LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[SAGOV PERSONEL BAŞVURUSU] Maria Mark - BUSINESS AFFAIRS AND LICENSING OFFICER

Başlatan TakaReis, 07 Eylül 2026, 01:27:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bağışçı

Lv.38

Kadın

Son Giriş: 09 Eylül 2026, 22:07
Toplam Oynama: 6 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)

SAN ANDREAS STATE GOVERNMENT
EMPLOYMENT APPLICATION

CONFIDENTIAL PERSONNEL APPLICATION

ADAY BİLGİLENDİRMESİ

Formdaki bütün sorular eksiksiz ve dürüst şekilde yanıtlanmalıdır. Cevaplanmayan sorular için "Yoktur" veya "Uygulanamaz" ifadesi kullanılmalıdır.

Başvurunun gönderilmesi, adayın doğrudan kabul edildiği anlamına gelmez. Hükümet yönetimi ek bilgi, belge veya mülakat talep edebilir.

I — KİŞİSEL BİLGİLER

Ad ve soyadı: Maria Mark
Doğum tarihi: 11/08/2000
Yaşı: 26
Doğum yeri: İtalya
Vatandaşlık durumu: Birleşik Devletler Vatandaşı
İkamet adresi: No: 891, Paleto Bay, San Andreas
Telefon numarası: 3594330
E-posta adresi: [email protected]
Sürücü belgesi durumu: Aktif (Araç Ehliyeti)

II — POZİSYON TERCİHLERİ

Birincil pozisyon tercihiniz: 03 — Business Affairs and Licensing Officer
İkincil pozisyon tercihiniz: 02 — Citizen Services Officer
Farklı bir birimde görevlendirilmeyi kabul ediyor musunuz?: Evet
Tercih ettiğiniz pozisyonu seçme nedeniniz:

Bureau of Business Affairs bünyesinde özellikle gemi/kaptan pilot lisansları, deniz ticareti izinleri ve ticari işletme ruhsatlandırma süreçlerinde görev almak istiyorum. Tıp ve saha tecrübem sayesinde teknik şartnameleri, güvenlik prosedürlerini ve yetkinlik belgelerini detaylıca inceleme kabiliyetine sahibim. Eyalet genelinde deniz ulaşımı ve ticari deniz aracı kullanan kaptanların/pilotların lisans uyumluluklarını denetleyerek hem deniz güvenliğini sağlamak hem de usulsüz ruhsatlandırmaların önüne geçmek amacıyla bu pozisyonu tercih ediyorum.

III — EĞİTİM BİLGİLERİ

En son mezun olduğunuz eğitim kurumu: Università degli Studi di Roma La Sapienza / San Andreas State University
Mezuniyet veya eğitim alanınız: Tıp Fakültesi (Lisans / Doktora) - Genel Tıp & Acil Müdahale
Varsa tamamladığınız mesleki eğitimler: İleri Yaşam Desteği (ACLS), Arama-Kurtarma ve Yangın Güvenliği Protokolleri sertifikasyonu, Kamu Sağlığı ve İdari Mevzuat Eğitimi.
Varsa sahip olduğunuz sertifika ve lisanslar: San Andreas Eyaleti Tabiplik Lisansı, Ticari/Hususi Deniz Aracı Kullanım ve Kaptanlık Lisansı, İtfaiye Personel Sertifikası.

Eğitiminizin başvurduğunuz pozisyona sağlayacağı katkıyı açıklayınız:

Aldığım tıp eğitimi ve mevzuat uyum çalışmaları, teknik ve hukuki belgeleri hızlı ve eksiksiz analiz edebilme kabiliyeti kazandırmıştır. Gemi pilotluğu ve kaptanlık lisans başvurularında sunulan sağlık raporlarını, teknik yeterlilik belgelerini ve güvenlik şartnamelerini uzman gözüyle değerlendirebilirim. Bu sayede eyalet bünyesindeki lisanslama süreçlerinin hem hızlı hem de standartlara tam uygun yürümesini sağlarım.

