LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

ArapShrek - Akairo Garage

Başlatan ArapShrek, 01 Temmuz 2026, 01:19:19

« önceki - sonraki »

ArapShrek ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.16

Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 15:33
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [6 Gün 9 Saat oyundayım. Günde 4 saat işyerine ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Sophia_Steinhelm]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: 927,4481 -1560,2172 30,93844 Angle: 86,24776]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: [Akairo Garage]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Depo]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [İş yerimizi araç odaklı bir modifikasyon merkezi olarak işletmeyi planlıyoruz. Oyuncular araçlarını bakım, onarım, performans geliştirme, kaporta işlemleri ve çeşitli modifikasyonlar için işletmemize getirebilecekler. Arızalı araçların kontrolleri yapılarak gerekli parçaların değişimi ve tamiri üzerine detaylı RP senaryoları oluşturulacaktır. İşletme dışarıdan tamamen yasal bir performans garajı olarak faaliyet gösterecek olsa da, güvenilir müşteriler için gizli şekilde yasa dışı performans yükseltmeleri ve özel modifikasyonlar üzerine de RP senaryoları yürütülecektir. Ayrıca işletme, araç tutkunlarının ve yarış kültürüyle ilgilenen oyuncuların buluşma noktası olacak; burada araç sergileme, sosyal RP, performans değerlendirmeleri ve otomobil temalı etkinlikler düzenlenerek sürekli aktif bir rol ortamı oluşturulacaktır.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [İşletmemiz, araç ve yarış temalı RP yapan oyuncular için sürekli aktif bir rol merkezi olacaktır. Oyuncular araçlarını getirerek bakım, onarım, modifikasyon gibi birçok farklı RP gerçekleştirebilecek, aynı zamanda araçlarını diğer oyunculara sergileyerek sosyal etkileşim kurabileceklerdir.Bunun yanında düzenlenecek buluşmalar, araç tanıtımları ve otomobil odaklı etkinliklerle bulunduğu bölgenin aktifliği artırılacak ve yeni RP fırsatları oluşturulacaktır. Kendi birliğimiz başta olmak üzere tüm araç tutkunlarına açık bir ortam sağlayarak hem yasal hem de uygun senaryolar çerçevesinde gizli performans modifikasyonu gibi farklı RP çeşitleri sunmayı hedefliyoruz. Böylece sunucu içerisinde araç kültürünü destekleyen, sürekli canlı ve oyuncuların kolayca dahil olabileceği bir işletme oluşturmayı amaçlıyoruz.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "Lenny0"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Oyuncu

Lv.16

Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 15:33
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Başlık Düzenleme: ArapShrek - Akairo Garage