LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Maggie Perry

Başlatan sorry about that, 29 Eylül 2023, 00:47:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkek

Son Giriş: 22 Mayıs 2026, 04:42
Toplam Oynama: 92 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Marshall Fox
1.2. Telefon: 5970732
1.3. Adres: Vinewood, 117

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Memur Perry
2.2. Rozet numarası(ları): 016076

3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 28/09/2023 - 23:42
3.2. Olay Bilgisi Konumu: West Vinewood, Laguna Pl. bölgesinde Memur Perry gelen CCTV silah sesi çağrısının üzerine bölgeye geldiğini söylüyor, bölgede bir süre geçtikten sonra hatta metro birimleri de bölgeye geliyor fakat herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını gördüklerinde bölgeden zaten ayrılıyorlar. Devamında Memur Perry, bölgenin hiçbir şekilde suç veya olay bölgesi olmaması kesin olduğu sırada bana, Corey isimli arkadaşıma ve diğerlerine yönelik "KELEPÇEMİ İSTİYORSUNUZ GECE GECE!" , "Aşağıya inersem yapıyor muyum yapmıyormuyum gösteririm sana!" , "KAYBOL ŞİMDİ BURADAN!" söylemlerini ve cümlelerini kullanarak ihtarda değil tehditte bulunuyor. Orada olma sebebi tamamen, Lauren'in arkadaşı onu taşıyor ve Lauren'in bu konuda hiçbir şikayeti olmamasına rağmen ve bunu defalarca dile getirmesine rağmen görevini kötüye kullanarak zorla işlem ve müdahalede bulunmaya çalışıyor. Memur Perry aracıyla Lauren ve arkadaşının arkasından takip ettiği sırada bölgedeki diğer siviller onların yanına gidiyor, bende oraya dahil olmadan önce bölgeye gelen şerif memuruyla bir konuşma gerçekleştiriyorum ve bana şikayetçi olmamdan söz ediyor. Arkadaşlarımı vazgeçirmek ve şikayet edeceğimizi söyleyemek için oraya doğru gidiyorum ve söyleyeceğim sırada Memur Perry, arkadaşım Corey'in üzerine atlıyor ve kelepçeliyor. Kelepçeyip, frisk atmadan direkt aracına bindiriyor ve bu yaptığı davranışı ve fiziksel müdahalenin sebebini ona sormaya çalıştığım sırada Corey'i araca bindirene kadar cevap vermiyor ve "Evet, var mı başka?" şeklinde tehditvari şekilde caydırıcı gücünü önplanda tutuyor. Normal şekilde neden yaptığını ve onun bir şey yapmadığını söylememe rağmen beni dinlemiyor, sağlıklı iletişime geçmiyor ve doğrudan üzerime atlıyor, önce kelepçeliyor ardından da frisklemeden araca bindirip birden olay bölgesinden uzaklaşıyor. Uzaklaştığı sırada arkaya bakıyorum ve orada bulunan bir polis aracından iki memur iniyor ve bölgede bulunan üç kişiden fazla sivilden oluşan topluluğa karşı bölgedekilerle kavga etmeye başlıyor. Bu kavgayı gördüğüm sırada kendisine uyarıda bulunarak memurların tehlike altında olduğunu bildirmeme rağmen umursamayıp, olayı kişiselleştirerek "İki kişi halleder." şeklinde cevap vererek yola devam ediyor.

(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Kanıt

https://streamable.com/wn36n4

https://streamable.com/afnme4

- Lauren'in "Taşısın beni, bacaklarım ağrıyor koşmamak için zaten." "Anlamıyor musun ya?" dediği kısım.
Maggie Perry'nin "Evet, var mı başka?" dediği kısım.

Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Marshall Fox), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: M.Fox
Tarih: 29.09.2023/right]

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Aralık 2025, 20:58
Toplam Oynama: 128 gün, 2 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Nisan 2025, 10:33
Toplam Oynama: 34 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 28 Nisan 2024, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 07 Nisan 2024, 22:30
Toplam Oynama: 0 gün, 18 saat
Şikayetiniz ile ilgilenilecek ve size herhangi bir geri dönüş sağlanmayacaktır.

(( Hatalı hapis/ceza işlemleri için UCP bölümünden OOC olarak şikayet oluşturmanız gerekmektedir. ))