LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Müebbet hapis / Kalan cezalar.

Başlatan vartonq, 01 Ağustos 2026, 19:07:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Herkese selamlar,

Bildiğiniz üzere sunucuda müebbet sistemi bulunmakta. Karakterin siciline veya rollerine göre deşifre olmasına bağlı olarak müebbet cezası alabiliyoruz. Ancak müebbet araştırması yapılırken ya da dosyası açıldığında, mülkler ve araçlar aranıyor. Bu aramalarda s*lah veya u*uşturucu bulunduğunda bunlar dosyaya ekleniyor. Fakat yakın dövüş s*lahı bulunduğunda, hem dosyaya ekleniyor hemde müebbet cezası almış karaktere bir de para cezası yazılıyor. Üstelik bu ceza, isim değiştirildiğinde bile silinmiyor.

Ben, müebbet cezası alan bir karakterin ""Müebbet dosyası için arama aşamasında" bulunan eşyalar nedeniyle ayrıca para cezası almaması gerektiğini düşünüyorum. Ancak karakterin, bu aşamadan önce aldığı ve henüz ödemediği para cezaları elbette kalabilir. Bana göre bu sistem daha tutarlı olacaktır.

RP Quality Moderator
NC attığında silinebilir olabilir. Sonuçta o ceza o karakterin değil.

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: GYESSE - 01 Ağustos 2026, 20:55:01NC attığında silinebilir olabilir. Sonuçta o ceza o karakterin değil.

Partner
Erkek

Son Giriş: 13 Haziran 2026, 19:22
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
adamın hem müebbet yiyip hem de para cezası yemesi saçmaymış. Ne yaparak para kazansın içerde? Jigololuk mu?