IV — İŞ VE KAMU HİZMETİ GEÇMİŞİ

Mevcut mesleğiniz: Serbest Danışman / Sağlık ve Sağlık Lisansları Uzmanı
Önceki iş deneyimleriniz: Los Santos Fire Department (LSFD) bünyesinde Paramedik / Doktor ve İtfaiye Personeli; Özel Kliniğinde Sorumlu Hekim.
Daha önce bir kamu kurumunda görev yaptınız mı?: Evet
Görev yaptıysanız kurum, rütbe ve ayrılma nedeniniz: LSFD (Los Santos Fire Department) - Tıbbi Personel & Saha Görevlisi. İdari kamu hizmeti ve lisans denetimleri alanına geçiş yapmak üzere kendi isteğimle, temiz bir sicille ayrıldım.
Daha önce bir işletme yönettiniz mi?: Evet (İtalya'da ailemizden kalan mülk ve işletmelerin idaresini yürüttüm).
Varsa resmî referanslarınız: LSFD Departman Yönetimi (Talep halinde sunulacaktır).

Önceki tecrübelerinizin hükümet görevine sağlayacağı katkıyı açıklayınız:

LSFD bünyesinde geçirdiğim uzun görev süresi boyunca acil durum yönetimi, kriz anlarında soğukkanlı karar alma ve idari prosedürlere uyum konularında ciddi bir birikim edindim. Sahada edindiğim bu tecrübe, gemi pilot lisansı ve işletme ruhsatı başvurularındaki risk faktörlerini doğru analiz etmemi sağlayacaktır.

V — ADLİ VE İDARİ GEÇMİŞ

Herhangi bir suçtan gözaltına alındınız mı?: Hayır
Hakkınızda kesinleşmiş mahkûmiyet bulunuyor mu?: Hayır
Devam eden bir dava veya soruşturmanız bulunuyor mu?: Hayır
Hakkınızda aktif yakalama veya koruma kararı bulunuyor mu?: Hayır
Daha önce bir kamu kurumundan disiplin nedeniyle çıkarıldınız mı?: Hayır

Yukarıdaki sorulardan herhangi birine "Evet" yanıtı verdiyseniz ayrıntılı olarak açıklayınız:

Uygulanamaz. Sicilim tamamen temizdir.

VI — ÇIKAR ÇATIŞMASI BEYANI

Aktif olarak sahibi veya ortağı olduğunuz bir işletme var mı?: Hayır
Bir kamu kurumunda görev yapan yakınınız var mı?: Hayır (Kız kardeşlerim Sofia Mark ve Alesya Mark halen İtalya'da yaşamaktadır).
Devletle aktif sözleşmesi bulunan bir işletmeyle ilişkiniz var mı?: Hayır
Başvurduğunuz görevin tarafsızlığını etkileyebilecek başka bir ilişkiniz var mı?: Hayır

Varsa çıkar çatışması oluşturabilecek durumları açıklayınız:

Yoktur.

VII — MOTİVASYON VE YETERLİLİK

San Andreas State Government bünyesinde neden görev yapmak istiyorsunuz?:

İtalya'da tamamladığım tıp eğitiminin ardından babam Toretto Mark'ın vefatıyla ailevi miras süreçlerimizi tamamladık. İtalya'da kardeşlerim Sofia ve Alesya ile kurduğumuz hayatın ardından, mesleki iddialarımı daha dinamik bir alanda kullanmak adına Los Santos'a yerleştim. LSFD bünyesinde doktor ve saha görevlisi olarak uzun süre hizmet verdim. Özel hayatımdaki evlilik ve boşanma süreçlerinin ardından tamamen kariyerime ve kamu hizmetine odaklanmış durumdayım. Tüm zamanımı ve tecrübemi eyalet hükümetinin lisanslama ve denetim mekanizmasına katkı sağlamak için harcamak istiyorum.

Kamu hizmeti sizin için ne ifade ediyor?:

Kamu hizmeti; kişisel çıkarların ötesinde toplumun refahı, güvenliği ve adil bir idari düzen için çalışmaktır. Hekimlik andı içmiş bir birey olarak kamu düzenine ve yasallığa duyduğum saygıyı hükümet çatısı altında sürdürmek amacındayım.

Başvurduğunuz pozisyon için sizi uygun kılan özellikler nelerdir?:

Sağlık, saha güvenliği ve denizcilik lisans prosedürlerine hakimiyetim en büyük avantajımdır. Detaycı yapım, kriz anlarındaki soğukkanlılığım ve tarafsız tutumum sayesinde gemi pilot lisansı ve işletme ruhsatı denetimlerinde sıfır hata prensibiyle çalışabilirim.

