LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Level sisteminin herkese görünmesi kalksın

Başlatan Baris141414, 20 Ağustos 2026, 14:51:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
İnsanlar rol sırasında /id atıp adamın leveline bakıp ona göre rol yapıyorlar atıyorum /id atıyor adam 2 level bunla rol yapmam kafasına girebiliyorlar yada brawl atacakken adama bakıyor 30-40 leveli görüyordur kas puanı vardır bunun diyerek ona göre rol yapabiliyor.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 12:05
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 21 Ağustos 2026, 00:09
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
Ama aynı zamanda düşük levelli oyunculara daha toleranslı davranılmasını da sağlıyor kaldırılacağını sanmam

Saçmalamayın arkadaşlar. Levele bağlı politikalar var.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 20 Ağustos 2026, 17:04:47Saçmalamayın arkadaşlar. Levele bağlı politikalar var.

Ayrıca yazmaya gerek duymadım, tabi ki böyle bir sistem gelirse o politikalarda kalkar. Level sistemi görünür durumda olmazsa iki tarafta o politikalardan sorumlu olmaz, politikalar pasife çekilebilir.  Ben kendi adıma zaten şu level oyuncu illegal rol sergileyemez, şu level adama karşı illegal rol sergileyemez, şu level bunu yapamaz, bu level bunu yapamaz  tarzı bir politikayı doğru bulmuyorum.

Alıntı yapılan: Baris141414 - 20 Ağustos 2026, 17:22:00
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 20 Ağustos 2026, 17:04:47Saçmalamayın arkadaşlar. Levele bağlı politikalar var.

Ayrıca yazmaya gerek duymadım, tabi ki böyle bir sistem gelirse o politikalarda kalkar. Level sistemi görünür durumda olmazsa iki tarafta o politikalardan sorumlu olmaz, politikalar pasife çekilebilir.  Ben kendi adıma zaten şu level oyuncu illegal rol sergileyemez, şu level adama karşı illegal rol sergileyemez, şu level bunu yapamaz, bu level bunu yapamaz  tarzı bir politikayı doğru bulmuyorum.
Senin doğru bulmadığın senaryoda oyuna yeni girmiş, hiçbir şey bilmeyen 1 level oyuncu dolandırılabiliyor ve gasp edilebiliyor. Level bazlı politikalar yeni oyuncuların sunucuya alışma sürecinde eski oyuncular tarafından zarara uğratılmaması için var.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 20 Ağustos 2026, 17:47:50
Alıntı yapılan: Baris141414 - 20 Ağustos 2026, 17:22:00

Senin doğru bulmadığın senaryoda oyuna yeni girmiş, hiçbir şey bilmeyen 1 level oyuncu dolandırılabiliyor ve gasp edilebiliyor. Level bazlı politikalar yeni oyuncuların sunucuya alışma sürecinde eski oyuncular tarafından zarara uğratılmaması için var.

Yani dediğim gibi ben doğru bulmuyorum, baktığın zaman adama OOC bir zarar vermiyorlar, gasp ediliyorsa eğer bu roldür. Dolandırılıyorsa buda roldür zarara uğrayıp mağdur etme durumu yok. Yeni oyuncuda aynı şekilde kuralları bilmekle yükümlü bilmiyorsa ve dolandırılıyorsa bu öğrenmesi için bir teşviktir.

Dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim ve mevcut sunucu politikalarında zaten level sistemi var ve bizde o kurallara uymak zorundayız ama ben olmasından yanayım.

Kadın

Son Giriş: 08 Eylül 2026, 20:28
Toplam Oynama: 348 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 22:32
Toplam Oynama: 23 gün, 6 saat
Kadın

Son Giriş: 08 Temmuz 2026, 21:49
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

La havle vela kuvvete, parayla da vermiyorlar Allah dağıtıyor. Sen doğru bulma kanka, sana hayatta başarılar.

Game Moderator
Erkek

Son Giriş: 27 Temmuz 2026, 16:30
Toplam Oynama: 13 gün, 21 saat