LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

İL-LEGALLER AR-GE

Başlatan SWE, 25 Eylül 2023, 04:20:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 11 Şubat 2026, 03:40
Toplam Oynama: 81 gün, 4 saat
Birlik: **ISS
Kadın

Son Giriş: 10 Ağustos 2024, 02:39
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 12 Temmuz 2024, 02:28
Toplam Oynama: 0 gün, 16 saat
desteklemıyorum dostum sen youtubeye dm vıdyosu at dıye benım oyun huzurum bozulmamali  ;D  ;D  pdler dahada guclensın, ıllegal cezaları arttırılsın...

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Nisan 2024, 16:32
Toplam Oynama: 46 gün, 10 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Nisan 2024, 15:05
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 31 Mart 2024, 05:47
Toplam Oynama: 2 gün, 3 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Mart 2024, 16:44
Toplam Oynama: 16 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Mart 2024, 15:40
Toplam Oynama: 19 gün, 16 saat
Alıntı yapılan: SWE - 25 Eylül 2023, 10:43:46
Alıntı yapılan: #Çakıcı - 25 Eylül 2023, 07:09:56"çatışma esnasında düşen yaralanan PD arkadaşlarımız ilk yardım kiti ile çatışmaya devam edebiliyor ayıldıktan sonra, rk etmiş olsak bile çatışmaya geri dönebiliyorlar bu düzeltilmeli il-legaller unutulmamalı."

knk çatışma ortasında ilkyardım zırh takan kişiye şikayet açmalısın

"Pd'ler rozetsiz çatışamya dahil olmamalı ve il-legal bir birlikte casusluk rolleri gerçekleştirilmemelidir."

knk dedektiflerin bir olayı da casusluk rolleri ya hani

"PD'lerin 100 can ve 100 zırhı oluyor, il-legaller çelik yelek takamıyor yasak, yarı çelik yelek alabileceğimiz bir yer olabilir. Zırhı tamamlamak için uyuşturucu kullanıyoruz fakat gelen sarsılma efektine maruz kalıyoruz, Belirli bir saniyede gelen bu efektin süresi uzatılabilir."

knk bence zırhın tamamlanma olayı kaldırılmalı. Bir polisin sahip olduğu zırhla bir çete mensubunun zırhının aynı olması ne kadar mantıklı? Buna rağmen sunucu yönetimi bir şekilde eşitlemenize fırsat veriyor.

Dostum gerçekçi düşünmüyorsun. İl-legal bir onaylı birlik yani gerçek hayatı baz alalım tetikçi rolleri vesayre aktif edilebilir kuralına göre. PD zaten çok üstün durumda şuan biz il-legaller olarak pd ile çatışabilecek güçte olalım demiyoruz ama bu kadar da güçlü olmaması gerekiyor PD'nin aşırı güçlüler. Güçlü oldukları yetmezmiş gibi casusluk rolleri ile il-legalleri oyundan soğuutuyorlar. Sunucuyu seviyoruz fakat PD'lerin bu kadar güçlü olması mantıksız. Çatışma esnasında ilk yardım kiti kullanılıyor neden şikayet açayım reddedilecek?, Zırh hakkında yazdığın kısma geliyorum, İl-legal bir sistemsel onaylı mafyasın paran var gizli saklı yollardan o zırhı vesayre alabilirsin ama sen bunu anlamadığın için şuan ki olmayan zırhı ve çatışma esnasında her 20 saniyede bir başı dönen il-legallerin uyuşturucusunu bile kıskanıyorsun.

Bu video'da dedektif normal bir insan gibi gelip il-legaller ile çatışıyor.. Rozetsiz her çatışmaya girebiliyorlar bu tarz durumların önüne geçilmesi lazım. ( https://youtu.be/-RTkupU84-s )

kıskanıyorum knk evet

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:21
Toplam Oynama: 75 gün, 20 saat
illegalsen basının çaresine bakacan kardes ha yok bakamıyorum diyorsan olmayacan, desteklemiyorum

