine çalıştım.
Daha önce bir kamu kurumunda görev yaptınız mı?: Hayır.
Görev yaptıysanız kurum, rütbe ve ayrılma nedeniniz: Uygulanamaz.
Daha önce bir işletme yönettiniz mi?: Doğrudan işletme sahibi olmadım. Ancak önceki görevlerimde operasyon ve idari süreçlerin yönetiminde sorumluluk aldım.
Varsa resmî referanslarınız: Talep edilmesi hâlinde önceki işverenlerime ilişkin iletişim ve referans bilgilerini sunabilirim.

Önceki tecrübelerinizin hükümet görevine sağlayacağı katkıyı açıklayınız:

Özel sektörde çalışmak bana bir kararın kâğıt üzerinde doğru görünmesinin her zaman uygulamada doğru sonuç vereceği anlamına gelmediğini öğretti. Proje sahipleriyle, çalışanlarla ve yöneticilerle aynı masa etrafında farklı beklentileri değerlendirmek zorunda kaldığım çok sayıda süreç oldu.

Bu tecrübenin özellikle işletme ve proje başvurularında faydalı olacağını düşünüyorum. Bir başvuruyu incelerken yalnızca sunulan dosyaya değil, projenin nasıl uygulanacağına, verilen bilgilerin birbiriyle tutarlı olup olmadığına ve doğurabileceği sonuçlara da dikkat ederim. Kamu görevinde bunun üzerine tarafsızlık ve kamu yararı sorumluluğunun ekleneceğinin farkındayım.

V — ADLİ VE İDARİ GEÇMİŞ

Herhangi bir suçtan gözaltına alındınız mı?: Hayır.
Hakkınızda kesinleşmiş mahkûmiyet bulunuyor mu?: Hayır.
Devam eden bir dava veya soruşturmanız bulunuyor mu?: Hayır.
Hakkınızda aktif yakalama veya koruma kararı bulunuyor mu?: Hayır.
Daha önce bir kamu kurumundan disiplin nedeniyle çıkarıldınız mı?: Hayır.

Yukarıdaki sorulardan herhangi birine "Evet" yanıtı verdiyseniz ayrıntılı olarak açıklayınız:

Yoktur.

VI — ÇIKAR ÇATIŞMASI BEYANI

Aktif olarak sahibi veya ortağı olduğunuz bir işletme var mı?: Hayır.
Bir kamu kurumunda görev yapan yakınınız var mı?: Hayır.
Devletle aktif sözleşmesi bulunan bir işletmeyle ilişkiniz var mı?: Hayır.
Başvurduğunuz görevin tarafsızlığını etkileyebilecek başka bir ilişkiniz var mı?: Hayır.

Varsa çıkar çatışması oluşturabilecek durumları açıklayınız:

Bildiğim kadarıyla mevcut değildir. Görev süresince şahsımla veya geçmişte profesyonel ilişki kurduğum kişi ve kuruluşlarla bağlantılı bir dosyanın tarafıma atanması hâlinde bu durumu yöneticime bildireceğim.

VII — MOTİVASYON VE YETERLİLİK

San Andreas State Government bünyesinde neden görev yapmak istiyorsunuz?:

Kariyerimin önemli bir bölümünü özel sektörde geçirdim ve bu süreçte işletmelerin büyümesi, yeni projelerin hayata geçirilmesi ve idari sorunların çözülmesi tarafında çalıştım. Geldiğim noktada bu tecrübeyi yalnızca tek bir şirketin yararına değil, daha geniş ölçekte kullanabileceğim bir görev üstlenmek istiyorum.

San Andreas'ta yeni işletmelerin ve projelerin ortaya çıkmasını önemli buluyorum. Ancak bunların sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi için devlet ile özel sektör arasındaki ilişkinin yalnızca izin veren veya reddeden bir yapıdan ibaret olmaması gerektiğini düşünüyorum. Doğru projelerin değerlendirilmesi, sorunların erkenden tespit edilmesi ve uygulanabilir çalışmaların desteklenmesi tarafında görev almak istiyorum.

