LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Couple & LoveRP hk.

Başlatan Luna, 03 Eylül 2026, 00:55:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mapper
Selamlar  :smile:

Bildiğimiz üzere sunucuda çok uzun zamandır belirli başlı pozlar ve animasyonlar var. Couple & LoveRP yapan insanlar genelde araç sürmek, mekanlara gitmek, beraber meslek yapmak yada baş başa oturup sohbet ediyorlar. İllaki yürüme rolü, bisiklet sürme rolü yada çeşitli aktiviteler yapanlar vardır fakat Couple & LoveRP rol çeşitliliğini arttırmak adına sunucuya el ele tutuşmalı, çeşitli pozisyonlarda birlikte yürüme gibi animasyonlar gelebilir.

/a tasi ID komutunda sırtına alma, rehin alma, kucakta düz taşıma gibi animasyonlar bulunuyor. Bu /tasi ID komutuna el ele yürüme veya Couple & LoveRP yapanlar için çeşitli pozisyonlar gelebilir. Eğer bu komuta gelmeyecek ise farklı bir komut ile gelebilir. Karşı tarafa izin şeklinde gidebilir. Karşı tarafa bazı komutlarda izin gidip ''ONAYLIYORUM'' vermeden kabul olmuyor. Bu AR-GE eğer kabul olursa /tasi ID yada farklı bir komut ile gelebilir. Bunun yanı sıra farklı animasyonlarda gelebilir fakat öncelik bu Couple & LoveRP yapanlar için el ele tutuşma gibi bir animasyon gelirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

RP Quality Moderator
sampta vardı bu tarz bir şey burada niye yok onu düşünmek lazım. bence gelmeli

LSSD
Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 11:55
Toplam Oynama: 147 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

RP Quality Moderator

Oyuncu

Lv.13

Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 15:00
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: Rancho Block 17
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 12:40
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
* collerinho @victor 'un elinden tutar, onun avuç kısmını sıkı bir şekilde kavrar ve avuç içi sıcaklığını ona hissettirir.

bu şekilde yapabilirsiniz yani arkadaşlar, desteklemedim.

Oyuncu
Alıntı yapılan: collerinho - Bugün, 13:49:24
* collerinho @victor 'un elinden tutar, onun avuç kısmını sıkı bir şekilde kavrar ve avuç içi sıcaklığını ona hissettirir.

bu şekilde yapabilirsiniz yani arkadaşlar, desteklemedim.