LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Schezwan1 - Pump Run GYM

Başlatan Schezwan1, Bugün, 00:00:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 30 Haziran 2026, 18:13
Toplam Oynama: 94 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftanın ortalama 6 günü, günde 5'er saatten aktifim. Haftada minium +20 saat iş yerimde aktiflik gösterebilirim.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): Sheery Marqels
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) Position: -1261,0076 -348,7667 36,833294 Angle: -78,729706
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: [PUMP & RUN GYM]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Spor Salonu]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? Son sınıf yeni nesil makinaları ile insanlara kaliteli bir spor alanı oluşturmak. Sosyalleşmek açısından gerekli faaliyetlerin yürütülebileceği ortama uygun olması ve güven ortamını yakalayabilmek. İnsanların mutlu ve enerjik olarak kapılardan çıkacağı bir iş yeri haline gelecek. Aynı zamanda ekonomiye can vermek adına istihdam da sağlanılan bir iş yeri kıvamına gelecek.
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? Sosyal arkadaş ortamının hep bir arada takıldığı, gündüzleri sporlarını yapıp terlerini döktüğü, akşamları iste  kapılarını kapattıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte içeride takılan, oyunlar oynayan ve içecekler yudumlayan bir ortamı kapsayan bir iş yeri olacak. İyi bir kaliteli seviyede ortam, son seviyede ise güvenlikli bu yerde herkes kendini son derece zinde ve huzurlu hissedecek. Sıkılan herkesin ''PUMP & RUN GYM açık mı bir bakayım'' diyip can sıkıntılarını gidereği bir ortam hazırlanacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "Schezwan1"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.