Kamu hizmeti sizin için ne ifade ediyor?:

Kamu hizmeti benim için sahip olunan yetkinin kişisel bir ayrıcalık olmadığını bilmek demektir. Bir vatandaşın veya işletmenin karşısında devleti temsil ederken verilen kararın o kişinin işi, yatırımı veya günlük hayatı üzerinde gerçek bir sonucu olabileceğini unutmamak gerekir.

Bu nedenle aynı şartlar altında bulunan iki kişiye farklı davranılmaması, alınan kararın gerekçesinin açıklanabilmesi ve kişisel ilişkilerin yapılan işe karıştırılmaması benim için kamu hizmetinin temelidir.

Başvurduğunuz pozisyon için sizi uygun kılan özellikler nelerdir?:

İşletme ve proje süreçlerine yabancı değilim. Belgelerle çalışmaya alışığım ancak yalnızca masa başında kalmayı tercih eden biri değilim. Gerektiğinde başvuru sahibiyle görüşmek, sahada inceleme yapmak ve farklı tarafların bulunduğu toplantılarda ortak bir çalışma zemini oluşturmak konusunda rahatım.

Ayrıca karar vermeden önce soru sormayı önemli buluyorum. Eksik bilgiyle hızlı bir karar vermek yerine gerekli bilgileri tamamlayıp daha sonra karar vermeyi tercih ederim.

Güçlü ve geliştirmeniz gereken yönlerinizi açıklayınız:

Planlama ve takip konusunda disiplinliyim. Üstlendiğim bir işin hangi aşamada olduğunu takip eder, eksik bırakmamaya çalışırım. İnsanlarla profesyonel bir iletişim kurabilmemin ve baskı altında sakin kalabilmemin de güçlü yönlerim olduğunu düşünüyorum.

Geliştirmem gereken tarafım ise bazen bir işi başkasına devretmek yerine kendim takip etmeyi tercih etmemdir. Bunun özellikle büyük bir kurum içerisinde sürdürülebilir olmadığının farkındayım. Görev dağılımına daha fazla güvenmek ve her ayrıntıyı bizzat kontrol etme alışkanlığımı azaltmak üzerinde çalışıyorum.

Hükümet bünyesinde gerçekleştirmek istediğiniz bir proje veya rol fikri yazınız:

San Andreas'ta yatırım yapmak veya yeni bir proje başlatmak isteyen kişiler için belirli aralıklarla gerçekleştirilecek "Project Review Sessions" oluşturmak isterim.

Bu toplantılarda proje sahipleri fikirlerini hükümet yetkililerine sunabilir; proje henüz başvuru aşamasındayken ruhsat, kamu alanı kullanımı, kurum koordinasyonu veya uygulanabilirlik konusunda karşılaşabilecekleri sorunlar belirlenebilir.

Amacım hükümetin proje tamamlandıktan sonra yalnızca denetleyen taraf olması yerine, uygun projelerde sürecin başında doğru yönlendirmeyi sağlayabilmesi olurdu. Böyle bir uygulamanın hem başarısız veya eksik başvuruları azaltabileceğini hem de hükümet ile özel sektör arasında daha düzenli bir iletişim oluşturabileceğini düşünüyorum.

VIII — DURUM DEĞERLENDİRME SORULARI

1. Öfkeli bir vatandaş, başvurusunun hemen sonuçlandırılmasını istiyor ve doğrudan Vali Yardımcısıyla görüşmekte ısrar ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Öncelikle vatandaşın neden gecikme yaşadığını düşündüğünü ve talebinin ne olduğunu dinlerim. Başvurunun mevcut durumunu kontrol ederek kendisine hangi aşamada olduğunu ve yapabileceğim bir işlem varsa bunu açıklarım.

