LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Gözaltı sürelerinin işlenen suçun boyutuna göre düzenlenmesi.

Başlatan eggy, 06 Eylül 2026, 20:50:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 03:26
Toplam Oynama: 3 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Bir kişiyi arabasıyla ezip gözaltına giren bir kişinin 24 saat gözaltı + 60 dakika jail süresi olmasını doğru bulmuyorum.

Rolden kaçma (/q)'nun cezası bile daha az.

Bir kişiyi silahla yaralayan oyuncunun gözaltı süresi daha uzun, hafif bir suçtan gözaltına giren kişinin süresinin daha az olmasını mantıklı buluyorum.

Ben kendimden pay çıkartıyorum, rolde birisiyle tartışıp onu öldürmeden sadece çarptığım için 24 saat göz altı beklemek istemiyorum, bu beni oyundan soğutuyor.
DM atmıyorum, rolden kaçmıyorum, ihlal yapmıyorum sadece Rol yapıyorum.

üstün roleplayer arkadaslara ithafen

AR-GE' de ne yazdığımı okumayıp direkt konu başlığını kısmi okuyup buraya yorum yapanları gördükçe sinirim bozuluyor.

Konuyu çarpmasaydın, yapmasaydın diyen arkadaşlar için;
Ben sabah haftaiçi sabah 08:30 akşam 18:30 çalışıyorum, burası bir "OYUN" sunucusu ve ben bu yüzden 60 dakikalık yiyeceğim bir jail için 52 saat savcı beklemek istemiyorum.

Ben silahla birine ateş etmedim, birini gasp etmedim, birini alı koymadım.
Sadece keyfi yapılan bir rolde karakterim IC'de tahrik edildi, taciz edildi.
Bir oyuncu arabamın üstüne trolleyerek 2 defa çıktı dans etti,
Ben de arabamdan inmediği için aktif çatışma ortamında LSPD'nin megafondan
"Bölgeden uzaklaşın yoksa mukavametten hapise gireceksiniz!" uyarısından sonra aracımla hareket ettim.
Aracımın üzerindeki adam kendisini PD'nin önüne attı ve sonrasında gözaltına alındım.

Sunucuda benim kanlı canlı gördüğüm 3 tane savcı var, birinin PM'si kapalı, diğeri cevap vermiyor, diğeri de ne zaman istersek o zaman bakarız diye cevap veriyor.

Anlatmak istediğim bu, benim istediğim bu tür ufak suçların boyutuna göre gözaltı süresinin belirlenmesi, savcıların oyuncuları mağdur etmemek için gün içinde geleceği saatleri belirlemesi.
Tek istediğim bu.

gözaltı durumu aşırı garip işliyor, her gün afk atarak savcı bekleyip 1 haftada zor çıkmış arkadaşlarım var, DM atıp ortalığı mahvetsen daha az mahkum oluyorsun. Tutuklanırken alt-f4 atmak bile daha az kayıp şuan  :laugh:

Oyuncu
o zaman arabasıyla ezmemeye çalışsın ve sürüşüne dikkat etsin bu durumda değişecek bir araştırma-geliştirme programına uygun bir fikir yok

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 22:57
Toplam Oynama: 17 gün, 15 saat
Birlik: ****** ****lia

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Eylül 2026, 21:44
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Ağustos 2026, 12:29
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: batucan - 06 Eylül 2026, 22:58:58o zaman arabasıyla ezmemeye çalışsın ve sürüşüne dikkat etsin bu durumda değişecek bir araştırma-geliştirme programına uygun bir fikir yok

sende yemek yeme o zaman nasıl fikir?

Bağışçı

Lv.38

Kadın

Son Giriş: 09 Eylül 2026, 22:07
Toplam Oynama: 6 gün, 11 saat

Oyuncu

Lv.17

Erkek

@TakaReis o argeyi biliyorum ama benim anlatmak istedigim cezanin oranina gore gozalti suresinin duzenlenmesi
gercek hayatta suc isleyen kisiler cok dana hizli cezaevine gonderilebiliyor ben sadece rol yapip birine carptim neden 24 saat +. 1 saat jail yiyorum
burasi medium rp sunucusu degil mi
rolden kacmanin cezasi daha az keske q atsaydim diyor insan

Alıntı yapılan: eggy - 07 Eylül 2026, 01:23:23burasi medium rp sunucusu degil mi
Sunucuyu hala heavy-medium diye sınıflandırmaya çalışan bir oyuncu kitlesine neyin lafını anlatabilirsin ki? Sunucunun bir derecelendirmesi yok arkadaşım, roleplay bu. Medium falan değil, herkes kendi düzeyinde rol yapıyor.

Alıntı yapılan: eggy - 07 Eylül 2026, 01:23:23rolden kacmanin cezasi daha az keske q atsaydim diyor insan
Crybaby Quit'ten min 1K yersin. Yine aynı hesaba gelir.

Oyuncu

Lv.17

Erkek

Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 07 Eylül 2026, 05:15:58
Alıntı yapılan: eggy - 07 Eylül 2026, 01:23:23burasi medium rp sunucusu degil mi
Sunucuyu hala heavy-medium diye sınıflandırmaya çalışan bir oyuncu kitlesine neyin lafını anlatabilirsin ki? Sunucunun bir derecelendirmesi yok arkadaşım, roleplay bu. Medium falan değil, herkes kendi düzeyinde rol yapıyor.

Alıntı yapılan: eggy - 07 Eylül 2026, 01:23:23rolden kacmanin cezasi daha az keske q atsaydim diyor insan
Crybaby Quit'ten min 1K yersin. Yine aynı hesaba gelir.
en azından 16 saat 40 dk sonra hapisten çıkacağını bilir insan ya ben ne anlatıyorum siz ne anlıyosunuz boşver sen
kardes 7 yıldır rinada oynuyorum ben medium rp sanıyordum özür dilerim

Oyuncu
kasti sivil canına kast ediyorsan, göz altını da kabullenmişsindir.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 22:57
Toplam Oynama: 17 gün, 15 saat
Birlik: ****** ****lia

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Eylül 2026, 21:44
Toplam Oynama: 1 gün, 18 saat

Lv.14

Erkek

Son Giriş: 02 Ağustos 2026, 12:29
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: Ałwâys - 07 Eylül 2026, 15:44:56kasti sivil canına kast ediyorsan, göz altını da kabullenmişsindir.

bakış açısı koparttı