LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

MC birlikleri için yelek hk.

Başlatan Xonhell, 05 Eylül 2026, 02:49:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Xonhell - 05 Eylül 2026, 12:12:19
Alıntı yapılan: victor - 05 Eylül 2026, 07:10:25Zaten yelek ekletebiliyorsunuz sunucuya köklü birlik olduktan sonra (onay aldiktan 3 ay sonrasinda) yelekleriniz ekleniyor

Öncelikle yorumun için sağol bizim demek istediğimiz şeyi anladığını sanmıyorum dostum. O üç aylık sürece gerek olmadığını düşünüyoruz her birliğin veya oluşumun kendine göre avantajları varken Mc'lerin bunu 3 veya 4 ay veya daha geç almasını hakkında oluşturulmuş bir arge.Örnek yarışçı birliği neon sistemini direk kullana biliyor onay aldıkdan sonra yarışçı olduklarını jdm kültürünü yansıtıklarını göre biliyoruz modifyeleri ve neonlarından bizde aynı şekilde sadece yeleğe ihtiyacı olan bir oluşumuz bunu geç elde etmek istemiyoruz yorumun için tekrardan teşşekür ederim.
yelek eklenme sistemi direkt sunucuya etki ettiği için biraz geç ve biraz gayret gösterilmesi gereken birşey gayet yeterli bir sistem

Oyuncu
Alıntı yapılan: victor - 05 Eylül 2026, 13:42:53
Alıntı yapılan: victor - 05 Eylül 2026, 07:10:25Zaten yelek ekletebiliyorsunuz sunucuya köklü birlik olduktan sonra (onay aldiktan 3 ay sonrasinda) yelekleriniz ekleniyor

Öncelikle yorumun için sağol bizim demek istediğimiz şeyi anladığını sanmıyorum dostum. O üç aylık sürece gerek olmadığını düşünüyoruz her birliğin veya oluşumun kendine göre avantajları varken Mc'lerin bunu 3 veya 4 ay veya daha geç almasını hakkında oluşturulmuş bir arge.Örnek yarışçı birliği neon sistemini direk kullana biliyor onay aldıkdan sonra yarışçı olduklarını jdm kültürünü yansıtıklarını göre biliyoruz modifyeleri ve neonlarından bizde aynı şekilde sadece yeleğe ihtiyacı olan bir oluşumuz bunu geç elde etmek istemiyoruz yorumun için tekrardan teşşekür ederim.
yelek eklenme sistemi direkt sunucuya etki ettiği için biraz geç ve biraz gayret gösterilmesi gereken birşey gayet yeterli bir sistem
Katılıyorum yarışçı birliği ile kıyaslanması hatalı neon'u herkes kullanıyor bir yarışçı birliğine özel değil bütün yarışçı birliklerinde aynı ama yelek çok farklı üstünde logon ve adın var 3-4 ay makul bir süre bunu her onay alan birliğe verseler olmaz sunucuya veri yüklemesi ayrı birşey adam birliğini açıcak 1 haftada onayını alıcak kıyafeti gelicek 2 hafta sonra kapanın ca kıyafet boşa eklenmiş olucak o yüzden gereksiz bir arge sunucu kuralları makul.

Oyuncu

Lv.11

Erkek

Son Giriş: 14 Ağustos 2026, 19:36
Toplam Oynama: 13 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: LE4R - 05 Eylül 2026, 15:23:11
Alıntı yapılan: victor - 05 Eylül 2026, 13:42:53

Katılıyorum yarışçı birliği ile kıyaslanması hatalı neon'u herkes kullanıyor bir yarışçı birliğine özel değil bütün yarışçı birliklerinde aynı ama yelek çok farklı üstünde logon ve adın var 3-4 ay makul bir süre bunu her onay alan birliğe verseler olmaz sunucuya veri yüklemesi ayrı birşey adam birliğini açıcak 1 haftada onayını alıcak kıyafeti gelicek 2 hafta sonra kapanın ca kıyafet boşa eklenmiş olucak o yüzden gereksiz bir arge sunucu kuralları makul.

