LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Maggie Berry

Başlatan jiletati, 29 Eylül 2023, 00:10:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Ji Sang
1.2. Telefon: 8392735
1.3. Adres: Hawick blokları, 149

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Maggie Perry
2.2. Rozet numarası(ları): Bilinmiyor

3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 27/09/2023 00:14
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Departman garajında haklarımı okudular, yanlış olduğunu ve avukat talebimin bulunduğunu söylemek için direndim. Fakat polisler buna hiç aldırış etmeden beni araçtan indirip devam ettiler, bütün işlemleri gerçekleştirdiler. Artık kendimi koruyacak durumum kalmadı, işlemlerden sonra avukatımın gelmesi bir şeyi değiştirmiyordu. Çünkü önce tutamayacağımı söylediler ve her şey böylece işleme geçti. DoC görevlileri bile beni almaya gelmişti, DoC görevlilerinin tam beni alacağı sırada miranda haklarımı okudular. Haklarımı savunamadığım ve savundurtamadığım için şikayetçiyim. Eğer suçum doğrulanmadıysa beni departman garajında bekletmeliydiler. Bütün haklarımı elimden aldılar.

(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Kanıt

Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Ji Sang, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: S̶a̶n̶g̶
Tarih: 29.09.2023

Şikayetiniz ile ilgilenilecek ve size herhangi bir geri dönüş sağlanmayacaktır.

((Ekleme, hatalı cezalandırma işlemi olduğunu düşünüyorsanız UCP kısmından PD şikayeti oluşturabilirsiniz.))