LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Los Angaras - Rocford Night Club

Başlatan Los Angaras, Bugün, 00:08:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 387 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily

Lv.35

Kadın

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 20:30
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 21 Haziran 2026, 01:20
Toplam Oynama: 4 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Günde 3-4saat rahatlıkla aktifim işyerime 1-2 saatimi ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Shira Rockford]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [-666.9023 -1104.8022 14.641307]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: [ROCKFORD Night Club]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Gece Kulübü]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [İşletmemiz, şehirdeki gece hayatını canlandırmayı amaçlayan seçkin bir gece kulübü olarak faaliyet gösterecektir. IC olarak kulüp belirli çalışma saatlerinde açılacak ve girişte güvenlik kontrolü yapılarak misafirler karşılanacaktır. İçeride barmenler, DJ'ler, hostesler, güvenlik görevlileri ve işletme yönetimi koordineli şekilde çalışacaktır.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [Hedefimiz, kısa süreli açılıp kapanan bir işletme olmak yerine, düzenli etkinlikler gerçekleştiren, aktif personel istihdam eden ve şehirdeki sosyal yaşamın önemli merkezlerinden biri haline gelen bir gece kulübü oluşturmaktır. Böylece oyuncular hem kaliteli eğlence RP'si yapabilecek hem de yeni insanlarla tanışarak uzun vadeli hikâyeler geliştirebilecektir.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "Los Angaras"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.