LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Herhangi birisinin tanınmış kişi alabilmesi Hk.

Başlatan Roxed, Dün, 01:34:15

« önceki - sonraki »

Roxed ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.



Forum Moderator
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 15 Eylül 2026, 13:11
Toplam Oynama: 25 gün, 5 saat
şartlar daha fazla zorlaştırabilir, destekledim

Bağışçı
destek, eskiden 2-3 kişide olan bir şey şu an herkeste, 1 sene önce yere balgam atar tesbiğini çeker diye emot atan biri tanınmış almış


Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 14 Eylül 2026, 14:04
Toplam Oynama: 3 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Bence bu sistem, oyuncuları pohpohlamaktan ziyade gerçekten sunucuya ve role katkı sağlayan kişileri ödüllendirmek amacıyla kullanılmalıydı. bu sistemi yöneten yöneticisi kimse bıraksın bu sistemi yönetmeyi. Dilenciye verecek kadar düşmüşler.

Oyuncu
Kimsenin de "Bir roleplay sunucusunda neden böyle bir tag var abi?" dememesi daha da enteresan. Direkt böyle bir şeyin olmaması gerekiyor bana kalırsa. Eğer bir karakter gerçekten sunucu içinde tanınıyorsa buna zaten ihtiyaç yok. Diğer oyuncular onu zaten IC olarak biliyor, konuşuyor, referans veriyor. Etiketin var olması gerekliliği, aslında tanınmışlığın organik olarak inşa edilmediğinin bir kanıtı oluyor.