LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Gözaltı sürelerinin işlenen suçun boyutuna göre düzenlenmesi.

Başlatan eggy, 06 Eylül 2026, 20:50:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: TakaReis - 07 Eylül 2026, 00:53:51

Usta sorun şu, şu an illegal rol yapacağıma DM atmak daha mantıklı ve kazançlı oluyor. U satma rolü yapıyorum diye haftalarca göz altında kaldım. Gidip DM atsak pd maskemizi çıkartmadan /q atsak OOC bir jail yiyiyoruz, yetkimiz vb olmadığı içinde sicilimiz olması genel olarak bize bir zarar vermiyor.

Şuan güncel politikalarla hiç bir illegal'in rol odaklı oynamasını bekleyemezsin, win odaklı oynamak zorunda adamlar. Yakalanırlarsa göz altı sistemleri falan adamları OOC kilitliyor. Yada göz altı sürecinde gerçekten adamlara güzel rol imkanları sunulmalı. Ve süresi dolan kişi savcı olmasa bile oto gönderilmeli. Herkesgünün 20 saatini rina'da geçirmiyor, kimisi gece 2-3 saat rol yapıp işine gücüne bakıyor. Bu adam göz altından şanslı değilse savcıya tesadüfen denk gelmezse 1 ay bekler orda.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Eylül 2026, 18:55
Toplam Oynama: 191 gün, 5 saat
Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 00:41
Toplam Oynama: 31 gün, 8 saat
Birlik: ULSA

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 3 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Ałwâys - 07 Eylül 2026, 15:44:56kasti sivil canına kast ediyorsan, göz altını da kabullenmişsindir.
guluyorum sana en tepeden

Oyuncu
kasıtlı kasıtsız ezdiğindede olan şey 24 saat evet quit atarsan daha az yatarın oluyor, sistem değişebilir diyeceğim ancak sunucu yönetimi izin vermeyebilir.

Bağışçı

Lv.38

Kadın

Son Giriş: 09 Eylül 2026, 22:07
Toplam Oynama: 6 gün, 11 saat
Alıntı yapılan: Baris141414 - 07 Eylül 2026, 16:22:30
Alıntı yapılan: TakaReis - 07 Eylül 2026, 00:53:51

Usta sorun şu, şu an illegal rol yapacağıma DM atmak daha mantıklı ve kazançlı oluyor. U satma rolü yapıyorum diye haftalarca göz altında kaldım. Gidip DM atsak pd maskemizi çıkartmadan /q atsak OOC bir jail yiyiyoruz, yetkimiz vb olmadığı içinde sicilimiz olması genel olarak bize bir zarar vermiyor.

Şuan güncel politikalarla hiç bir illegal'in rol odaklı oynamasını bekleyemezsin, win odaklı oynamak zorunda adamlar. Yakalanırlarsa göz altı sistemleri falan adamları OOC kilitliyor. Yada göz altı sürecinde gerçekten adamlara güzel rol imkanları sunulmalı. Ve süresi dolan kişi savcı olmasa bile oto gönderilmeli. Herkesgünün 20 saatini rina'da geçirmiyor, kimisi gece 2-3 saat rol yapıp işine gücüne bakıyor. Bu adam göz altından şanslı değilse savcıya tesadüfen denk gelmezse 1 ay bekler orda.
Farazi konuşmak en kolayı değil mi? şöyle olursa şöyle olur kimse bakmazsa orada kalır, senden başka kimsenin aklına gelmiyor bu durum zaten :-/

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Eylül 2026, 00:56
Toplam Oynama: 22 gün, 1 saat
Birlik: ******AWA
yok aga, kim ne derse desin. gozaltında o süreler cok sacma. gozaltı dedigin aktif savcı yada herhangi biri kim yapıyorsa o rolü yapabilecek durumda ise, en fazla üç saat verilebilecek şekilde verilmeli. araştıracaksa, dosya rolü yapacaksa yapsın. ooc bir kisinin, eğer ki cete yada organize suc orgutu degilse kac dakika sürecek dosyasını incelemen? bağlantılarına bakman. en fazla bir saat sürsün. belirtilen süreç içerisinde, eğer ki kimse gelmezse rol yapmaya kişi otomatik olarak IC jaile girsin. Sonrasında soruşturması orada sürsün. IC jail 60 dakika yiyeceğine 90 dakika yesin, misal. Çok saçma, arkadaşım @gokaayyy'ın IC karakterini beş gün boyunca içeride tutacaklar şimdi. Benim onunla birlikte yapacağım ticaretler ne olacak? Üzerimizde işyerleri var mesela, onları satacaktık. Bunları nasıl satalım şimdi? Beş gün boyunca IC Gözaltı süresi normal değildir. İnsanları oyundan soğutmaya yönelik yapılmış bir şeydir. Kesinlikle desteklemiyorum gözaltını. Konuyu da sonuna kadar destekliyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 22:57
Toplam Oynama: 17 gün, 15 saat
Birlik: ****** ****lia

