LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

ous - Iron District Fitness

Başlatan ous, Bugün, 00:00:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 06 Haziran 2026, 14:24
Toplam Oynama: 4 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftanın yedi günü aktifim ve genel olarak işyerine 4-5 saatimi ayırabilirim.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı (10. seviye üstü olmalıdır): Shaun Leiner
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) 18,479567 -122,10241 56,092243 Angle: -23,27313
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: Iron District Fitness
İş yeri tipi (Bar, Restoran, Diğer): Fitness Salonu

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? İş yerimizi IC olarak mahalle içinde bilinen, samimi ama düzenli çalışan bir fitness salonu gibi ilerletmeyi düşünüyoruz. Müşteriler salona gelerek kayıt yaptırabilecek, günlük antrenman yapabilecek veya çalışanlardan program ve yönlendirme alabilecek. İşleyişte resepsiyon, üyelik takibi ve salon düzeni aktif rol oynayacak.

Amacımız sadece açık duran bir mekan oluşturmak değil, insanların düzenli uğrayabileceği sosyal bir alan kurmak. Spor, sohbet, tanışma ve küçük etkinlikler üzerinden doğal rol ortamı oluşturmayı hedefliyoruz.

İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? İş yerimiz, oyunculara sadece spor yapabilecekleri bir mekan değil, aynı zamanda karakterlerini geliştirebilecekleri sosyal bir ortam sağlayacaktır. Fitness salonu sayesinde oyuncular sağlıklı yaşam, disiplin, özel antrenman ve günlük rutin rolleri yapabilecektir.

Bunun yanında salon içinde müşteri-çalışan ilişkileri, arkadaş gruplarıyla antrenman, üyelik görüşmeleri ve küçük etkinlikler üzerinden aktif rol imkanı sunmayı hedefliyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "ous"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.