LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Naulista Miller / LOS SANTOS MEDICAL DEPARTMENT BAŞVURU FORMU

Başlatan Bavaras, 28 Ağustos 2026, 18:09:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU

1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

• Ad: Naulista
  • Soyad: Miller
  • Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 01.01.2004
  • Cinsiyetiniz nedir?: [—] Erkek  [X] Kadın

— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

• [X]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [—]  Kolej
  • [—]  Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans

— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

• [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı

• San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Bulunuyor
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Bulunuyor
  • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: Şehirde söyleniyordu
  • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Kovulmadım
  • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: Fransızca
  • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Bulunmuyor
  • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Hayır
  • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Bulunmuyor
  • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Hayır
  • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Evet 1 adet Drift olarak ceza yazıldı ancak aracın torku yüzünden kalkış yaparken patinaja kalktıgı için
  • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Uzman doktor
  • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: Bilinen birşey vardır ki o yüzdendir hiç içerlemem

— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

• [—] Los Santos Fire Department
  • [X] Los Santos Medical Department

— OOC BİLGİLER

• Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Samp'a 2020 civarı başldım Rina v ye 6 oluyor
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Yazabilirim
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Kullanabiliyorum
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Yaptım Camron Moore Uzman Doktor (Sampta)

• Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • Naulista miller brooklynin arka sokaklarında büyüdü. Çocukluğu pek kolay geçmedi. Onu büyüten kişi annesiydi. Annesi naulista için elinden gelen her şeyi yaptı. Geçimleri için yıllarca garsonluk yaptı. Maddi olarak zorlandıkları zamanlar oldu ama naulistanın ihtiyaçlarını karşılamak için hep çalışmaya devam etti.
    Naulista babasını hiçbir zaman tanımadı. Babası çocuk doğmadan önce annesini terk etmişti. Çocukluğu boyunca babası hakkında hiçbir şey bilmiyordu. Sadece onun kötü bir insan olduğunu biliyordu. Yaşı büyüdükçe annesinden gerçeği öğrenmeye başladı.
    Babası uyuşturucu çeteleriyle çalışan biriydi. Bir iş sırasında bir polis memurunu ve yanında bulunan 10 ve 7 yaşındaki iki çocuğu öldürmüştü. Yakalandıktan sonra idam cezasına çarptırılmıştı. Yaklaşık 20 yıldır coxsackie correctional facilityde tutuluyordu.
    Naulista babasının yaptıklarını öğrendikçe ona karşı olan öfkesi daha da arttı. Babasını hiç tanımamış olmasına rağmen yaptığı şeylerin sonuçlarını kendi hayatında görüyordu. Annesinin yıllarca tek başına mücadele etmek zorunda kalması da naulista için kolay değildi.
    Bir süre sonra naulista babasının tam tersi bir hayat yaşamak istediğini fark etti. Babası insanların hayatını mahvetmişti. Naulista ise insanların hayatını kurtarmak istiyordu. Doktor olma düşüncesi de böyle ortaya çıktı.  Lise döneminde özellikle biyoloji ve kimya derslerine ilgi duyuyordu. Derslerinde başarılı olmaya çalışıyordu. Aynı zamanda koşuyla da ilgileniyordu. Koşuda kendisini geliştirdi ve bu sayede st johns universitye spor bursuyla kabul edildi.
    Üniversitede sağlık alanına olan ilgisi daha da arttı. Özellikle acil servis ve ağır yaralanmalar üzerine merak saldı. Hastanede yapılan müdahaleleri gözlemledi. İlk yardım eğitimleri aldı. İnsanların en zor anlarında yanında olabilmenin ne kadar önemli olduğunu zamanla daha iyi anladı.
    Naulista için doktorluk sadece bir meslek değildi. Babasının bıraktığı geçmişin tam tersine bir hayat kurmak istiyordu. Onun geride bıraktığı şey ölüm ve acıydı. Naulista ise insanların hayatına faydalı olmak istiyordu.
    Üniversiteden mezun olduktan sonra los santosta çalışmaya karar verdi. Şehirde çok fazla trafik kazası ve acil müdahale gerektiren olay olduğunu biliyordu. Zor vakalarla karşılaşmanın kendisini geliştireceğini düşünüyordu. Özellikle acil durumlarda çalışmak istiyordu.
    annesi naulistanın los santosa gitmesini istemiyordu. Büyük bir şehirde tek başına yaşamasından ve babasının geçmişinin bir gün karşısına çıkmasından korkuyordu. Naulista annesinin neden endişelendiğini anlıyordu.
    Naulista annesine yeni bir hayat kurmaları gerektiğini söyledi. Annesi ise bütün hayatını brooklynde geçirmişti ve buradan ayrılmaya sıcak bakmıyordu. Naulista annesini zorladı ancak annesi hayır diye bağırarak kızınıda mahçup düşürmüştü. Kendi hayatını kurması gerektiğini düşünerek ağlayarak los santosa gitmeye karar verdi.
    Naulista artık geçmişinden uzaklaşmak istiyor. Babasının yaptığı şeylerin kendi hayatını belirlemesine izin vermek istemiyor. Kendi ismini kendi yaptığı işlerle duyurmak istiyor.
    Şu anda doktorluk için başvurusunu yaptı ve cevabı bekliyor. Bu başvuru naulista için sadece bir iş başvurusu değil. Kendi hayatını kurmak ve geçmişinden uzaklaşmak için attığı en önemli adımlardan biri.

ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

• [X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • [X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • [X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • [X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • [X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

LSFMD
Erkek

Son Giriş: 10 Eylül 2026, 20:41
Toplam Oynama: 178 gün, 0 saat

ADIM 2 — UYGUNLUK / SİCİL KONTROLÜ
Durum: Beklemede
Sayın LSFMA Adayı,
Sicil ve uygunluk kontrolleriniz tamamlanmış olup başvurunuz beklemeye alınmıştır.
Tarafınıza gerekli geri dönüş, uygun süreç içerisinde yapılacaktır.

Sebep / Açıklama
Başvuruyu düzenlemeniz gerekmektedir. (( Konu başlığını düzenleyiniz. ))

LSFMD

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 10 Eylül 2026, 16:08
Toplam Oynama: 76 gün, 3 saat

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 10 Eylül 2026, 22:52
Toplam Oynama: 17 gün, 6 saat

ADIM 3 — DEPARTMAN MÜLAKATI

Sonuç: Başarısız

Sayın LSFMA Adayı,
Departman mülakatı sonucunda başvurunuz uygun görülmemiştir.
Gelecek alımlarda yeniden başvuruda bulunabilirsiniz.