LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LifeInvader'ın Yetişkin İçerik Sitesinden Farksız Hale Gelmesi ve Raporlar Hk.

Başlatan bersheys, 16 Ağustos 2026, 15:15:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 16 Ağustos 2026, 02:34
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Eskiden açtığım zaman çok iyi postlar gördüğüm, absürt fotoğrafların çok az olduğu ve keyifle gezdiğim siteyi eskisi gibi kullanmıyorum. Sayfayı her aşağı çektiğimde olağanüstü boyutlarda kalça ve göğüs görmekten aşırı sıkıldım. Üstelik fotoğrafı paylaşan kişinin profiline girdiğinizde bu OLAĞANÜSTÜ boyutu diğer fotoğraflarında kullanmadığını, yalnızca birkaç beğeni fazla alma uğruna paylaşıp bir de postu sabitlediğini görebiliyorsunuz.

Bir de artık hepsi standart olmaya başladı, hepsi birbirinin kopyası. Yüz takipçiye ulaştıktan sonra da sayfanın sağında çıkan "XXXX'in Kutusu" "YYYY'nin Kedicikleri" "ZZZZ'nin Fanları [+18]" grupları kurmaya başlıyorlar. Bu Invader arge kısmına kim bakıyor bilmiyorum ama Invader'da paylaşılan postların artık detaylıca incelenmesi gerekli.

Rolünde olan oyuncular, invader üzerinde kimsenin fantezi dünyasında ürettiklerini görmek zorunda değil. Madem böyle bir durum var, gruplar başka yere taşınabilir, aşırı açık fotoğraflara sınır gelebilir, AC üreten kişilere kısıtlamalar getirilebilir.

Ayrıca raporlara neredeyse hiç bakılmıyor, yapay zekanın suyunu çıkartan bir ton kişi var ve rapor gönderdiğim kişilerin çok nadir işlem gördüğünü gördüm. Son zamanlarda attığım raporların hiçbiri işlem görmedi diyebilirim.

Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan biriyim ama eti sütü kalmadı artık. Beni bile çileden çıkardı. Davamız belli, Invader'ın pornografiye boyun eğmesini istemeyen bir sürü oyuncu var.

Sadece Invader'da beş dakikada kaydırdığımda bulduğum fotoğraflar bile bu şekilde, kimse hedef alınmadı, tamamen rastgele fotoğraflar. İsimlerini özellikle almadım.



Spoiler:









Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 11 Eylül 2026, 03:15
Toplam Oynama: 182 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 05 Eylül 2026, 16:56
Toplam Oynama: 7 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
hayir ihtiyar ben bu fotolara bakip foto sahipleriyle lesbıan erp yapacagim (sakalandin)

destek. make invader great again

Lead Admin

Lv.28

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 09 Eylül 2026, 19:40
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Yapay zekanın önüne geçmek mümkün değil bu yüzden oyun içerisindeki yüzü olduğu sürece sorun yok oyun içerisinde olamayacak bir yüz olduğunda siliniyor. Ayrıca raporlara aktif olarak bakılıyor hiçbir rapor 1-2 günden fazla beklemiyor.