Başvuru sahibinin öfkeli olması veya Vali Yardımcısıyla görüşmek istemesi işlemin normal sırasını değiştirmem için yeterli bir neden değildir. Görüşme talebini de diğer resmî talepler gibi kayıt altına alır ve yetkili birime iletirim. Yetkim dışında bir görüşme sözü vermem.

2. Bir işletme sahibi, ruhsat işlemini hızlandırmanız karşılığında size hediye teklif ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Teklifi kabul etmem ve işlemin bu şekilde hızlandırılamayacağını açıkça belirtirim. Görüşmenin ardından teklifin niteliğini, zamanı ve ilgili başvuruyu kayıt altına alarak yöneticime bildiririm.

Başvuruyu değerlendirmeye devam edip etmeyeceğime ise tek başıma karar vermem. Teklif nedeniyle tarafsızlığın sorgulanabileceği bir durum oluşmuşsa dosyanın başka bir personele aktarılması daha doğru olacaktır.

3. Yanlışlıkla yetkiniz dışında gizli bir hükümet belgesine eriştiğinizi fark ettiniz. Ne yaparsınız?:

Belgeyi incelemeye devam etmem, kopyalamam veya herhangi bir kişiye göndermem. Erişimin yanlışlıkla gerçekleştiğini mümkün olan en kısa sürede yetkili yöneticime bildiririm.

Ayrıca erişimin nasıl gerçekleştiğinin tespit edilebilmesi için gerekli bilgileri paylaşırım. Belgeyi görmüş olmam bana içeriğini kullanma veya başkalarıyla konuşma hakkı vermez.

4. Yakın arkadaşınızın sahibi olduğu işletmeye ilişkin bir dosya size atandı. Nasıl hareket edersiniz?:

Dosya üzerinde işlem yapmadan önce aramızdaki kişisel ilişkiyi yöneticime bildiririm ve dosyanın başka bir görevliye devredilmesini talep ederim.

Arkadaşım lehine karar vermeyeceğimi bilsem dahi yalnızca tarafsız olmak yeterli değildir; işlemin dışarıdan da tarafsız görünmesi gerekir. Bu nedenle dosyadan çekilmenin doğru yöntem olduğunu düşünüyorum.

5. Bir kamu kurumu, yetkilendirme belgesi sunmadan sizden vatandaş bilgisi talep ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Talepte bulunan kurumun bir kamu kurumu olması tek başına vatandaş bilgilerini paylaşmam için yeterli değildir. Talebin hangi amaçla yapıldığını ve bilgiyi almaya hangi yetkiyle sahip olduklarını gösteren resmî talebi isterim.

Gerekli yetkilendirme sağlanmadan herhangi bir kişisel bilgiyi paylaşmam. Talebin acil olduğu belirtiliyorsa durumu yöneticime veya ilgili yetkili birime iletir, yine kurum prosedürüne göre hareket ederim.

BAŞVURU SAHİBİNE UYARI

Başvuru hakkında hükümet personeline özel mesaj gönderilmesi, başvurunun hızlandırılmasının talep edilmesi veya bir yetkili aracılığıyla ayrıcalık sağlanmaya çalışılması doğrudan ret sebebi olabilir.

Kopyalanmış, yapay biçimde doldurulmuş veya adayın kendi rol bilgisini yansıtmayan başvurular değerlendirme dışı bırakılabilir.

GOVERNMENT EMPLOYMENT APPLICATION • CONFIDENTIAL RECORD

DINKA

EMPLOYMENT APPLICATION

CONFIDENTIAL PERSONNEL APPLICATION

ADAY BİLGİLENDİRMESİ

Mülakat aşamasına başarıyla kabul edildiniz, tarafınıza e-posta veya telefon numarası aracılığıyla ulaşılacaktır.

GOVERNMENT EMPLOYMENT APPLICATION • CONFIDENTIAL RECORD