LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kesici aletler bug düzelene kadar kaldırılsın - Muşta'nın DMG hak.

Başlatan RASHARDCLOUGH, 12 Eylül 2026, 22:31:48

« önceki - sonraki »

R0SE ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.12

Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 01:47
Toplam Oynama: 3 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu

Lv.12

Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 01:47
Toplam Oynama: 3 gün, 3 saat
@masovich birader makarnayı ekmekle yiyor musun hala? vip çekiyorsunda bi sorayım dedim belki artık makarnayı ekmekle yemeyi bırakmışsındır :) yumurtalı makarna yiyordun en son

VIP+
Erkek

Son Giriş: 12 Eylül 2026, 23:49
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 21 Ağustos 2026, 00:09
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
maymun rollerinin önüne geçilmiş oluyor ne güzel işte

Oyuncu
Seni severim ama bıçakla kaslı olmanın ne alakası var? Bence şuan hoş olmuş, bıçak çekmenin bir mantığı var artık. Çeken birisi mi var sende düşmanlık al sık ona. Bıçak böyle kalmalı, tek atması güzel.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Arbnomis - 13 Eylül 2026, 00:29:11
Alıntı yapılan: victor - 13 Eylül 2026, 00:17:42O kas puanlarınızı ooc hayatta düşünün birisi gelip size bıçak taksa hiç hasar vermediğinde mantıksız olur değil mi? Bıçak kalp bölgenize geldiği zaman tek yiyorsunuz olay bu kadar basit kaslarınız bıçak darbelerini siper edicek demir vücut değil sizin verdiğiniz paralar bizim umrumuzda değil.
gerçek hayatta değiliz bu bir oyun
"Roleplay OYUNU" O zaman çoğu şeyi kaldıralım, sonuçta bu bir oyun.

Partner
bugmuş daha uzatmanın anlamı yok kaldırılcakmış yani bıçağın tek atılması

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 27 Şubat 2026, 23:01
Toplam Oynama: 10 gün, 9 saat
Erkek

Son Giriş: 27 Şubat 2026, 22:27
Toplam Oynama: 3 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: masovich - Dün, 01:00:13
Alıntı yapılan: Mamys_Pearce - 13 Eylül 2026, 17:15:22
Alıntı yapılan: masovich - 13 Eylül 2026, 17:10:44
Alıntı yapılan: Mamys_Pearce - 13 Eylül 2026, 17:01:22
Alıntı yapılan: bombo - 13 Eylül 2026, 14:52:25
Alıntı yapılan: norje - 13 Eylül 2026, 12:18:10Ben Fyodor Masovich. Şu an 300K Kas puanım bulunuyor. Bıçakla tek atılmasının doğru olduğunu düşünüyorum ve bunun kaldırılması gerektiği kanaatinde değilim. Aksine, mevcut sistemin rol ortamına ciddi anlamda olumlu katkı sağladığını düşünüyorum.

Özellikle son dönemde insanların bıçak gördüğü anda Fear RP yapmaya başlaması, bu sistemin rol açısından ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Ayrıca bıçak kullanımının ciddi sonuçlarının olması da bu sistemi dengeliyor. Gözaltı, CK gibi şeyler zaten oyuncuyu bıçağı gelişigüzel kullanmaktan caydırıyor.

Ben kendi adıma 300K Kas puanına sahip olmama rağmen bıçakla tek atılmasını sorun olarak görmüyorum. Kas puanı yüksek diye karakterin bıçak darbesinden etkilenmemesi veya bunu rahatça karşılayabilmesi bana gerçekçi gelmiyor.

Kısacası mevcut sistemin oyuncuları daha dikkatli, daha temkinli ve daha gerçekçi RP yapmaya ittiğini düşünüyorum. Benim rol deneyimimde de bunun karşılığını doğrudan gördüm. Bu nedenle bıçakla tek atılmasının kaldırılması yerine, mevcut haliyle korunmasının RP kalitesi açısından daha doğru olduğunu düşünüyorum.
bune knk argeye yorum yazmak için de mi gpt yi kullanıyorsun
Ben Fyodor Masovich 300k kas puanım var brawl arıyor ve bir türemeyim, ayrıca rol falan da bilmiyorum.  doğrusu bu herhalde.  :smile3:
Ben multi hesabım millette argelerde artistlik yapıyorum meali bu galiba
Oynadığım hesap benim değil ve kardeşim forum yasağı yemiş ayrıca multi hesap falan değil. Ama önceden oynadığım hesapta forum yasağı olmasa inan bana oradan yazardım "turuf" kardeşim sana diksiyon dersi verecem. Ki oynamıyorum multi yapmamada gerek yok.
Oynamıyorsa oynadığında iyi şeyler yapmışız sana demek ki çok seviyorsun bizi
:laugh3:  kendi hoodunuzda kardeşlerime düşerek mi iyi şeyler yapmış oluyorsunuz :D

Mapper

Lv.36

Kadın

Son Giriş: 15 Eylül 2026, 00:08
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Kadın