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Eylül 2026, 21:44
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Ağustos 2026, 12:29
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: yungmetovski - 07 Eylül 2026, 23:37:38yok aga, kim ne derse desin. gozaltında o süreler cok sacma. gozaltı dedigin aktif savcı yada herhangi biri kim yapıyorsa o rolü yapabilecek durumda ise, en fazla üç saat verilebilecek şekilde verilmeli. araştıracaksa, dosya rolü yapacaksa yapsın. ooc bir kisinin, eğer ki cete yada organize suc orgutu degilse kac dakika sürecek dosyasını incelemen? bağlantılarına bakman. en fazla bir saat sürsün. belirtilen süreç içerisinde, eğer ki kimse gelmezse rol yapmaya kişi otomatik olarak IC jaile girsin. Sonrasında soruşturması orada sürsün. IC jail 60 dakika yiyeceğine 90 dakika yesin, misal. Çok saçma, arkadaşım @gokaayyy'ın IC karakterini beş gün boyunca içeride tutacaklar şimdi. Benim onunla birlikte yapacağım ticaretler ne olacak? Üzerimizde işyerleri var mesela, onları satacaktık. Bunları nasıl satalım şimdi? Beş gün boyunca IC Gözaltı süresi normal değildir. İnsanları oyundan soğutmaya yönelik yapılmış bir şeydir. Kesinlikle desteklemiyorum gözaltını. Konuyu da sonuna kadar destekliyorum.

Dediklerine harfi harfine katılıyorum. Gözaltı dediğin şey bir geçiş sürecidir abi, insanları OOC olarak cezalandırma yeri değil. Dosya mı bakılacak, araştırma mı yapılacak? Koyarsın maksimum 2-3 saat kuralı, savcı veya yetkili o sürede gelemiyorsa atarsın adama IC Jail'ini, soruşturma adam hapisteyken devam eder. İnsanların 5 gün boyunca karakterini kitlemek, yapacağı ticareti, mülk işlerini engellemek "gerçekçilik" falan değil, bildiğin insanları oyundan soğutup kaçırma politikası.

Bir de şu savcıların ve polisin kendilerini birşey sanıp kafalarına göre gözaltı uzatması olayı var ki iyice çığırından çıktı. Karakter icabı adama gözaltında laf atıyorsun ya da hakaret ediyorsun, kafasına göre "bana hakaret ettin gözaltını uzatıyorum" çekiyor. Böyle saçmalık mı olur? Adam sana hakaret ediyorsa eklersin sicil dosyasına "memura/savcıya hakaret" diye, adamın yiyeceği IC Jail süresi artar olur biter. Sen kimsin de "bana laf yaptı" diye adamı keyfi olarak hücrede tutmaya devam ediyorsun? Gözaltı odası milletin kişisel ego tatmin yeri mi?

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 08 Eylül 2026, 00:56
Toplam Oynama: 22 gün, 1 saat
Birlik: ******AWA
Alıntı yapılan: yungmetovski - 07 Eylül 2026, 23:37:38yok aga, kim ne derse desin. gozaltında o süreler cok sacma. gozaltı dedigin aktif savcı yada herhangi biri kim yapıyorsa o rolü yapabilecek durumda ise, en fazla üç saat verilebilecek şekilde verilmeli. araştıracaksa, dosya rolü yapacaksa yapsın. ooc bir kisinin, eğer ki cete yada organize suc orgutu degilse kac dakika sürecek dosyasını incelemen? bağlantılarına bakman. en fazla bir saat sürsün. belirtilen süreç içerisinde, eğer ki kimse gelmezse rol yapmaya kişi otomatik olarak IC jaile girsin. Sonrasında soruşturması orada sürsün. IC jail 60 dakika yiyeceğine 90 dakika yesin, misal. Çok saçma, arkadaşım @gokaayyy'ın IC karakterini beş gün boyunca içeride tutacaklar şimdi. Benim onunla birlikte yapacağım ticaretler ne olacak? Üzerimizde işyerleri var mesela, onları satacaktık. Bunları nasıl satalım şimdi? Beş gün boyunca IC Gözaltı süresi normal değildir. İnsanları oyundan soğutmaya yönelik yapılmış bir şeydir. Kesinlikle desteklemiyorum gözaltını. Konuyu da sonuna kadar destekliyorum.
Ek olarak, denetimli serbestlik rolü yapılabilir. Soruşturma sürecinde iken, polisler role çağırabilir. 5 gün boyunca, kişi belki tek karakterini kaybediyor. Girmem şahsen ben oyuna. Kişi IC jailde iken yanına gidip, onu orada soruşturmaya devam etsinler. Ya yapmak isteyene rol çok arkadaşlar, gözaltından daha kaliteli bir rol olur. Gözaltı rolü, ne kaliteli bir rol ne de devamlılığı olan bir rol. Kaldırılması gerekir.

Partner
Kadın

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 02:22
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu
Alıntı yapılan: Ałwâys - 07 Eylül 2026, 15:44:56kasti sivil canına kast ediyorsan, göz altını da kabullenmişsindir.

Alıntı yapılan: batucan - 06 Eylül 2026, 22:58:58o zaman arabasıyla ezmemeye çalışsın ve sürüşüne dikkat etsin bu durumda değişecek bir araştırma-geliştirme programına uygun bir fikir yok

bro siz gerçek misiniz

5 gün kendini mahkum edeceğine quit atar, 16 saat jail bekletip çıkar rolüne devam eder adam
1-ironik gözaltı süreleri yerine adamı kesinleşmiş suçlarından hapse gönderin, hapiste ifade versin
2-denetimli serbestlik türü bir şey uygulayın, ifadeye çağırdığınızda gelme zorunluluğu olsun, gelmezse yine hapse gönderin

bu kadar basit, adamı beş gün bir yere hapsedip sizinle rol yapmaya, dışarıyla olan rolünü durdurmaya çalışmanız sçama
always'ın düşünce yapısı şaşırtmadı, bravo aslan dostuma iyi yorum yapmış  :laugh3: