LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[LSSA 1. DÖNEM YÖNTEM B BAŞVURUSU] Norbert Savengard

Başlatan mahlukat, 25 Eylül 2023, 22:53:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 05 Haziran 2024, 14:58
Toplam Oynama: 8 gün, 16 saat
Birlik: ******** ***** ******* MC
Kadın

Son Giriş: 17 Mayıs 2024, 07:00
Toplam Oynama: 3 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
GERİ DÖNÜŞ/YÖNTEM B BAŞVURU FORMU

1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

• Ad: Norbert
  • İkinci Ad:
  • Soyad: Savengard

— 1.2 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

• [—]  Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  • [X]  Lisans Derecesi
  • [—]  Yüksek Lisans

• Okul Adı: New York Üniversitesi
  • Eğitim Aralığı: 09/10/2016 - 14/03/2020
  • Lisans Bölümü (varsa): Spor Öğretmenliği

— 1.3 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

• Cinsiyetiniz nedir?
  • [X] Erkek  [—] Kadın

• Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 12/04/1998
  • Boyunuz: 189
  • Kilonuz: 83
  • Saç Renginiz: Kahverengi
  • Göz Renginiz: Yeşil

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

• [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı

• San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet, sahibim.
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır, herhangi bir ceza almadım.
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: İtalyanca dilini konuşup anlayabiliyorum.
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır, giymedimç
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır, bulunmuyor.
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Evet, daha öncesinde bacak adelelerimde geçirdiğim enfarktüsten dolayı ameliyat oldum. Bir problem yok, oldukça küçük bir şeydi.
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Hayır, kronik rahatsızlığım yok.
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır, uyuşturucu kullanmadım/kullanmıyorum.
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır, geçirmedim.

— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir.

• Roleplay geçmişiniz ne kadar?: Yaklaşık 7 yıl.
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 4-5 saatimi ayırabiliyorum, bazen daha az veya fazla.
  • Daha önce oynadığınız sunucularda kolluk kuvvetleri rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Birçok sunucuda oynayıp polis/şerif rolünde bulundum, bazı sunucularda şerif departmanı yönetimini de devraldım. SA:MP rolcüsüyüm fakat GTA V kısmında da polislik/şeriflik rollerinin değiştiğini düşünmüyorum.
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Hayır.

• Daha önce Şerif Departmanında bulunan karakterinizin ismini yazınız: Norbert Savengard
  • Daha önce Şerif Departmanında bulunan karakterinizin rütbesini yazınız: Deputy Sheriff
  • Daha önce Şerif Departmanında bulunan karakteriniz departmandan nasıl ayrıldı/ihraç edildi?: Bir alt yönetim üyesine pasiflik bildirmiştim ancak oluşum liderine ulaşmadığı için pasiflikten ötürü çıkarıldı. Turkishpowa ile görüştüğümde de tekrar başvuru atabileceğim belirtildi.
  • Daha önce Şerif Departmanında bulunduğunuza şahit olan memur isimlerini yazınız: Carmela Fitzgerald, Wilhelm Bachmeier

• Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Hayır.
  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: İstasyondan sağlık problemlerinden ötürü ayrılmış ve tekrar tedavi almış. Bu tedavi süreci ağır geçeceği için de görevini yerine getiremeyeceğini düşünüp bir süre çoğu şeyden uzak kalmış. Ne telefon ne de bilgisayar, tamamen teknolojiden arınmış ve tedavisine odaklanmış. Tedavisi olumlu sonuçlanınca da istasyona dönüp hizmet etmek için geri dönüş başvurusunda bulunmuş. İstasyona tekrar geldiğinde hedefi dedektifliğe yükselmek. Halihazırda New York'ta sivil olarak özel arabuluculuk dedektiflik geçmişi var. Klasik bir şerif dedektifi olmayı amaçlayıp, birasıyla beraber televizyon karşısında geçirdiği akşamların sabahında da istasyonda belirecek.

• [X] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • [X] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
  • [X] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • [X] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.

ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Şerif Departmanı, Recruitment & Employment Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday Yöntem B sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

3D Designer

ADIM 1 | HOŞ GELDİN!

Sayın şerif adayı, yaptığınız başvuru için gerekli olan inceleme sürecini başarıyla tamamladınız.

• Sınav: [ 30.09.2023 22:00 ]

• Aşağıda bulunan discord ve TS3 adresine 21.45'e kadar giriş yapmış olmanız gerekir.
  • Discord adresinde adaylar isimlerini Ad Soyad - Yöntem B olarak güncellemeli.
  • Diğer bilgiler ve detaylandırmalar için Discord adresine giriş yapabilirsiniz.

Sheriff Sergeant Rosa Alvarez
Recruitment Section

@mahlukat