LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Cana kast rolleri/pd sd tarafının acımasızlığı.

Başlatan victor, 10 Haziran 2026, 09:08:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
Merhabalar, istemcisi kötü olan (benim gibi) bazı alanlarda oyunun yüklenmediği durumlarda kimseyi görmediğimiz durumlarda kasıtsız olarak ezmiş oluyoruz, birisini görmüyoruz yada göremiyoruz. Bu rollerin ezilme durumundan sonra hemen siren yakıp 15 birim arkamıza yanaşıyor sonrasında ** ÖLÜMCÜL GÜÇ UYGULAYACAĞIZ ** diye role giriliyor. Ben kendimin görmediğim bir rolden yargılanmak istemem açıkçası bunu burada kimse yaşamak istemez. PD/SD tarafının her duruma direkt ** AAA SUÇLU HEMEN SİREN YAKALIM *** kafasından çıkıp olaylara çözüm ve empati yoluyla ulaşması gerekmekte. Bu ARGE'nin legal bm tarafından okunup incelenmesi gerekiyor. Çözüm ve empati yolundan daha çok polisler şuan tutuklama ve soğutma modunda. Suçsuz yere her gün insanlar savcıyı bekliyor 24 saat ve üzeri devamlılığı eden gözaltında hapis kalınıyorlar.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2026, 10:29
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
suçlu olarak yapan kişi zaten kendini belli ediyor. destek  :like:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 21 Haziran 2026, 21:09
Toplam Oynama: 172 gün, 18 saat
sunucuda senkronize olmayan pek fazla şey var bunları role yansıtmak mantıksız zaten bayağı

VIP+
Kadın

Son Giriş: 20 Haziran 2026, 23:27
Toplam Oynama: 19 gün, 20 saat
Birlik: ECLIPSE
Erkek

Son Giriş: 17 Haziran 2026, 22:13
Toplam Oynama: 34 gün, 5 saat
Birlik: DAILY GLOBE

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 10 Haziran 2026, 18:39
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 06 Haziran 2026, 23:11
Birlik: MissT
Alıntı yapılan: OnlyWord - 10 Haziran 2026, 12:09:06sunucuda senkronize olmayan pek fazla şey var bunları role yansıtmak mantıksız zaten bayağı

Bağışçı

Lv.36

Kadın

Son Giriş: 21 Haziran 2026, 16:26
Toplam Oynama: 3 gün, 7 saat
Aynı şey benimde başıma geliyor ama /hizlimiti 50 40 30 yapınca mecbur hızlı gidemiyorsun ve harita ve oyuncular yükleniyor ama son hız gidersem 5 10 dk sonra yükleniyorlar sürelki RP kuralı bu dediğiniz şeyi engelliyor onun için yapılacak hiç bir şey yok o anda bunu gören polisin sizin bilgisayarınızda mı sorun var yoksa bilgisayarınızda sorun varmış gibi milleti biçerek mi gidiyorsunuz bunu bilemez tek çözümü video kayıdı almanız IC de olsa kasıtsız olduğunu kanıtlayabilirsiniz onun haricinde yavaş gidersek bir sorun olmaz, yok ben yavaş gidemem hız sınırları içinde 90 la da gitsem oyun çöküyor diyorsanız benim gibi 40 30 20 km hızla gitmeniz lazım aksi taktirde hızlı gidince bu dediğiniz şeyi göze almış oluyorsunuz, bunun olacağını bile bile hız sınırları içinde bile olsa hızlı gitmek göze aldığınızı gösterir.

Oyuncu
vallahi çok doğru. hadi leo personellerinin diğer kişileri bu sebepten tutuklamasını geçtim direkt leo iken bile bu durumu yaşadım ben, yandaki adamın video kaydı olmasa IC ihraç olacaktım. burada artık bir şeylerin değişmesi zor gerçi ama fivem'a geçişte umarım optimizasyon ön planda tutulur.

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: TakaReis - 10 Haziran 2026, 20:18:42Aynı şey benimde başıma geliyor ama /hizlimiti 50 40 30 yapınca mecbur hızlı gidemiyorsun ve harita ve oyuncular yükleniyor ama son hız gidersem 5 10 dk sonra yükleniyorlar sürelki RP kuralı bu dediğiniz şeyi engelliyor onun için yapılacak hiç bir şey yok o anda bunu gören polisin sizin bilgisayarınızda mı sorun var yoksa bilgisayarınızda sorun varmış gibi milleti biçerek mi gidiyorsunuz bunu bilemez tek çözümü video kayıdı almanız IC de olsa kasıtsız olduğunu kanıtlayabilirsiniz onun haricinde yavaş gidersek bir sorun olmaz, yok ben yavaş gidemem hız sınırları içinde 90 la da gitsem oyun çöküyor diyorsanız benim gibi 40 30 20 km hızla gitmeniz lazım aksi taktirde hızlı gidince bu dediğiniz şeyi göze almış oluyorsunuz, bunun olacağını bile bile hız sınırları içinde bile olsa hızlı gitmek göze aldığınızı gösterir.
Eğer video alırsam zaten bilgisayarım daha çok kasar ve insan yüklenme, kasıtlı cr atanın zaten nasıl bir tip olduğu anlaşılır kasıtsız crler için açtım argeyi

VIP+
Erkek

Son Giriş: 21 Haziran 2026, 21:56
Toplam Oynama: 18 gün, 3 saat
Birlik: MORNINGWOOD
Kadın

Son Giriş: 21 Haziran 2026, 21:47
Toplam Oynama: 345 gün, 5 saat
Birlik: Lampadati
Kadın

Son Giriş: 21 Haziran 2026, 16:38
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

RP Quality Moderator
Bir PD olarak argeye desteğimi sunuyorum, sunucuda yer alan senkronizasyon problemleri ve düşük sistem sahibi insanlarda yolların yüklenmemesi gibi sorunları bende yaşadığımdan anlayabiliyorum. Destek  :onay:

Erkek

Son Giriş: 21 Haziran 2026, 06:31
Toplam Oynama: 224 gün, 16 saat
Optimizasyon sorunu herkes tarafından bilinen ve yaşanan bir durumken bu durumlara rağmen oyuncu mağduriyeti oluşması etik açıdan zaten doğru olmaz. Kastın gerçekten kasıt mı yoksa optimizasyon dolaylı olduğu bilinemezken bu tür durumlar oyuncunun rol akışını doğrudan etkiliyor, keza tamamen sivil bir rol sürdüren birisi olarak bir şekilde optimizasyon dolaylı birisini yaralarsam bu benim tüm rol örüntümü oyun dışı bir sebepten etkiler ve sunucuya olan bağımı zedeler.

Bu sebeple yaka paça gözaltılardansa bu durumların öncesinde savcılar tarafından OOC olarak değerlendirilmesini, eğer gerçekten kasıt/optimizasyon sebepli bir durum yoksa buna göre yakalanma kararı çıkmasını öneriyorum.