Alıntı yapılan: This is rüzgar - 25 Eylül 2023, 13:19:36Gereksiz buldum şahsen, illegal güç istiyor gücün yoksa olmamalısın sonuçta illegalsin?
Dostum,  emekli PD'sin herhalde. :) İllegallerin gücünün; sayılarından, silahlarından ve birçok şeyden anlayabilirsin. O bir çok şeyi buraya yazdırma lütfen. Sığmaz. PD'ler illegaller ile baş edemedikleri için 55 kişilik birliklerini 78'e çıkarmışlardı, bunu da unutmamak lazım. Tabii ki PD-SD güçlü olacak fakat bu güç aralığı fazla. İYİ FORUMLAR DOSTUM.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Şubat 2024, 01:08
Toplam Oynama: 32 gün, 4 saat

Lv.19

Kadın

Son Giriş: 20 Aralık 2023, 19:03
Toplam Oynama: 0 gün, 11 saat
Erkek

Son Giriş: 02 Kasım 2023, 02:19
Toplam Oynama: 0 gün, 11 saat
Açıkcası bazı tarafları haklı bazı tarafları haksız. Öncelikle her zaman devlet herşeyden üstündür tabi ki buna hiçbir itirazım yok lakin herşeyi gerçek hayat kafasına atamak biraz saçma geliyor. Her ne kadar roleplay sunucusu olsa da bu sunucu genel olarak illegaller üzerinden para kazanıyor(vip,donate araç,maske hakkı vb.) bu tarz şeyler örneğin donate araç pdnin araçları hızlı olduğu için kaçmak için alınıyor, vip ise hem silah fiyatlarında indirim hem de zırh için alınıyor. Lakin sunucudaki pd vs sd tarafına bakıldığında herhangi bir para vermemek gerek yok hızlı araç zırh ve silah için bir ödeme yapman gerekmiyor. Bu yüzden sunucuyu ayakta tutan asıl ekip illegal taraf olduğunu düşünmekteyim. Dediğim gibi elbette pd ve sd üstün olacak lakin bu üstünlük aşırı ezici bir üstünlük olmaması gerekmektedir. Polislere verilen aşırı yetki çoğu illegali oyundan soğutmaya yetiyor (sivil olarak olaylara karışmak, sesli telsiz imkanı, her konuda telefon kapansa dahi yer bulmaları) bu tarz imkanlar ve ellerindeki silah ve zırh muhabbeti, parası olan bir illegal gerçekten güçlü bir silaha sahip olamayacak mı sizce? Veyahut parası olan bir illegal korunmak için yanında çelik yelek taşıyamayacak mı ? Bu yüzden ya illegallere bir güçlendirme yada polis ve sherifflerin yetkilerinde bir azaltılma yapılmalı diye yorumluyorum. Herkesin kendi görüşü.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:02
Toplam Oynama: 92 gün, 23 saat
Birlik: ******* **** ***** *********** *ark

Lv.26

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 23:25
Toplam Oynama: 2 gün, 5 saat
Alıntı yapılan: c4xvissaa - 25 Eylül 2023, 16:54:50illegalsen basının çaresine bakacan kardes ha yok bakamıyorum diyorsan olmayacan, desteklemiyorum
Sunucuda tüm il-legaller tarafından cklanabilirsin anlıyorum ama sırf olumsuz yorum atmak için yorum yapman bir şey ifade etmiyor banlandın sonuçta. İyi bir oyuncu olsaydın banlanmazdın sunucudan. Neyse konuyu kirletmeyelim..

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:21
Toplam Oynama: 75 gün, 20 saat
Alıntı yapılan: SWE - 25 Eylül 2023, 18:06:22
Alıntı yapılan: c4xvissaa - 25 Eylül 2023, 16:54:50illegalsen basının çaresine bakacan kardes ha yok bakamıyorum diyorsan olmayacan, desteklemiyorum
Sunucuda tüm il-legaller tarafından cklanabilirsin anlıyorum ama sırf olumsuz yorum atmak için yorum yapman bir şey ifade etmiyor banlandın sonuçta. İyi bir oyuncu olsaydın banlanmazdın sunucudan. Neyse konuyu kirletmeyelim..

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
AR-GE'nin özeti: PD çok güçlü, bizde çok güçlü olalım.
Armut piş, ağzıma düş. Yasadışı rolün devlet ile kapışmak yerine kaçmak olduğunu anladığında bu AR-GE'yi kendin imha edeceksin.