LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Sigorta ve Muayene İstasyonlarına

Başlatan emir37, 03 Ağustos 2026, 20:15:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 05 Ağustos 2026, 22:33
Toplam Oynama: 149 gün, 9 saat
Birlik: **TIR
Sigorta ve muayene istasyonlarıyla ilgili bir önerim var.

Şu an istasyonda çalışan olmadığında sigorta veya muayene işlemi yaptıramıyoruz. İş, okul veya gerçek hayat nedeniyle herkes istasyonların aktif olduğu saatlerde oyuna giremiyor. Buna rağmen PD ekipleri sigortası veya muayenesi olmayan araçlara ceza uygulayabiliyor. Bu da oyuncuların kendi elinde olmayan bir sebepten dolayı mağdur olmasına neden oluyor.

Önerim, benzin istasyonlarındaki sisteme benzer bir sistemin sigorta ve muayene istasyonlarına da eklenmesi.

İstasyonda çalışan varsa tüm işlemleri çalışan gerçekleştirsin ve NPC otomatik olarak devre dışı kalsın.
İstasyonda çalışan yoksa NPC aktif olsun ve oyuncular sigorta veya muayene işlemlerini NPC üzerinden yaptırabilsin.
İstenirse NPC üzerinden yapılan işlemlerde ek hizmet ücreti alınabilir.

Böylece meslek aktifliğini kaybetmez çünkü çalışan olduğu sürece NPC kullanılmayacaktır. Ancak çalışan bulunmadığı zamanlarda da oyuncular mağdur olmaz ve sadece istasyonun boş olması nedeniyle ceza yemek zorunda kalmaz.

Helper
Erkek

Son Giriş: 06 Ağustos 2026, 01:19
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 01 Mart 2025, 14:27
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Gerçek hayatta bu işler daha çok randevu yöntemiyle oluyor. Demek istediğinizi ve sorununuzu anladım fakat npc getirilmemeli bence. Yönetim rekabeti artırma kararı alıp ek ihaleler açar mı? Bence bu daha iyi bir öneri olabilir.  :anlas:

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: denizoxy - 04 Ağustos 2026, 09:25:58Gerçek hayatta bu işler daha çok randevu yöntemiyle oluyor. Demek istediğinizi ve sorununuzu anladım fakat npc getirilmemeli bence. Yönetim rekabeti artırma kararı alıp ek ihaleler açar mı? Bence bu daha iyi bir öneri olabilir.  :anlas:
Katılıyorum. Rekabet amacıyla ek kontenjan açılmalı. :onay:

Oyuncu
ek kontejan açılmalı bunlar hep tekelleşmenin getirdiği sorunlar. Ver +15 kontejan ak bakalım herkes nasıl açıyor.