LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Telefon tarife HK.

Başlatan Kruzer, 01 Eylül 2026, 18:41:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
AR&GE Fikri güzel ancak, bu sistem gelirse abartılabilir, tarife ve paket ücretleri çok uçuk olabilir bu durum ileriye dönük abartılacaktır diye düşünüyorum, zaten vergiler bitiriyor, uçuk fiyatlar vesaire-vesaire insan birde bununla uğraşırsa can sıkar. Zaten ekonominin ne olduğu da belli değil sunucuda, ciddi bir dengesizlik var, BidBay piyasası ise durgun, olması gereken fiyatlardan da ne satış oluyor, ne alış. O yüzden bu AR&GE'yi azda olsa destekliyorum, fakat gelmesini istemem böyle bir sistemin şahsi olarak.

Oyuncu
Alıntı yapılan: şeklimiz sokakta - 01 Eylül 2026, 20:30:001000dk 15gb 800 verıyorum aynısını bı kerede burda vermek ıstemıyorum
40 gb 1000dk 400 veriyorum dostum bence tarifeni değiştir

sırf argem olsun diye açılmış sanırım, 100 dolara falan paket alabileceğinizi mi sanıyorsunuz ha? :DDDD en uygun paketleri 20 binden satıp iyice ekonomiyi zorlaştıracaklar, para kasmaktan insanlar rol yapmaz oldu. Kendinizi daha da "silktirerek" sosyal rollerin iyice düşmesini için çabalamayın.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Roxed - 01 Eylül 2026, 21:35:28Mantıklı ve rol çeşitliliğini artırabilecek bir AR&GE olduğunu düşünüyorum. Sunucuda IC olarak hastane tedavileri, para cezaları ve benzeri düzenli giderler bulunuyor. Telefon kullanımının da bunlara ek olarak paket/tarife sistemi üzerinden ücretlendirilmesi hem gerçekçiliği artırabilir hem de oyunculara yeni bir IC gider kalemi oluşturabilir. SMS ve arama gibi özelliklerin aktif bir telefon tarifesine bağlı olması güzel bir detay olacaktır.

Mapper
Kadın

Son Giriş: 09 Eylül 2026, 01:22
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 10 Ağustos 2026, 21:51
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Rol çeşitliliği artar destek

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Ağustos 2026, 11:01
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: Anliyorum - 02 Eylül 2026, 16:50:02Rol çeşitliliği artar destek

şu rolün çeşitlilği artsa ne olur yorum yapıyonuz bari tutarlı yapın, artık farklı rollere yönelin rol çeşitliliğini böyle şeylerle değil karakterinizle yansıtırsınız, kusursuz veya dümdüz karakter kaynıyor sunucu

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: istenmeyenadam - 02 Eylül 2026, 16:26:55sırf argem olsun diye açılmış sanırım, 100 dolara falan paket alabileceğinizi mi sanıyorsunuz ha? :DDDD en uygun paketleri 20 binden satıp iyice ekonomiyi zorlaştıracaklar, para kasmaktan insanlar rol yapmaz oldu. Kendinizi daha da "silktirerek" sosyal rollerin iyice düşmesini için çabalamayın.

Hız cezası 15bin dolarken tarife 20 bin dolar mı olacak? Hangi Amerika kanka bu? Hint Amerikası mı?

Game Moderator
Erkek

Son Giriş: 27 Temmuz 2026, 16:30
Toplam Oynama: 13 gün, 21 saat