Bahsedilen konu genele bağlanabilir fakat bahsettiğimiz şey 4 aydır aktif olan bir kulübün hala yelek alamamış olması. Bizden önce var olan kulüplerde benzer bir durum yaşadığından bu forum açılmıştır. Onay almış ya da alacak olan bir motorcu birliğinin rol süresi zaten 3-4 ay gibi uzun bir süre alır. Kısa sürede onay alan bir birlik zaten bu tarz şeyleri alması uygun olmaz, bu başka bir konu. Talebimiz süresini doldurmuş, aktiflik göstermiş ve gösterecek olan kulüpler için yapılması gereken şeyin vaktinde yeterli şekilde yapılma talebidir.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 10 Eylül 2026, 23:27
Toplam Oynama: 23 gün, 15 saat
Birlik: ***** ******* MC

Ar-ge hakkında haklısın ancak neon ve yelek sunucu için aynı şey değildir, Neon bir özelleştirme yapılmadan kullanılıyor tabi özelleştirme derken renklerden bahsetmiyorum ancak sunucuya yelek attığınızda her yeleğin sunucu içerisinde her mc birliğinin özelleştirilmiş bir aksesuar elde eder bu nedenle yarışçı birlikler ile mc birliklerinin avantajları karşılaştırılamaz bana göre, sunucuya atılan her yelek sunucuda sonsuza kadar kalıyor kısacası altyapısına entegre oluyor bu neden her mc açan bir kişi 20 sayfa rol ss yaptıktan sonra yeleğin sunucuya aktarılması sunucu içerisinde kargaşaya sebebiyet bu nedenle 2-3 ay bir şey olacağını sanmıyorum rollerde insanların görmesi adı kendimizinde yaptığı gibi yeleğimizi kendi oyunumuza aktarıp /ado ile insanlara yeleğimizi paylaşabiliyoruz kısacası bana göre yarışçı birlikler ve motor birlikleri avantaj olarak karşılaştırılması yanlış bir davranış.

Helper
Bence bu sistemin doğrudan sistemsel onay ile açılması suistimale oldukça açık olur. Çünkü sistemsel onay şu anda 20 sayfanın tamamının rol görüntüsü içermesiyle alınabiliyor, hatta yakın süreçte bu tarz birlik konseptlerine ihtiyaç olduğu için bu sınır 15 sayfaya kadar düşürüldü. Bu yüzden yelek yükleme hakkının sistemsel onaydan ziyade şöhret puanı, U onayı, HOOD onayı veya benzeri ek bir onay sürecine bağlanması daha doğru olur. Aksi halde kısa sürede onay alan birkaç MC birliği daha aynı talepte bulunduğunda, her yeni birlik için yeleğin sunucuya eklenmesi ve birlik kapandığında tekrar kaldırılması yönetim tarafında sürekli ekstra iş yükü oluşturacaktır.

Ayrıca 20-25 sayfaya ulaşmış bir oluşumun doğrudan köklü kabul edilmesi de bana doğru gelmiyor çünkü sizin direkt yelek almanız sunucu içerisinde direkt olarak köklü bir birlikmiş gibi görülebilir. İki haftada gerekli sayfayı doldurup onay alan bir birliğin hemen özel yeleğini yükletmesi, o oluşumun sunucuda kendini kanıtladığı anlamına gelmemeli. Böyle bir ayrıcalık için biraz daha emek verilmesi, oluşumun devamlılığını göstermesi ve sunucuya kendini tanıtması gerektiğini düşünüyorum. TURF onayında da benzer bir mantık var. Bir birlik TURF almak istiyorsa sadece sayfa doldurması yetmiyor, bulunduğu bölgede ve şehirde kendini kanıtlaması bekleniyor. MC yeleği konusu da aynı mantıkla, daha ileri bir onay veya başarı aşamasına bağlanabilir.

Bu denli hızlı bir alım gerçekleştirme bence mantıksız, hem bildiğim kadarıyla sistemsel onaydan 3 ay sonra eklenebiliyor. Mantıklı da ama biraz uzun bir süre bu. Düşürülebilir, özellikle MC birlikleri için bu durum onaydan 1 ay sonra olabilir ya da bahsettiğim diğer durumlarda da yükleme sağlanabilir. Bu hızlı yelek yükletme gibi durumlarda hem rol yapmanın sürekliliğini hem de çaba sonucu hak etmeyi direkt bitiriyor.

bu zaten yapılan bir durum, şu süreçte bir bu kadar daha beklersin ama. Sunucunun taşınması ve alt tarafta dönen sistemi oturtma çalışmaları sürerken yelekleri ön planda tutmaları zor gibi