Son Giriş: 13 Eylül 2026, 01:19
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat
Alıntı yapılan: Mamys_Pearce - 13 Eylül 2026, 18:22:52
Alıntı yapılan: norje - 13 Eylül 2026, 18:18:01
Alıntı yapılan: Mamys_Pearce - 13 Eylül 2026, 18:16:48
Alıntı yapılan: norje - 13 Eylül 2026, 18:12:06
Alıntı yapılan: Mamys_Pearce - 13 Eylül 2026, 18:10:31
Alıntı yapılan: norje - 13 Eylül 2026, 18:06:59
Alıntı yapılan: RASHARDCLOUGH - 13 Eylül 2026, 18:05:59
Alıntı yapılan: norje - 13 Eylül 2026, 18:05:09
Alıntı yapılan: RASHARDCLOUGH - 13 Eylül 2026, 18:01:59Mike tysondan muştayla kafana kroşe yediğin zaman yaralıya düşersin, o halde muştada tek atsın sizin dediklerinize karşılık
kabul ediyorum bıçak tek atıyorsa muşta da 2 darbede öldürmeli mantıklı
1 de yaralansın 2. de öldürsün muşta
ck bile alınabilir arge açılıp geliştirilmeli bunun üzerine gidilmeli
Fyodor Masovich 300k kas puanınla dmk gel bakalım işe yarıyor mu?
yaramaz, yaramamalı da zaten. elime silah almayı çok tercih etmiyorum. sosyal rol yapmayı tercih ediyorum, teklifini reddediyorum bu sebeple.
Siz sosyal rol yapınca midem bulanıyor, hemen uzaklaş bir dahada o güzel cümleyi pis ağzınla kirletme.
sen beni hic tanimamissin hic
sizin sosyal rp dediğiniz sabah akşam gym kasmak herhalde  :laugh2:
Farkında mısın bilmiyorum ama GYM günde 1 kere kasılabiliyor yenileme ile iki kere ve tamamen odaklanır yaparsan 40dknı alır uzun bir süre değil

Partner
https://www.youtube.com/watch?v=ZI7R3UguQT8 @Hera @victor irlandalı boksör 1v15 atabiliyorken bizim normal fistlerimizle neden 15 yumrukta adam düşürebiliyoruz bu nerf çok dengesizlik oluşturdu muştayla 2 kişiyi düşüremiyoruz eski sisteme yakın bir şey geri gelsin

VIP+
Anton Masovich Prisoner

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 15 Eylül 2026, 01:19
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: Mamys_Pearce - Dün, 17:31:56
Alıntı yapılan: masovich - Dün, 01:00:13
Alıntı yapılan: Mamys_Pearce - 13 Eylül 2026, 17:15:22
Alıntı yapılan: masovich - 13 Eylül 2026, 17:10:44
Alıntı yapılan: Mamys_Pearce - 13 Eylül 2026, 17:01:22
Alıntı yapılan: bombo - 13 Eylül 2026, 14:52:25
Alıntı yapılan: norje - 13 Eylül 2026, 12:18:10Ben Fyodor Masovich. Şu an 300K Kas puanım bulunuyor. Bıçakla tek atılmasının doğru olduğunu düşünüyorum ve bunun kaldırılması gerektiği kanaatinde değilim. Aksine, mevcut sistemin rol ortamına ciddi anlamda olumlu katkı sağladığını düşünüyorum.

Özellikle son dönemde insanların bıçak gördüğü anda Fear RP yapmaya başlaması, bu sistemin rol açısından ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Ayrıca bıçak kullanımının ciddi sonuçlarının olması da bu sistemi dengeliyor. Gözaltı, CK gibi şeyler zaten oyuncuyu bıçağı gelişigüzel kullanmaktan caydırıyor.

Ben kendi adıma 300K Kas puanına sahip olmama rağmen bıçakla tek atılmasını sorun olarak görmüyorum. Kas puanı yüksek diye karakterin bıçak darbesinden etkilenmemesi veya bunu rahatça karşılayabilmesi bana gerçekçi gelmiyor.

Kısacası mevcut sistemin oyuncuları daha dikkatli, daha temkinli ve daha gerçekçi RP yapmaya ittiğini düşünüyorum. Benim rol deneyimimde de bunun karşılığını doğrudan gördüm. Bu nedenle bıçakla tek atılmasının kaldırılması yerine, mevcut haliyle korunmasının RP kalitesi açısından daha doğru olduğunu düşünüyorum.
bune knk argeye yorum yazmak için de mi gpt yi kullanıyorsun
Ben Fyodor Masovich 300k kas puanım var brawl arıyor ve bir türemeyim, ayrıca rol falan da bilmiyorum.  doğrusu bu herhalde.  :smile3:
Ben multi hesabım millette argelerde artistlik yapıyorum meali bu galiba
Oynadığım hesap benim değil ve kardeşim forum yasağı yemiş ayrıca multi hesap falan değil. Ama önceden oynadığım hesapta forum yasağı olmasa inan bana oradan yazardım "turuf" kardeşim sana diksiyon dersi verecem. Ki oynamıyorum multi yapmamada gerek yok.
Oynamıyorsa oynadığında iyi şeyler yapmışız sana demek ki çok seviyorsun bizi
:laugh3:  kendi hoodunuzda kardeşlerime düşerek mi iyi şeyler yapmış oluyorsunuz :D
hee bana hoodta dm atan sendin demek ama düşüremedin ya