LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Premium Araç Vergileri

Başlatan Vacanses de 87, Bugün, 02:11:10

« önceki - sonraki »

scon ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vergilerin artması ekonomiyi canlı tutar, lakin bu fiyat sadece araçların şehirdeki sayısıyla değil OOC market zamlarıyla da artıyor. FiveM geçişi dolayısıyla gelen %30 zam sonrası durduk yere birçok oyuncu ağır bir vergi yüküne girdi.

Var olan sistemde OOC SEBEPLE OLAN ZAMLARIN, IC ekonomiyi etkileyecek durumlara öncü olmamasını ve sadece araç talebine göre olan zam artışını öneriyorum. OOC Market zamlarının araç vergilerine vurduğu zam gereksiz ve oyuncuya yük oluşturan bir şey.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 16:39
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Lv.31

Erkek

Son Giriş: 28 Mart 2026, 21:18
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
OOC/market araçlarının değerleri ve dolayısıyla sistemin kestiği vergiler artarken meslek gelirlerinin eski katsayıda kalması oyuncuları ciddi anlamda zorluyor. Şu an kazandığımız paranın neredeyse tamamı araç vergisine gidiyor ve oyuncular role girmek yerine sadece vergi ödemek için meslek kasmak zorunda kalıyor.

Rol ortamının grind'a kurban gitmemesi ve sunucu ekonomisinin sürdürülebilirliği adına bu düzenlemenin değerlendirilmesini talep ediyoruz.

VIP+
Alıntı yapılan: yiit - Bugün, 02:14:53OOC/market araçlarının değerleri ve dolayısıyla sistemin kestiği vergiler artarken meslek gelirlerinin eski katsayıda kalması oyuncuları ciddi anlamda zorluyor. Şu an kazandığımız paranın neredeyse tamamı araç vergisine gidiyor ve oyuncular role girmek yerine sadece vergi ödemek için meslek kasmak zorunda kalıyor.

Rol ortamının grind'a kurban gitmemesi ve sunucu ekonomisinin sürdürülebilirliği adına bu düzenlemenin değerlendirilmesini talep ediyoruz.

Katılıyorum

Kadın

Son Giriş: 18 Ağustos 2026, 12:38
Toplam Oynama: 347 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 18 Ağustos 2026, 01:32
Toplam Oynama: 23 gün, 2 saat
Kadın

Son Giriş: 08 Temmuz 2026, 21:49
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

VIP+
Kadın

Son Giriş: 17 Ağustos 2026, 02:47
Toplam Oynama: 6 gün, 16 saat
Birlik: **** **agi

Partner
hesapta partner var, bana çok fazla dokunan bir şey yok fakat diğer playerlerin gözünden baktığım zaman daraltı geldi bana bi +rep

LSFMD
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - Bugün, 02:11:10Vergilerin artması ekonomiyi canlı tutar, lakin bu fiyat sadece araçların şehirdeki sayısıyla değil OOC market zamlarıyla da artıyor. FiveM geçişi dolayısıyla gelen %30 zam sonrası durduk yere birçok oyuncu ağır bir vergi yüküne girdi.

Var olan sistemde OOC SEBEPLE OLAN ZAMLARIN, IC ekonomiyi etkileyecek durumlara öncü olmamasını ve sadece araç talebine göre olan zam artışını öneriyorum. OOC Market zamlarının araç vergilerine vurduğu zam gereksiz ve oyuncuya yük oluşturan bir şey.
Katılıyorum