LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

/Work sistemi hk.

Başlatan Rulingbey, 20 Ağustos 2026, 12:07:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 76 gün, 20 saat
Kadın

Son Giriş: 10 Eylül 2026, 18:22
Toplam Oynama: 3 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 09 Eylül 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Eylül 2026, 20:15
Toplam Oynama: 7 gün, 6 saat
Bildiğiniz üzere yakın bir zamanda /work panel sistemi geldi. Marketler, kuaförler, dövmeciler hatta benzin pompacılığı bile bir oyuncunun çalışması ve rolle dönmektedir. Ancak hazır tamir noktaları, hazır modifiye noktalarıda bu sisteme dahil edilmesi daha güzel bir görüntü sağlayacaktır.  Hazır tamir noktalarıda garaj girişli bölgelere taşınmalı ve /work panel üzerinden tamirci rolü yapan bireyler tarafından araç tamiri sağlanmalıdır.  Hazır modifiye istasyonları ve araç yıkma bölgeleride aynı şekilde /work üzerinden çalışan insanlar tarafından kontrol edilmelidir. Bu sayede sunucuda hazır sistemle iş yapılan rolsüz bir ortam otadan kalkar ve daha roleplay odaklı rol odaklı bir yapıya dönüşür.   Yapılması pek muhtemel görünmesede kıyafet mağazalarıda bu sisteme dahil edilmelidir. kişi kıyafet kombini yaptıktan sonra satıcıya ödeme yöntemi gitmeli ve satıcı onayladıktan sonra kıyafetlerini satın almış olmalıdır.

Yok arkadaş, gittim hepsini denedim. Hiç kimsenin rol yaptığı falan yok, daha fazla böyle mesleğe de gerek yok.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 20 Ağustos 2026, 12:49:53Yok arkadaş, gittim hepsini denedim. Hiç kimsenin rol yaptığı falan yok, daha fazla böyle mesleğe de gerek yok.

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 07 Eylül 2026, 13:29
Toplam Oynama: 121 gün, 23 saat