LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Venue Mesleklerin İşletmeleri Öldürmesi, AFK, Rolsüzlük ve Makro Hesaplar

Başlatan Vacanses de 87, 04 Eylül 2026, 17:42:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İşletmelerde çalışan bulmak zaten zor, bu sistemden sonra daha da zorlaştı. Bunun dışında zaten "rol ile para kazanma" başlığının bir anlamı kalmadı, bırakın rol yapmayı her gün kaç kişi bundan ceza yiyor.

İyi niyetle getirilen bu sistemin tamamen kötü niyetle kullanılmasından ötürü açıkçası faydadan çok zarara yol açtığını düşünenlerdenim. Temennim doğrudan kaldırılması ve eski tip, taş devri çağı kas gücü/efor gerektiren mesleklere dönülmesi.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 04 Eylül 2026, 17:42:06İşletmelerde çalışan bulmak zaten zor, bu sistemden sonra daha da zorlaştı. Bunun dışında zaten "rol ile para kazanma" başlığının bir anlamı kalmadı, bırakın rol yapmayı her gün kaç kişi bundan ceza yiyor.

İyi niyetle getirilen bu sistemin tamamen kötü niyetle kullanılmasından ötürü açıkçası faydadan çok zarara yol açtığını düşünenlerdenim. Temennim doğrudan kaldırılması ve eski tip, taş devri çağı kas gücü/efor gerektiren mesleklere dönülmesi.
türkiyedesin iyi niyetini her türlü yerler şuanki güzel ama benzinliklerle fazla olmasada sosyal rol döndürenlerde var.

RP Quality Moderator
en gereksiz sistemlerinden ve sunucunun dinamiklerine uymayan işlerinden biri.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 113 gün, 21 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 10:39
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Venue meslekleri kendi çıkarları için kullanan herkesin sağlam şekilde yaptırım alması gerektiğini düşünüyorum.  LSFMD'de kıdemli çavuş olarak istifa eden karakterime Sanfieven'da emeklilik hayatı yaşatıyorum. Ulsa'da güvenlik görevlisi eleman. Ben kendi halimden memnunum.