LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

İFM'de olması gerekenler ve bazı önemli şeyler.

Başlatan hasbelkader, 25 Eylül 2023, 20:34:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2024, 02:25
Toplam Oynama: 34 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 04 Mart 2024, 18:48
Toplam Oynama: 3 gün, 4 saat
Erkek

Son Giriş: 23 Şubat 2024, 09:22
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***********eri
Kadın

Son Giriş: 22 Şubat 2024, 20:27
Toplam Oynama: 1 gün, 3 saat
6 hariç hepsine destek, muhbir rollerinin açıkcası haber bülteni yöneten birliklere sunulması saçma. Genel anlamda muhbir rolleri zaten İC olarak gelişiyor, OOC karar verilipte biz beraber muhbir rolü yapalım kafasıyla geliştiğini düşünmüyorum ve hiç şahit olmadım. İC'de örnek veriyorum bağımlı, fakir bir karakter yönetiyorsundur. Şans eseri bir polis dedektifiyle role girersin. Muhbir rolü döner, en sağlıklısı budur.  Gerçekcilik açısındanda budur, bunun gerçek hayatta örnekleride vardır.

Oyuncu
Çoğu destek verdiğim ve birkaçı da zamanında önerdiğim şeyler. ++Destek

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Nisan 2024, 16:32
Toplam Oynama: 46 gün, 10 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Nisan 2024, 15:05
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 31 Mart 2024, 05:47
Toplam Oynama: 2 gün, 3 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Mart 2024, 16:44
Toplam Oynama: 16 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2024, 15:40
Toplam Oynama: 19 gün, 16 saat
destekliyorum hele silah konusu, PD olarak tabancalı çatışma 1 kere falan gördüm toplam, herkes dağdan inmiş gibi tüfekle çatışıyor.

Alıntı yapılan: sersericollection - 26 Eylül 2023, 04:56:226 hariç hepsine destek, muhbir rollerinin açıkcası haber bülteni yöneten birliklere sunulması saçma. Genel anlamda muhbir rolleri zaten İC olarak gelişiyor, OOC karar verilipte biz beraber muhbir rolü yapalım kafasıyla geliştiğini düşünmüyorum ve hiç şahit olmadım. İC'de örnek veriyorum bağımlı, fakir bir karakter yönetiyorsundur. Şans eseri bir polis dedektifiyle role girersin. Muhbir rolü döner, en sağlıklısı budur.  Gerçekcilik açısındanda budur, bunun gerçek hayatta örnekleride vardır.

Dönemimizde çetelerin mafyalardan üstün olmasıyla beraber aralarındaki köstebeklik/muhbirlik muhabbetide bi' o kadar azaldı, yani dönememizde şuan çeteler ve mafyalar eskisi kadar aptal değil. Bunları anlayabilecek kapasitede olduklarından dolayı şuanda bu rollerin il-legal birlik üyelerinin çevirmesi saçma, sonuçta yakalandıkları zamanda CK gibi bir izni kabul etmiyorlar. (polis güvencesiyle) Ondan dolayı haberciler bu işe girişirse daha sağlıklı olur, ne anlamda mı? Gidipte çetelerin içerisine girmeyecekler elbette, fakat onlar hakkında haber yapabilir veyahut onları uzaktan fotoğraflayıp ne iş üzerinde olduklarını bu sayede öğrenebilir ve SD/PD'e iletebilir. Bu bana kalırsa daha sağlıklı.

Erkek

Son Giriş: 15 Mayıs 2026, 00:48
Toplam Oynama: 3 gün, 9 saat

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2024, 02:25
Toplam Oynama: 34 gün, 11 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mart 2024, 18:48
Toplam Oynama: 3 gün, 4 saat
Erkek

Son Giriş: 23 Şubat 2024, 09:22
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***********eri
Kadın

Son Giriş: 22 Şubat 2024, 20:27
Toplam Oynama: 1 gün, 3 saat
Bazı yönlerden hak veriyorum fakat sonuç olarak o şekilde dönen muhbir rolleri birliğe çökertecek derecede dönmüyor, ve zaten benim bahsettiğim muhbir rolleride birisinin çete veya mafya birliğine muhbir amacıyla sonradan dahil olması değil. Bu zaten hangi dönem olursa olsun saçma bir şey, gerçekcide değil. Bahsettiğim muhbir rolü, birliğin neredeyse başlarından beri birlikte olup sonradan karakterinin fikrinin değişerek veya belirli şeyler yaşayarak, örnek vermek gerekirse hapse girmekten korkarak muhbir olma yolunu tercih etmesi şeklinde ilerleyen muhbir rolleri. Sammy Gravano koskoca John Gotti'yi ve Cosa Nostra'yı böyle bitirmişti. Konuyu bu ayrıntıyı tartışarak daha fazla kirletmeyeceğim, zaten bana görede bu madde hariç geri kalanının kesinlikle düzenlenmesi gerekiyor.

dostum hotline nedir bilmeyen bir ifm yetkilisi var şu anda
sunucu açıldığından bu yana illegaller için kaç tane etkinlik yapmış malum kişi :D
kökten değişse bile adam olmaz

Alıntı yapılan: restinpeace - 26 Eylül 2023, 19:21:55dostum hotline nedir bilmeyen bir ifm yetkilisi var şu anda
sunucu açıldığından bu yana illegaller için kaç tane etkinlik yapmış malum kişi :D
kökten değişse bile adam olmaz

Katıldığım toplantılardan ve elde ettiğim bilgiler üzerine yetkisi biraz kısıtlı kendisinin, ondan dolayı böyle durumlar yaşanılıyormuş. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum, fakat İFM'de bir yetkisi var ise bilgilidir ondan yana şüphem yok. İletiler içinde herkese teşekkürlerimi iletirim, hayırlısı diyelim dostlar.

Erkek

Son Giriş: 21 Ocak 2025, 19:33
Toplam Oynama: 160 gün, 23 saat
Birlik: *****lar
Erkek

Son Giriş: 21 Ocak 2025, 19:44
Toplam Oynama: 6 gün, 20 saat
Kadın

Son Giriş: 12 Ocak 2025, 10:54
Toplam Oynama: 2 gün, 15 saat