LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

kültür, karakter gelişimlerinin saçma olması

Başlatan victor, 05 Temmuz 2026, 18:26:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Merhabalar öncelikle sunucunun genelinde gözlemlediğim bir konudan bahsedeceğim, kültüre bağlı olmayan karakter çok fazla var. Örneğin Italyanca konuşan Rus kökenli Siyahi karakterler yada almanca konuşan çinli esmer olan karakterler gibi gibi  farklı örnekler bulunuyor. OOC'de hiçbir örneği olmayan rollere kısıtlama/yasaklanma gelmeli, karakterlerin belirli bir gelişime ve hikayeye bağlı olarak devamlılığı sağlanmalı. Birliklerde aynı keza kişilerin hemen hemen gelen yeni bir birliğin diğer oluşumlara kafa tutmadan belirli bir gelişimini geçirip (ortalama illegal aktiviteler, para kazanma rolleri gibi gibi) rollere girişip belirli bir seviyeye geldikten sonra belirli kademelere geçilmeli. Yani kısacası kültür sisteminin ve belirsiz karakter gelişimlerinin azalması gerekiyor. İki gün önce bisikletle dolaşan heriflerin bugün BMW binmesi gibi saçmalıkların azalması gerekiyor. Nakit durumu kötü olan karakter yöneten bireylerin daha çok belirli bir şekilde ilerlemesi ve devam etmesi gerekmekte. Bir farklı konu ise çoğu kişinin karakterinin 4/4'lük insan rolu yapıyor olması. Her karakteri yakışıklı/güzel olması gibi bir gerekçe yok ancak sunucudaki gözlemlerime göre çoğu kişi tarafından yüzü kötü yapılmış karakterlere aşağılama rollere girildiğini gözlemledim. Herkesin ortalama karakterler yada ortalama bir karakterden yükselme evrelerini karakter tanıtımlarına göre incelemek gerekmektedir. Herkese iyi forumlar dilerim.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 22:15
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Oyundan alınan keyfin artması için bir doğrultuda, bir hedefte ilerlenmesi gerek rol dediğimiz şey aslında budur. Ama burada karakter gelişimi ve kültür elden alındığında hem rol yapma isteği ölüyor hem de saçma sapan şeylerle karşılaşıyoruz. Dediklerine katılıyorum. 

Kesinlikle katılıyorum rollerin bir çerçeveye oturtulması gerekiyor daha detaylı bir şekilde birazdan argeye ekleme yapacağım. Destek  :onay:

Oyuncu
Bir tane yanlış yok, dikkate alınması gerekiyor. Söylediklerini destekliyorum.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 20 Temmuz 2026, 23:59
Toplam Oynama: 22 gün, 7 saat
Birlik: MORNINGWOOD
Kadın

Son Giriş: 20 Temmuz 2026, 23:41
Toplam Oynama: 346 gün, 1 saat
Birlik: Lampadati
Kadın

Son Giriş: 08 Temmuz 2026, 21:49
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

Bağışçı

Lv.37

Kadın

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 19:03
Toplam Oynama: 5 gün, 5 saat

Oyuncu
heavy temalı bir sunucu değil, esnek takılıyorsun ve kurallara uy yeter.

Partner
Erkek

Son Giriş: 13 Haziran 2026, 19:22
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
çok zor böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum keşke olsa da el atılacak şey öncelikle sunucudaki lez/trans rolleri olurdu böyle bir şey olsa