Güçlü ve geliştirmeniz gereken yönlerinizi açıklayınız:

Güçlü Yönler: Yüksek analitik düşünme yeteneği, kriz yönetimi, detaylı evrak inceleme, güçlü iletişim ve katı etik ilkeler.
Geliştirilmesi Gereken Yönler: İşime olan bağlılığım sebebiyle bazen prosedürlerin mükemmel işlemesi adına esneklik göstermekte zorlanabilmem.

Hükümet bünyesinde gerçekleştirmek istediğiniz bir proje veya rol fikri yazınız:

"Deniz Taşıtları ve Gemi Pilot Lisansları Denetim Standardizasyonu (DPDS)": Eyalet limanlarında ve karasularında faaliyet gösteren tüm gemi pilotlarının ve ticari tekne sahiplerinin lisans süreçlerini dijitalleştirip periyodik denetim protokolleri oluşturmak. Bu sayede sahte/yetersiz kaptanlık lisanslarının önüne geçerek deniz güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak.

VIII — DURUM DEĞERLENDİRME SORULARI

1. Öfkeli bir vatandaş, başvurusunun hemen sonuçlandırılmasını istiyor ve doğrudan Vali Yardımcısıyla görüşmekte ısrar ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Vatandaşı sakince dinleyerek profesyonel bir dille yaklaşırım. İnceleme adımlarının kendi hukuki güvenliği için zorunlu olduğunu, hiyerarşik sıralamayı atlamanın süreci hızlandırmayacağını açıklar; dosyasının eksiksiz tamamlanması adına kendisine bizzat rehberlik ederek gerginliği düşürürüm.

2. Bir işletme sahibi, ruhsat işlemini hızlandırmanız karşılığında size hediye teklif ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Hediye teklifini kesin bir dille reddeder, bunun eyalet kanunlarına ve kamu etiğine aykırı olduğunu ifade ederim. Olayı tutanak altına alarak üst makamlara bildirir ve ilgili başvuruyu askıya alarak idari süreç başlatırım.

3. Yanlışlıkla yetkiniz dışında gizli bir hükümet belgesine eriştiğinizi fark ettiniz. Ne yaparsınız?:

Belgenin içeriğini okumayı derhal keserek erişim sağladığım ekrandan çıkarım. Durumu vakit kaybetmeksizin birim amirime ve Bilgi İşlem / Güvenlik Departmanına yazılı olarak raporlarım.

4. Yakın arkadaşınızın sahibi olduğu işletmeye ilişkin bir dosya size atandı. Nasıl hareket edersiniz?:

Çıkar çatışması ilkesi gereği durumu derhal amirime yazılı olarak bildirir ve tarafsızlığıma gölge düşmemesi adına dosyadan çekilerek başka bir denetçiye devredilmesini talep ederim.

5. Bir kamu kurumu, yetkilendirme belgesi sunmadan sizden vatandaş bilgisi talep ediyor. Nasıl hareket edersiniz?:

Gizlilik Protokolleri uyarınca resmi yetkilendirme evrakı olmadan hiçbir veri paylaşımında bulunmam. İlgili kurumu resmi talep yazısı ve yetki belgesi ile başvurmaya yönlendiririm.

BAŞVURU SAHİBİNE UYARI

Başvuru hakkında hükümet personeline özel mesaj gönderilmesi, başvurunun hızlandırılmasının talep edilmesi veya bir yetkili aracılığıyla ayrıcalık sağlanmaya çalışılması doğrudan ret sebebi olabilir.

Kopyalanmış, yapay biçimde doldurulmuş veya adayın kendi rol bilgisini yansıtmayan başvurular değerlendirme dışı bırakılabilir.

GOVERNMENT EMPLOYMENT APPLICATION • CONFIDENTIAL RECORD

DINKA

EMPLOYMENT APPLICATION

CONFIDENTIAL PERSONNEL APPLICATION

ADAY BİLGİLENDİRMESİ

Mülakat aşamasına başarıyla kabul edildiniz, tarafınıza e-posta veya telefon numarası aracılığıyla ulaşılacaktır.

GOVERNMENT EMPLOYMENT APPLICATION • CONFIDENTIAL RECORD