LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Araç Suya Atılınca Respawn Olma Exploit’i Hk.

Başlatan niflheimr, Bugün, 15:14:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LSSD
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 61 gün, 19 saat
Son dönemde kolluk kuvvetleri olarak gerçekleştirdiğimiz kovalamacalarda tekrarlayan bir problemle karşılaşıyoruz.

Kaçan kişiler, kovalamaca sırasında araçlarını bilerek suya sürerek araçtan çıkıp yüzerek kaçmaya başlıyor. Bu durumda PD olarak kişileri deniz aracıyla takip edip yakalayabilsek dahi araç suya girdiği anda sistem tarafından aracın park edildiği noktaya respawnlanıyor.

Bunun sonucunda aracın içerisinde bulunan silah, uyuşturucu ve benzeri illegal materyallere PD olarak hiçbir şekilde erişemiyoruz. Daha da önemlisi, araç respawnlandıktan sonra aracın park edildiği bölgede bulunan başka bir oyuncunun araca erişerek içerisindeki illegal materyalleri alıp bölgeden uzaklaştırması ve safe atması mümkün hale geliyor.

Bu durumun birçok farklı kovalamacada tekrarlandığını ve zamanla oyuncular tarafından bilinen bir kaçış yöntemi haline geldiğini gözlemliyoruz. Dolayısıyla mevcut sistem, araç içerisindeki illegal materyallerin kaybedilmesini/başka oyuncular tarafından alınmasını teşvik eden bir mekanik oluşturuyor.

Önerim:

Araç suya girdiğinde direkt olarak park noktasına respawnlanmaması,
Araç suya girdiyse belirli bir süre boyunca araç envanterinin diğer oyunculara kilitli kalması,
Alternatif olarak PD'nin araç içerisindeki materyalleri inceleyebilmesine/çekebilmesine imkan sağlayan bir sistem oluşturulması.

Buradaki amacımız araçların suya girmesini tamamen engellemek değil; mevcut respawn sisteminin, kovalamaca sırasında illegal materyallerin sistemsel olarak ortadan kaybolmasına veya üçüncü kişiler tarafından ele geçirilmesine yol açmasının önüne geçilmesidir.

Bu mekanik özellikle illegal materyal taşıyan araçların kovalamacada suya atılması durumunda ciddi bir avantaj sağladığından, incelenmesini rica ediyoruz.

LSSD
Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 11:55
Toplam Oynama: 147 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 25 Temmuz 2026, 13:37
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat

Oyuncu
/rapor pd rolünde aracı suya atan bir adamın aracı çekilecek rolü yapıldı lütfen yardım ediniz.  :59:

LSSD
Kadın

Alıntı yapılan: batucan - Bugün, 17:22:15/rapor pd rolünde aracı suya atan bir adamın aracı çekilecek rolü yapıldı lütfen yardım ediniz.  :59:

Maalesef böyle işlemiyor güzel dostum, yazdıklarımın tamamını okusan böyle bir yorumda bulunmazdın. :59:
Konu aracın sudan ya da spawn olduğu bölgeden geri çekilmesi değil, konu aracın içerisine atılan silah vb. illegal materyallerin araç respawn olduğunda üçüncü bir oyuncu tarafından alınması ve güvenceye alınması. Bu konuda maalesef /rapor atınca bizlere yardımcı olamıyorlar, saygılar.

Oyuncu
Alıntı yapılan: niflheimr - Bugün, 17:44:31
Alıntı yapılan: batucan - Bugün, 17:22:15/rapor pd rolünde aracı suya atan bir adamın aracı çekilecek rolü yapıldı lütfen yardım ediniz.  :59:

Maalesef böyle işlemiyor güzel dostum, yazdıklarımın tamamını okusan böyle bir yorumda bulunmazdın. :59:
Konu aracın sudan ya da spawn olduğu bölgeden geri çekilmesi değil, konu aracın içerisine atılan silah vb. illegal materyallerin araç respawn olduğunda üçüncü bir oyuncu tarafından alınması ve güvenceye alınması. Bu konuda maalesef /rapor atınca bizlere yardımcı olamıyorlar, saygılar.

özür dilerim kardeşim en kısa sürede los santos şerif departmanı birliğine giriş sağlayıp dediğin şeylere bakınacağım. Her insan hata yapabilir benim hatam bu olsun.  :uzgun:

LSSD
Kadın

Alıntı yapılan: batucan - Bugün, 17:52:11
Alıntı yapılan: niflheimr - Bugün, 17:44:31

özür dilerim kardeşim en kısa sürede los santos şerif departmanı birliğine giriş sağlayıp dediğin şeylere bakınacağım. Her insan hata yapabilir benim hatam bu olsun.  :uzgun:

Senin gibi bir kardeşi kazanmak benim için bir onurdur, açılan ilk akademide seni yanımda görmekten mutluluk duyarım kardeşim. İnsan hatalarından ders çıkarmalı, hatalarla büyümeli. Hatasız kul olmaz.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 22:57
Toplam Oynama: 17 gün, 15 saat
Birlik: ****** ****lia

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Eylül 2026, 21:44
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat

Lv.14

Erkek