LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

neragzined - The Sharma Grand

Başlatan neragzined, Dün, 00:00:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 38 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın her günü aktif durumdayım ve günlük ortalama 7-8 saat sunucuda bulunmaktayım. İşletmeye ayırabileceğim süreye gelecek olursak; aylık bazda hesaplandığında mesai amaçlı +40-50 saatimi tamamen iş yerime ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Siddharth_Arjun_Sharma]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: -1545,0453 -530,2756 36,148235 Angle: -146,85439]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[ ]

İş yeri adı: [The Sharma Grand]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Otel]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [Boulevard Del Perro'nun kalbinde yer alacak olan otel, Los Santos'un elit ve turistik çehresine yakışır, 7/24 aktif hizmet veren premium bir konaklama ve yaşam merkezi olarak işleyecektir. İşletmenin günlük operasyonel düzeni şu şekildedir:

Resepsiyon ve Misafir Karşılama: Otele adım atan her misafir profesyonelce karşılanacak; check-in/check-out işlemleri, oda kayıtları ve faturalandırmalar yasal prosedürlere uygun olarak titizlikle tutulacaktır.

Lobi ve Kafeterya: Giriş katında yer alan lobi ve ara katta yer alacak olan kafeterya, hem otel müşterilerine hem de dışarıdan gelecek Los Santos sakinlerine hizmet verecektir.

Sosyal Etkinlikler ve Lansmanlar: Otel, şehrin kültürel hayatına yön veren organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır. Düzenli olarak gerçekleştirmeyi planladığım etkinlikler ile Del Perro bölgesi ciddi bir hareketlilik kazanacaktır.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [Otel, sunucudaki sivil rol kalitesini artırmayı ve oyunculara sürekli yaşayan, dinamik bir sosyal alan sunmayı hedeflemektedir. Sunucu genelindeki oyunculara sağlamak istediğim temel katkılar şunlardır:

Sivil Oyuncular İçin Geniş İstihdam Alanı: Şehre yeni adım atmış ya da sivil hayatta kariyer yapmak isteyen oyunculara, düzenli maaş ve prim usulüyle çalışabilecekleri gerçekçi bir iş kapısı aralamaktır.

Sosyal Bir Buluşma Noktası: Oyuncuların sadece boş zamanlarında değil; karakter tanıtımları, iş anlaşmaları, arkadaş buluşmaları veya ticari pazarlıklar için güvenle kullanabilecekleri, her an etkileşime açık bir platform sağlamaktır.

Ekonomik Canlılık ve Ticaret: Otel bünyesinde yapılacak büyük çaplı organizasyonlar ve tedarik süreçleri sayesinde (örneğin; bar için içecek sevkiyatı, lojistik rolleri vb.) sunucudaki diğer illegal veya legal oluşumlarla sürekli bir ticaret ağı oluşturmaktır.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "neragzined"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.